http://www.katohika.gr/2013/06/travikse-oplo-i-agkira-stin-kipro.html
-
ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΗΣ - "Τράβηξε όπλο" η Άγκυρα στην Κύπρο: Τουρκικά πολεμικά κύκλωσαν
σιγα μην κανει κατι ο τουρκος αν δεν παρει αδεια ανωθεν!!!!εγω βλεπω σαν πολλες χωρες γινανε ισχυρες και να τσακωνονται για το ποιος θα κανει κουμαντο τελικα,πριν ειχαμε ΗΠΑ ξεραμε τωρα δεν ξερουμε τιποτα ΗΠΑ ΡΩΣΙΑ ΚΙΝΑ και ΓΕΡΜΑΝΙΑ με τους κολαουζους.βαζω κουιζ ποιος τελικα?
-
ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΗΣ - "Τράβηξε όπλο" η Άγκυρα στην Κύπρο: Τουρκικά πολεμικά κύκλωσαν
Δεν θα εχει καλο τελος η Γερμανια ,να μου το θυμηθητε…..διοτι ειναι το βαπορακι της Αμερικης στην Ευρωπη....με ανταγωνισμο πανω σε ενα οικονομικο κολλοσο οπως η Κινα και εναν δυναμητη μεγαλης ισχυος που ειναι να εκραγει ...εν ονοματι Ρωσια. Δημιουργησαν ολο αυτο που θελαν να κανουν.....μας εξαθλιωσαν....ηρθε η ωρα τους. Οταν δεν θα εχουμε τιποτα αλλο να χασουμε θα δειτε ποσα απιδια μπαζι ο σακος....
......Μανο ολο κατι τετοια βαζεις και δεν μπορω να μην γραψω!
Τι να γραψω για τους τουρκους??? Χαιβανια ειναι οι περισσοτεροι.....προσπαθουν και αυτοι να ξυπνησουν αλλα πεφτει πολυ ηρεμιστικο....απο ψηλα και μουγκα και αυτοι -
εχω πιει τα ποτακια μου και βαρεθηκα να διαβαζω ********…εισται τοσο μικρη που δεν θεκω να σχολιασω κανατε το ψεμα τοους αληθεια σας.
"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you."