Ενταξει , θα λυθει και αυτο, στην ωρα του!
-
ΔΟΚΙΜΗ ΦΩΤΟ
Τι κακά προαισθηματα και πράσινα άλογα.
Κάποιες αναβαθμίσεις χρειάζεται να γίνουν που δεν τις είχε κάνει ο Παρης και τρέχει η Χριστίνα να βρει την άκρη σε ένα σύστημα που προσπαθεί να μάθει.
Θέλει λίγο χρονο, έχουμε και δουλειές να κάνουμε εκτός και αν κάποιος από εσάς είναι εξοικοιωμενος με σελίδες και σερβερ για να προσφέρει τα φωτα του.Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ -
ΔΟΚΙΜΗ ΦΩΤΟ
υπαρχει ενα προβλημα με την gallery και την εχω κλεισει εδω και μερες. εχω ενημερωση τα κεντρικα επι του θεματος για να λυσουν το προβλημα. Τωρα η σελιδα και ο σερβερ μου ζητανε συνεχεια update δεν το κανω, αν δεν παρω μια απαντηση πρωτα απο κατω, γιατι δεν ξερω τις επιπτωσεις που θα υπαρξουν εφοσον η σελιδα τρεχει. Ισως χρειαστει να κλεισει για να διορθωθουν τα προβληματα και να γινει και update, οπως και να εχει θα σας ενημερωσω
-
ΔΟΚΙΜΗ ΦΩΤΟ
Καλησπερα.
Θα εχετε προσεξει σχεδον ολοι πλεον οτι δεν μπορειτε να επεξεργαστειτε τα μνμ σας ή δεν μπορειτε να υποβαλλετε μνμ με παραθεση ειτε στο φορουμ ειτε προσωπικο οπως επισης εχουν αλλαξει και οι εικονες, με το απλο ανεβασμα απο εδω βγαζει μονο ενα link. Πανω σε αυτο θα ηθελα να σας ενημερωσω οτι δεν εχω κανει καμια αλλαγη στην προσβαση σας, ειτε στο φορουμ, ειτε στα μνμ, ειτε στις εικονες πλην του αρχειου. Τα ιδια προβληματα παρουσιαζονται και σε εμενα και στους αλλους δυο συνδιαχειρηστες.
Απο τα κεντρικα με ενημερωσαν οτι διορθωθηκαν καποια προβληματα που υπηρχαν στον σερβερ ετρεχε σε χαμηλη "τιμη" για την εκδοση του, απο εκει και περα ομως η σελιδα εχει βγαλει λαθη προγραμματισμου τα οποια οι ιδιοι δεν αναλαμβανουν να τα επιδιορθωσουν. Τα λαθη αυτα οφειλονται στο οτι ο σερβερ τρεχει σε νεα εκδοση ενω η βαση της σελιδας σε παλια και αυτα τα δυο δεν συμβαδιζουν. Ζητησα, εφοσον συνεργαζονται με προγραμματιστες, να επικοινωνησει καποιος μαζι μου (αν καταληξω σαν την κεφαλη του μπαμπα θα ξερετε και τον λογο)
Παραλληλα ομως ψαχνω και εγω να δω πως επιδιορθωνονται αυτα τα λαθη και αν δεν βγαλω ακρη με καποιον προγραμματιστη (σε περιπτωση που παει να με γδαρει) θα κλεισω την σελιδα (αφου πρωτα σας ενημερωσω) για να γινουν οι αναβαθμησεις και να διορθωθουν τα λαθη.πιστευω να τα ειπα οσο πιο απλα γινετε και να ειμαι κατανοητη, για οσους δεν γνωριζουν απο υπολογιστες.
-
ΔΟΚΙΜΗ ΦΩΤΟ
Πηστευω οτη υπαρχουν εδω Δινατοι Προγραματηστες. θα Αναφερω διο οπου μπενουν στο Κομπιουτερ μου με TEAMwiuer Και μου το σημαζεβουν.
Αριονας, Ταχυδρομος. Πηστευω εχει εδω και αλλα Γατονια , Οπου θα κρατησουν το Φορουν. Γιαυτους πεχνιδακη.Bolek δεν εχει να κανει με την απομακρυσμενη βοηθεια μεσω του TeamViewer αλλα με την βαση δεδομενων του Forum…...........(και σε καποια αλλη αναρτηση προs τον Goldhunter αναφερθηκα οτι εχει προβλημα το Index του Forum ) και για να το κανω πιο κατανοητο ................Πρεπει να το κανουν αυτοι που εκαναν το Forum....................η καποιοs αλλοs που να ξερει πολυ καλα το Bulletin.............Aλλα για το κανουν αυτοι που εκαναν το Forum δηλαδη η εταιρια http://www.webandart.gr/vbulletin.html θελει εξτρα λεφτα …..............Μιλαω σωστα Χριστινα??????????????
Ευχαριστω Αrionas
-
ΔΟΚΙΜΗ ΦΩΤΟ
πολυ σωστα! Οποιος και να το κανει ειτε τα παιδια που εστησαν την σελιδα, ειτε καποιος αλλος προγραμματιστης θελει extra χρηματα, το θεμα ειναι να μην ζητησουν υπερογκο ποσο και να φτιαχτει οσο πιο γρηγορα γινετε και οχι να με τρεναρουν απο αυριο σε αυριο. Εχω επικοινωνησει ηδη με αυτον που εστησε την σελιδα και αναμενω το κοστολογιο πριν προχωρησω.
Εγω απο προγραμματισμο ξερω μονο joomla, αν χρειαστει θα μαθω και vbulletin….για το μελλον παντως χρειαζετε σιγουρα... -
ΔΟΚΙΜΗ ΦΩΤΟ
πολυ σωστα! Οποιος και να το κανει ειτε τα παιδια που εστησαν την σελιδα, ειτε καποιος αλλος προγραμματιστης θελει extra χρηματα, το θεμα ειναι να μην ζητησουν υπερογκο ποσο και να φτιαχτει οσο πιο γρηγορα γινετε και οχι να με τρεναρουν απο αυριο σε αυριο. Εχω επικοινωνησει ηδη με αυτον που εστησε την σελιδα και αναμενω το κοστολογιο πριν προχωρησω.
Εγω απο προγραμματισμο ξερω μονο joomla, αν χρειαστει θα μαθω και vbulletin….για το μελλον παντως χρειαζετε σιγουρα...Ξεκινα!!!!!!!!!!!!!!!!