-
!ΕΚΤΑΚΤΟ!!!ΑΡΓΗΣΑΜΕ!!!ΗΡΘΕ Ο ΥΠΕΡΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!!!! Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕ!!
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΛΗΝΑ ΓΥΡΝΑ ΠΛΕΥΡΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΟΙΜΗΣΟΥ .
ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΚΑΙ ΔΙΔΑΞΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΙΟΙΚΗΣΗ , ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ , ΗΡΘΑΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΤΑ
ΔΕΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΣ .ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ ΟΤΑΝ ΑΥΡΙΟ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΔΕΝ Σ’ ΑΞΙΖΕΙ
ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΖΟΥΣ ΑΠΟ ΔΩ !
ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΕΣΤΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ???ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΣΕ ΚΟΒΩ ,,,, ΕΛΛΗΝΑΡΑ .
αυτο βεβεα για ολους μας .
-
Μην χάνετε την ελπίδα σας, "Έσω Έτοιμοι" για θυσίες και "Πάλι με χρόνους με καιρούς, Πάλι δικιά μας θά 'ναι"
Youtube Video -
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΛΗΝΑ ΓΥΡΝΑ ΠΛΕΥΡΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΟΙΜΗΣΟΥ .
ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΚΑΙ ΔΙΔΑΞΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΙΟΙΚΗΣΗ , ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ , ΗΡΘΑΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΤΑ
ΔΕΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΣ .ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ ΟΤΑΝ ΑΥΡΙΟ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΔΕΝ Σ’ ΑΞΙΖΕΙ
ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΖΟΥΣ ΑΠΟ ΔΩ !
ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΕΣΤΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ???ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΣΕ ΚΟΒΩ ,,,, ΕΛΛΗΝΑΡΑ .
αυτο βεβεα για ολους μας .
Kαι γιατι να σου πουν φυγε?
Αυτοι κουτορνηθια με φτηνα χερια ψαχνουνχαχαχαχαχαχαχαχα
-
Kαι γιατι να σου πουν φυγε?
Αυτοι κουτορνηθια με φτηνα χερια ψαχνουνχαχαχαχαχαχαχαχα
το μονο που απεμηνε ειναι να μας υποδιξουν που θα παμε να στησουμε τα χαρτοκουτα , χαρτοκαλιβα , μας για να μενουμε .
αυτα παντος που εχουμε δεν συντηρουντε με τιποτα , που να θελεις να φας κιολας .καταντησαμε να δινουμε 160 - 180 ευρω μονο για ρευμα το μηνα . -
Ειδατε την δηλωση του Προβοπουλου για την συνταξη των 360;Θελει λεει και συμπηρωματικα να κανεις και ιδιωτικη.Αρχιζω και τα παιρνω πολυ αγρια .Ειμαι μονο εγω;Aυτο που μας ριχνουν και ειμαστε σε καταστολη οπως τα ζωα στα σφαγεια,πρεπει να βρουμε πως γινεται.
1. Αερας
2. Νερο
3. Ψωμι { αλευρι }
Ειναι τα τρια που ολοι καταναλωνουμε.Υπαρχουν καποιοι που πινουν νερο απο μερος, που δεν υπαρχει δημοτικη η βιομηχανικη παρεμβαση { εμφιαλωμενο }να μας πει αν εχει ο κοσμος στην περιοχη τους την ιδια απαθεια και κατατονια;
-
Ειδατε την δηλωση του Προβοπουλου για την συνταξη των 360;Θελει λεει και συμπηρωματικα να κανεις και ιδιωτικη.Αρχιζω και τα παιρνω πολυ αγρια .Ειμαι μονο εγω;Aυτο που μας ριχνουν και ειμαστε σε καταστολη οπως τα ζωα στα σφαγεια,πρεπει να βρουμε πως γινεται.
1. Αερας
2. Νερο
3. Ψωμι { αλευρι }
Ειναι τα τρια που ολοι καταναλωνουμε.Υπαρχουν καποιοι που πινουν νερο απο μερος, που δεν υπαρχει δημοτικη η βιομηχανικη παρεμβαση { εμφιαλωμενο }να μας πει αν εχει ο κοσμος στην περιοχη τους την ιδια απαθεια και κατατονια;
φιλε μου Νικολα , οσοι εχουμε λογο να ημαστε εκτος εαυτου , δυστηχος
τρωμε και πηνουμε απο το ιδιο πραγμα που μας δινουν σε ολλους μας .
( ψευτικη ελπιδα )
οταν σταματησουμε να περνουμε το χαπι αυτο , τοτε ισος κατι γινει .και αυτο το περι , ελπιδα πεθενη τελευτεα νομιζω οτι ειναι το χονευτικο .