πειρατη επειδη τωρα τελευταια ασχολουμε με την ερευνα επι χαρτου με την βοηθεια καποιων μελων του φορουμ θα σου γραψω τα αποτελεσματα,στην πρωτη και την τελευταια υπαρχει πετρωμα,στην δευτερη μαγνητικο,στην τριτη παρμενα και στην τεταρτη υπαρχει στοχος,αριστερα της φωτογραφιας στην κατω γωνια.αυτα απο εμενα.
-
ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΚΟ ΤΕΣΤ
την ειρωνια ( κατα εσε ) την διαβασες (
αν τους επιασες και τους εβγαλες ολους δν ειμαι σε θεση να το ξερω μιας κ δν ξερω πως δουλευεις κ τι πιανεις
)
την δικη σου και την αμφησβητηση δεν την επιασες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!νο μπροβλεμα , αλο ενα θεμα στα σκουπιδια , μηπως το πρωτο θα ειναι . ?
-
ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΚΟ ΤΕΣΤ
στο απυροβλητο δν ειναι κανενας εδω κ εφοσον ολα τα μελη εχουν τα ιδια δικαιωματα λεω κ εγω ελευθερα την γνωμη μου,στην αρχη αναρωτηθηκα ποια ειναι τα στανταρ για ενα σωστο τεστ,οι ενδηξεις καποιου ραβδοσκοπου?(αναρωτηθηκα) ολοι οι ραβδοσκοποι παιρνουν τις ιδιεσ ενδηξεισ?ανταυτου προσπαθεις να ριξεισ ευθυνεσ σε μενα πως χαλαω το θεμα,σε ρωταω στην 1 φωτο τον χρυσο κ τον χαλκο τα πηρες εσυ?και μου λεσ
"δν ραβδοσκοπησαμε για παρμενα" ετσι βγαινουν τα ασφαλεις συμπερασματα?το μεταλευμα που ειναι χαμηλα τησ 1 φωτο στο χωμα πωσ το εβγαλεσ?με jcb?το πετρωμα που ειναι κατω δεξια το εβγαλεσ? κανενας δν ειναι θεοσ να πιανει ολλεσ τισ ενδηξεισ σε τοσα στρεμματα και να ξερει ακριβωσ τι εχει ασ μην γελιωμαστε εκτοσ αν εισαι ο καλυτεροσ(σου ανταποδιδω την φιλοφρονηση) -
ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΚΟ ΤΕΣΤ
στο απυροβλητο δν ειναι κανενας εδω κ εφοσον ολα τα μελη εχουν τα ιδια δικαιωματα λεω κ εγω ελευθερα την γνωμη μου,στην αρχη αναρωτηθηκα ποια ειναι τα στανταρ για ενα σωστο τεστ,οι ενδηξεις καποιου ραβδοσκοπου?(αναρωτηθηκα) ολοι οι ραβδοσκοποι παιρνουν τις ιδιεσ ενδηξεισ?ανταυτου προσπαθεις να ριξεισ ευθυνεσ σε μενα πως χαλαω το θεμα,σε ρωταω στην 1 φωτο τον χρυσο κ τον χαλκο τα πηρες εσυ?και μου λεσ
"δν ραβδοσκοπησαμε για παρμενα" ετσι βγαινουν τα ασφαλεις συμπερασματα?το μεταλευμα που ειναι χαμηλα τησ 1 φωτο στο χωμα πωσ το εβγαλεσ?με jcb?το πετρωμα που ειναι κατω δεξια το εβγαλεσ? κανενας δν ειναι θεοσ να πιανει ολλεσ τισ ενδηξεισ σε τοσα στρεμματα και να ξερει ακριβωσ τι εχει ασ μην γελιωμαστε εκτοσ αν εισαι ο καλυτεροσ(σου ανταποδιδω την φιλοφρονηση)λες επιηκος ασυναρτησιες και μπαλωματα .
ουτε μεταλευμα εχει ουτε χαλκο σε καμια φωτο .
