παιδια μου δωσανε εναν συναγερμο απο ενα μαγαζι που εκλεισε. θα ηθελα να ρωτησω μιασ και ειναι πολλοι ηλεκτρονικοι εδω. στο πινακακι με τα κουμπια μου εχει gnd, +12, clk, data αυτα τα 4 καλοδια
στην συρηνα εξω εχει στην κλεμα επανω lampada, bat-, bat+, tamper, coman-, coman+, τα τρια πρωτα τα ξερω ειναι η λαμπα της συρηνασ και η μπαταρια. τα αλλα δυο δεν τα ξερω coman- + ,tamper- +.
ξερει καποιος που μπενουν τα ματια και γενικα να με βοηθησει???? ευχαριστω.
-
Βοηθεια για συνδεσμολογια συναγερμου
-
παιδια μου δωσανε εναν συναγερμο απο ενα μαγαζι που εκλεισε. θα ηθελα να ρωτησω μιασ και ειναι πολλοι ηλεκτρονικοι εδω. στο πινακακι με τα κουμπια μου εχει gnd, +12, clk, data αυτα τα 4 καλοδια
στην συρηνα εξω εχει στην κλεμα επανω lampada, bat-, bat+, tamper, coman-, coman+, τα τρια πρωτα τα ξερω ειναι η λαμπα της συρηνασ και η μπαταρια. τα αλλα δυο δεν τα ξερω coman- + ,tamper- +.
ξερει καποιος που μπενουν τα ματια και γενικα να με βοηθησει???? ευχαριστω.-
- 12v και data clk συνδεση στις αντιστοιχες θεσεις του κεντρου. To tamper θα το συνδεσεις στην 24ωρη ζωνη (συνηθως ζωνη 8 η16) και στο comon+ ειναι η εντολη 12v για ενεργοποιηση της σειρηνας
-
-
ξερει καποιος που μπενουν τα ματια και γενικα να με βοηθησει???? ευχαριστω.Τα coman + - mallon einai h trofodosia thw seirhnaw apo ton pinaka ta 12 v.To ταμπερ ειναι η παγιδα το διακοπτακι που εχει η σειρηνα στο καπακι.Συνδεσε το σε μια ζωνη του πινακα.Αυτο το lampada δεν καταλαβαινω.Μαλλον αυτο ειναι η διεγερση της σειρηνας ,αλλα μπορει να ειναι θετικη η αρνητικη.Πρεπει να βαλεις τον τυπο της σειρηνας.Στον πινακα τα ματια συνδεονται με τεσσερα καλωδια .Τα δυο πανε στα 12 v για τροφοδοσια και τα δυο στον πινακα συνδεονται σε καποια ζωνη ,συνηθως με μια αντισταση τερματικη σε σειρα,και τα ιδια πανε στο ματι στις επαφες C KAI NC.
Αν βαλεις τον τυπο που γραφει στην πλακετα η στο πληκτρολογιο θα βρουμε το μανουαλ.