Η ανάλυση μιας φωτογραφίας. Ας την ξαναθυμηθούμε
Σε αυτή τη φώτο βλέπουμε τη Μιμή, τον Γιώργο Λιάνη, την Έλλη Στάη και την Προεδράρα Κάρολο Παπούλια.
Πιάσε τον κwλο μου να σε κρατώ… Η ανάλυση μιας φωτογραφίας.
Αυτα που γραφουν ειναι παπαριες βλεπουν οτι θελουν να βλεπουν !
Δεν βαζουν την κοινη λογικη να δουλεψει αλλα την φαντασια τους!
Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ
Και εκεινη η φωτο χρησιμοποιηθηκε πολυ για κιτρινη προπαγανδα τα πρωτα χρονια του 80!
Δοθηκαν εξηγησεις απο τον εξ απδω…ουστ...αλλα και απο αλλους γνωστες του περιβαλλοντος εκεινης της εποχης νομιζω πολυ αξιοπιστες και λογικες!
Μια εικονα χωρις επεξηγησεις μπορει ευκολα να παραπλανησει καθως ολοι βλεπουν κατι αλλο εκτος απο το προφανες!
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ
Για στολη ΕΣ-ΕΣ δεν θυμαμαι ….εψαξα να βρω την φωτο αλλα μαλλον βαλανε τα δυνατα τους να την εξαφανισουν απο το διαδυκτιο ή τουλαχιστον απο τις μηχανες αναζητησης!
Η φωτο στο παρακατω βιντεο στο 3.50
http://www.youtube.com/watch?v=IR5j6Chrzgs&feature=player_embedded
Βεβαια το οτι δεν φοραει στολη δεν σημαινει οτι δεν ειναι και φιλογερμανος.
Ισα Ισα η πορεια του αυτο αποδεικνυει!
Κατεφυγε στην τουρκια και στην γερμανια , σπουδασε απ οσο ξερω στην γερμανια .
Ο τροπος που αναριχηθηκε στην ηγεσια της νδ οσοι το θυμοσαστε ή οσοι δεν εχεται μνημη χρυσοψαρου…( ο τυπος βουιζε εκεινη την εποχη , πως με τις μεθοδους του ξεπεταξε τον στεφανοπουλο)..
εχανε στις εκλογες και ακολουθησε την πολιτικη του ριξε λασπη καθ υποδειξη των αμερικανων συμβουλων του...αυτα τα ξεχασατε??
Καταφερε να βγει επιτελους πρωθυπουργος μετα απο τα συνεχομενα σκανδαλα ειτε την μπαρουφα του κοσκωτα ειτε μετα με το να χτυπανε την προσωπικη του ζωη ( οποια και να ηταν αυτη ) και ετσι λοιπον καταφερε να βγει πρωθυπουργος στηριζομενος σε μια ισχνη πλειοψηφια...(τα ξεχασαμε και αυτα??).....οχι βαση ιδεολογικης ή πολιτικων προτασεων αλλα βαση λασπης!
Μια ζωη η πολιτικη του ηταν οτι εκανε ο αντιπαλος να κανει και αυτος για να σεπιρει διχονοια.
Ισως δεν θυμοσαστε οτι ο Παπανδρεου προετρεψε τους αγροτες να συνδικαλιστουν και να κανουν αγροτικες ενωσεις...τι εκανε ο ακατανομαστος τοτε??...εκανε ξεχωριστους αγροτικους συνδικαλιστικους φορεις...και αυτο το εκανε σε ολους τους τομεις!
Μπορειτε να τον κατηγορησετε ( τον παπανδρεου) οτι εγκατεστησε κομματικους μηχανισμους ...αλλα τους εγκατεστησε σε οργανα που δεν υπηρχαν...και αν αυτο ηταν κακο αυτο που εκανε η νδ με τον ακατανομαστο ηταν τρις χειροτερο γιατι συνεβαλε στην πολωση.
Εδω στον εβρο η ΕΠΕΝ ( την θυμοσαστε??) επαιρνε ποσοστα στο 8% τα πρωτα χρονια του 80....ολη η σαρα και μαρα της κοινωνιας με επιπεδο μηδεν με νοοτροπια γερο λαδα και ιδεολογιας φιλο βασιλικος φιλο ναζιστικος φιλο χουντικος ολα τα φιλο σε αυτην την κατευθηνση!