οσο για το πετρωμα παρτω .εδω για μες μας σε δικο σου ποσταρισμα με τοσα τετραγωνικα χιλιομετρα
πως στελνεις τον αλο για παρμενα .απο το κοκκινο φυγαν ,στο μπλε εχει αλλα μεταλα θαμενα(χαλκο)
εδω δεν σε εμποδισαν τα στρεματα .
τη να σου πω αστο εδω .
-
ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΚΟ ΤΕΣΤ
αρα στο πετρωμα επεσα μεσα,μαλλον χαλασ πολυ χρονο για να βρεις δικα μου ποσταρισματα κ να τα βαλεισ εδω οσο για ποιοσ λεει ασυναρτησιες ασε να το κρινουν οι αλλοι γιατι κ εγω μπορω να πω κ εεγω καλιστα το ιδιο για σενα,κ για να μαθαινεισ μιασ κ εισαι ραβδοσκοπος οταν εχει βαρυ μεταλευμα η περιοχη κ υπαρχει σιδηρουχο αντικειμενο εννοειτε οτι θα πιασεις το μεταλευμα μιασ κ εχει μεγαλο ευροσ κ οχι το σιδηρουχο αντικειμενο οταν η περιοχη εχει χρυσο τα πραγματα αλλαζουν με λιγη προσπαθεια παραπανω θα τον ξετιναξεις @ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ:
λες επιηκος ασυναρτησιες και μπαλωματα .
ουτε μεταλευμα εχει ουτε χαλκο σε καμια φωτο .
οσο για το πετρωμα παρτω .εδω για μες μας σε δικο σου ποσταρισμα με τοσα τετραγωνικα χιλιομετρα
πως στελνεις τον αλο για παρμενα .εδω δεν σε εμποδισαν τα στρεματα .
τη να σου πω αστο εδω . -
ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΚΟ ΤΕΣΤ
μπορώ να ανεβάσω και εγώ μια φωτογραφία για τους φίλους που θέλουν να δοκιμάσουν στην ραβδοσκοπία ?
εχει στοχο ??????
και πιος τον ραβδοσκοπισε ??????
ειναι πολλα τα στρεματα ????????
και που ξερουμε αν και ποσο ραυδοσκοπεις ??για να αποφυγεις ολα αυτα αστην ρε φιλε καλητερα
σε βασανα θα μπεις -
ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΚΟ ΤΕΣΤ
φίλε Παναγιώτη επειδή το θέμα με τη ραβδοσκοπία επί χάρτου ενδιαφέρει πολλούς εδώ είναι ένα δοκιμαστήριο με όλα τα καλούδια όποιος θέλει δοκιμάζει ,καλή επιτυχία.
free image uploading -
ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΚΟ ΤΕΣΤ
φίλε Παναγιώτη επειδή το θέμα με τη ραβδοσκοπία επί χάρτου ενδιαφέρει πολλούς εδώ είναι ένα δοκιμαστήριο με όλα τα καλούδια όποιος θέλει δοκιμάζει ,καλή επιτυχία.
free image uploadingδε σβηνεις τις συντεταγμενες λεω γω καλυτερα…
PS
-
ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΚΟ ΤΕΣΤ
Διαβαζω το θεμα και θελω να ρωτησω το εξης.
Αν αυτή τη στιγμη ραβδοσκοπησει καποιος τα μεταλλα παραμενουνε μεσα ή θα ραβδοσκοπησει εκ παραδρομης σε παρμενα;
Συνηθως μια φωτογραφια είναι αυτό που μπορει να προσομοιωσει την πραγματικοτητα όπως αυτή υπαρχει στο συγκεκριμενο μερος ετσι ώστε να μπορει καποιος να ραβδοσκοπησει χωρις να υπαρχει η φυσικη παρουσια του στο σημειο. Όταν καποιος πιανει κατι μεσω φωτογραφιας και αυτό εχει φυγει εχουμε το φαινομενο της ληψης των παρμενων ή της ραβδοσκοπισης στο χρονο για αλλους.