παιδια εχω ενα bosh δραπανο με μπαταρια 18βολτ (το μπλε επαγγελματικο) λοιπον ακουστε τι κανει. οταν του βαζω την μπαταρια δουλευει αλλα η μπαταρια ζεστενεται μεχρι που καιει. ξερει καποιος τι γινεται? ζητημα ειναι να εχω κανει 2-3 τρυπες και 50 βιδοματα. το ειχα αφισει πριν κανενα χρονο που μου το ξεκινησε να το κανει γιατι ειχα δουλεια και δεν προλαβαινα. και λεω τωρα να το κοιταξω.
-
Προβλημα με bosh 18v δραπανο
Πιθανον φιλε μου καποια στοιχεια μεσα την μπαταρια ειναι βραχυλυκλωμενα,αν μπορεσεις να την ανοιξεις και να τα μετρησεις
11 years ago Φήμη: 10 | Δημοσιεύσεις: 1,495 -
Πιθανον φιλε μου καποια στοιχεια μεσα την μπαταρια ειναι βραχυλυκλωμενα,αν μπορεσεις να την ανοιξεις και να τα μετρησεις
φιλε μου το σκευτικα και εγω. και επειδη εχω και αλλα 18αβολτα εργαλια εχω αλλες 8 μπαταριες ιδιες ε και οι 8 το ιδιο κανουν. στα αλλα δουλευουν ρολοι.
11 years ago Φήμη: 106 | Δημοσιεύσεις: 2,261 -
Τοτε φιλε το μοτερ του δραπανου μαλλον εχει αρπαξει η περιελιξη του και αν ειναι ετσι μαλλον δεν μπορεις να κανεις πολλα πραγματα…..
11 years ago Φήμη: 10 | Δημοσιεύσεις: 1,495 -
παιδια εχω ενα bosh δραπανο με μπαταρια 18βολτ (το μπλε επαγγελματικο) λοιπον ακουστε τι κανει. οταν του βαζω την μπαταρια δουλευει αλλα η μπαταρια ζεστενεται μεχρι που καιει. ξερει καποιος τι γινεται? ζητημα ειναι να εχω κανει 2-3 τρυπες και 50 βιδοματα. το ειχα αφισει πριν κανενα χρονο που μου το ξεκινησε να το κανει γιατι ειχα δουλεια και δεν προλαβαινα. και λεω τωρα να το κοιταξω.
Άνοιξε το δράπανο και δες με πολύμετρο τον πυκνωτή και τη δίοδο αν είναι βραχυκυκλωμένοι.Επίσης δες με το όργανο την αντίσταση της περιέλιξης του μοτέρ.
Δες ακόμη τα ρουλεμάν ότι δεν είναι φρακαρισμένα . Αν έχει κάρβουνα(ψήκτρες),δες αν έχουν φτάσει στο τέλος τους και τα ελατήρια ακουμπάνε πάνω στον ρότορα .11 years ago Φήμη: 20 | Δημοσιεύσεις: 2,135