Ξερεται οι περισσοτεροι απο αυτους ειναι σημερα ευηποληπτοι πολιτες , ναι ετσι οπως το ακουτε...ειδικα οι νεοτεροι που δεν ξερουν τους βλεπουν καλοντυμενους και χαμογελαστους ..ομως οι παλαιοτεροι ξερουν ...και αν μου πειτε για κομματικο μηχανισμο να σα πω το εξης ...ενας απ αυτους ( μια περιπτωση αναφερω) πρωτοστατουσε σε διαδηλωσεις για να αποζημιωθουν απο το κρατος για την θανατωση αγελαδων απο αρρωστια ....που βασικα οι ιδιοι εφεραν απ εδω μερια ...δανειζομενοι... ( επ αοριστο) ...γελαδες αρρωστες απο την απο εκει μερια .
Αυτοι κανανε περιουσια ( επειδη αποζημιωθηκαν αδρα) απο το κομματικο κρατος του πασοκ...γκεγκε?? ...και σας αναφερω ετσι μια τυχαια περιπτωση.
Αυτοι λοιπον αν μιλησετε μαζι τους ...αμετανοητοι...μιλανε για επανασταση και δεν αναγνωριζουν ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΝΕΚΡΟ στο πολυτεχνειο.
ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ( Συμφεροντα γαρ) και φιλαρακια της αστυνομιας παλαιας νοοτροπιας ...να μην πω και τιποτα αλλο!
Η τεραστια διαφορα μεταξυ ενος δεξιου και ενος πασοκου ψηφοφορου ειναι οτι ο ψηφοφορος του πασοκ θα παραδεχθει οτι παραπλανηθηκε ο δε της δεξιας δεν προκειται ποτε των ποτον να παραδεχθει κατι τετοιο ποτε των ποτων δεν θα παραδεχθει οτι η παραταξη του εκανε εστω ενα λαθος ποτε των ποτων δεν θα αλλαξει νοοτροπια και μυαλα ποτε των ποτων ποτε των ποτων δεν θα παραδεχθει οτι ειναι φιλοναζιστης , φιλοβασιλικος , φιλοδοσιλογος κλπ!
Το σταματαω εδω περα γιατι αρχιζω να τα παιρνω στο κρανιο!
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ
Ηρέμησε αδελφέ Goldhunter, όποιος παραδέχεται ότι πλανήθηκε ότι και εάν ψήφησε (δεξιά, κέντρο, αριστερά) , απλά … έχει συνείδηση. Αυτοί που αναφέρεις απλά είναι ασυνέιδητοι, το κλέψιμο, το πλιάτσικο, είναι το μόνο τους κίνητρο.
Ηρέμησε γιατί σε χρειαζόμαστε
Μας τα λεγανε αλλα ειμασταν ιδεολογοι…χαιβανια δηλαδη...απο που νομιζεται οτι μαθανε ολοι οι σημερινοι...ξεφυτρωσαν αυτοδιδακτοι??
Youtube Video
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ
Και η ειρωνια για τον ακατανομαστο που εχει κανα 2 χιλιαδες βαφτισιμιους και κουμπαρους στο νησι…το νησι παρεμενε καστρο του ανδρεα που πηγαινε και εκανε τα μπανια του στο αγνωστο τοτε ελουντα και εστρεψε τον τουρισμο στο νησι με τα λεφτα που εριξε!
Θα πρεπει να μην το εχει χωνεψει αυτο μεχρι τωρα!
Τελος παντων εμεις να ειμαστε καλα να βγαινουμε στα βουνα να ψαχνουμε για τρουφες και να μην μας μιλαει κανεις γι αυτα!
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ
Εγώ πάντως που έχω ψηφίσει και ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, το παραδέχομαι και το φωνάζω…Είμαι μ.....ς. Και μάλιστα, αφού τους έχω ψηφίσει και τους δυο, είμαι δυο φορές μ......ς. Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού.....Τώρα αν ποτέ με το καλό ματαξανάρθουν εκλογές, τί θα κάνω? Το τρις εξαμαρτείν, και θα ψηφίσω τον κοντοχωριανό μου τον Τσίπρα? Δεν νομίζω να ξαναχαλάσω 20 ευρώ βενζίνη να πάω στο χωριό να ξαναψηφίσω....δεν τα χαλάω καλύτερα να πάω σε ένα βουνό για ψάξιμο?
