Εγω ποτε παλι δεν καταλαβα αυτα τα προβληματα της "μειωνοτητας"
Δηλαδι τι τους κανουν εκει πανω και δεν περνανε καλα?? οι αλλοι που ειναι αντε να πω Χριστιανικη Πλειωνοτητα της θρακης περνατε τελεια??εζχουν λυσει ολα τα προβληματα τους??
Ακουω μονιμος να γκρινιαζουν για τα προβληματα τους λες και εμεις οι υπολοιποι δεν εχουμε προβληματα, οι υπολοιποι Ελληνες.
Κατοικοι τις Ελλαδος με υποικοοτητα ειναι και αυτοι και μαλιστα με τατυοτητα και διαβατηριο κανονικοτατα!!! (Ασχετος εαν εχουν και τουρκικη)
Ειναι δηλωμενοι Ελληνες κατηκοι υποκοοι με την βουλα κανονικα!! Αρα ισοι με ΟΛΟΥΣ!!!
Τι μας ζαλιζουν τοτε καθε τοσο Οπως ζουν ολοι οι Ελληνες ετσι και αυτοι να κατσουν να υποστουν οτι και ολοι εμεις οι υπολοιποι!!
Αλλα το θεμα ειναι απλο και παει αλλου!!! μεχρι και ενα παιδακι θα το καταλαβαινε.
Ο καθενα που εχει εστω και λιγο μυαλο ας καθησει να σκευτει πως απο τι στιγμη που καθονται και διαμαρτηρωνται για αυτα που του τους συμβαινουν(ποια ομως??) και κανουν και κομμα και απειλουν ΕΘΝΙΚΑ ξεκαθα πλεον ,πως οι μερες ειναι κοντα!!!Γκριζοι λυκοι απο παιδακι θυμαμε να μου λενε πως υπαρχουν στη θρακη!!
μηπως εν τελοι ειναι κοντα ενα νεο κοσοβο??Μια νεα Ουκρανια??Και μαλλιστα ποιος θα κατσει να υποστιριξει εμας??ΚΑΝΕΝΑΣ φυσικα!!!
Θα γινει οτι εγεινε με τους αλους και με τις ευλογιες της αμερικης Νατο οηε ευρωπης κτλ…..οχι θα σκαζαν ,σιγα μην ηταν μαζι μας!!!και παπαλαααα πει η θρακη!!!
Μουσουλμανικη μειωνοτητα και μ@λ@κ*ες......Τουρκικη μειωνοτητα πειτε το κομπλεξικοι να τελειωνουμε!!!!
Αλλα μεσα σε ολα αυτα εμεις κοιμομαστε και η τουρκικοι προπαγανδα δουλευει κανονικα και την πληρωνουν οι πομακοι εκει πανω και εχω την εντιπωση πως ενα μικρο ποσοστο εχει μεινει απο αυτους που δεν φαγαν πλυση εγκεφαλου.
Με το καλο με αυτα και αυτα ερχετε και κατα εδω βορια Ελλαδα-Μακεδονια.........
εμ Μπουταρι ηθελε η Θεσσαλονικη!!!
και με τον συριζα να μας κυβερνα σε λιγο καιρο των οποιων(και των 2) οι θεσεις ειναι ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ περι Μακεδονικης μειωνοτητας!!!!
και με τις ευλογιες των νασου μια νεα χωρα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ως εθνος αποκληστηκα κατ'ονομα!!!
Ε ναι αφου αυτοι που μιλουν τα σλαβικα στην Ελλαδα και ειναι Ελληνες με ταυτοτητα και αυτοι κανονικα ονομαζουν την σλαβικη γυφτικη διαλεκτο που μιλουν Μακεδονιτηκα!!!!
ΘΕΕ και ΚΥΡΙΕ!!!
Φανταζεστε να ηταν στην θρησκια και αυτοι μουσουλμανοι???Ε ρε γλεντια!!! Θα λεγαμε Οι Μακεδονικη μουσουλμανικη μειονοτητα της Ελλαδος! ΧΑΧΑΧΑΧΑ
Ναι και ο Μεγας Αλεξανδρος προσευχοταν στον αλαχ και με τις ευλογιες του κατεκτησε τον κοσμο ολο!!
Σε λιγο καιρο θα δημοπρατηθει το εργο για την κατασκευη συνορων-τελωνιου κτλ στα τεμπη......οσοι εχουν τη δυνατοτητα παρακαλουντε να επικοινωνησουν με τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Έργων......
Ιω. 5,24 : ἀμὴν ἀμὴν λέγω ὑμῖν ὅτι ὁ τὸν λόγον μου ἀκούων καὶ πιστεύων τῷ πέμψαντί με ἔχει ζωὴν αἰώνιον, καὶ εἰς κρίσιν οὐκ ἔρχεται, ἀλλὰ μεταβέβηκεν ἐκ τοῦ θανάτου εἰς τὴν ζωήν.