Μας τα λεγανε αλλα ειμασταν ιδεολογοι…χαιβανια δηλαδη...απο που νομιζεται οτι μαθανε ολοι οι σημερινοι...ξεφυτρωσαν αυτοδιδακτοι??
Youtube Video
Άα μπράβο τα λέει πολύ ωραία ο συχωρεμένος έτσι σωστός !!
Εγώ πάντως που έχω ψηφίσει και ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, το παραδέχομαι και το φωνάζω…Είμαι μ.....ς. Και μάλιστα, αφού τους έχω ψηφίσει και τους δυο, είμαι δυο φορές μ......ς. Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού.....Τώρα αν ποτέ με το καλό ματαξανάρθουν εκλογές, τί θα κάνω? Το τρις εξαμαρτείν, και θα ψηφίσω τον κοντοχωριανό μου τον Τσίπρα? Δεν νομίζω να ξαναχαλάσω 20 ευρώ βενζίνη να πάω στο χωριό να ξαναψηφίσω....δεν τα χαλάω καλύτερα να πάω σε ένα βουνό για ψάξιμο?
Ειδικα η τελευταια σου σταση θα ειναι η μεγαλυτερη σου μακακια.
Λες να τους ενοχλησει εαν δεν τους ψηφισεις αλλα δεν θα ψηφισεις και κανεναν αλλο????
Παλι αυτοι θα το παρουν!!!! οποτε 3 φορες μακακας
το τρις εξαμαρτειν ηδη το εκανες
οταν ψηφισεις ψηφισε αυτους που ειναι κοντρα απο τους πολλους
για να τους κυνηγανε κατι παιζει
και θα το πω καθαρα αυτη τη στιγμη μονο η Χ.Α. ειναι η αχωνευτη σε ολους τους αλλους.γιατι;
μπορει σε 2-3 χρονια να βρωμισουν και αυτοι -τοτε αλλαζεις κομμα
οταν ο ελληνας μαθει να ψηφιζει με γνωμονα το συνολικο κερδος χωρις πορωση και να αλαζει συνεχως το που ριχνει τη ψηφο του καθε φορα -τοτε θα γινουμε κρατος(μεγαλα ονειρα κανω !!!!!!!!!)
μια ημερα στα 4 χρονια γινεσε αρχοντας και θα το αφησεις να παει στο βροντο ;
@Geo:
Ειδικα η τελευταια σου σταση θα ειναι η μεγαλυτερη σου μακακια.
Λες να τους ενοχλησει εαν δεν τους ψηφισεις αλλα δεν θα ψηφισεις και κανεναν αλλο????
Παλι αυτοι θα το παρουν!!!! οποτε 3 φορες μακακας
Και τί να ψηφίσω βρε Γιώργο? Εσύ βλέπεις κανέναν σοβαρό εκεί μέσα, γιατί εγώ δε βλέπω….Εκτός και αν παρουσιαστεί κανένας νέος σχηματισμός που να αποτελείται από άτομα έξω και ξέχωρα από τους παλαιούς οικογενειοκρατικούς σχηματισμούς και έξω βέβαια από κάτι αριστερούς ή αριστερίζοντες με δεξιά τσέπη... Ά ξέχασα, μια φορά ψήφισα και ανεξάρτητους έλληνες...Αλλά εκεί το έκανα γιατί ψήφισα πρόσωπο συγκεκριμένο, και όχι γιατί πίστευα ότι ο Καμμένος είναι έξω από τα κόλπα και εκφραστής μιας νέας πραγματικής ιδεολογίας....Απλά ψήφισα ένα άτομο, πραγματικά τίμιο, έναν αγνό ιδεολόγο, πάνω από όλα πατριώτη, που όσοι τον έχουν γνωρίσει έχουν να λένε τα καλύτερα λόγια γι' αυτόν...Δυστυχώς φυσικά δεν εκλέχθηκε....Δεν ήταν μέσα στα λαμογιοκόλπα...