Tασο τον στηλο μου τον εφεραν.Τα κοριτσια ειναι καθ΄οδον.
Ποτε ξεκειναμε ανακαινηση;
-
ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕ
Ποτε ξεκειναμε ανακαινηση;
[/QUOT
Παιδαρε κρυβε λογια γιατι ο Πανοs θα αλλαξει κλειδαρια και μετα δεν θα μπορουμε να κανουμε αυτο που θελουμε,,,,,,,,,,,,,,Κατσε να φυγει και εμειs θα κανουμε τον καφενε (Της επί χρήμασι εκδιδομένης γυναικός το σιδηρούν κιγκλίδωμα ) χαχχχχαΠανο να περασειs ομορφα…...........
-
ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕ
Ποτε ξεκειναμε ανακαινηση;Παιδαρε κρυβε λογια γιατι ο Πανοs θα αλλαξει κλειδαρια και μετα δεν θα μπορουμε να κανουμε αυτο που θελουμε,,,,,,,,,,,,,,Κατσε να φυγει και εμειs θα κανουμε τον καφενε (Της επί χρήμασι εκδιδομένης γυναικός το σιδηρούν κιγκλίδωμα ) χαχχχχα
Πανο να περασειs ομορφα…...........
-
ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕ
Καφετζη εχθεs το βραδυ το καφενειο ητανε ανοικτο οπωs καθε μερα ….......και γινοταν χαμοs..........αλλα αισθητη η απουσια σου ........αλλα καναμε μερικεs αλλαγεs του χωρου .............αχχαχχαχαχχαχ............Βαλαμε τα σιδερα που εφερε ο Νικολαs ...............ειναι και αυτο μεροs τηs ανακαινησηs
-
ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕ
Σε λιγο που θα πιασω το Τζοκερ…λεω να καψω τον καφενε μιας και λειπει και το αφεντικο....!
"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you." -
ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕ
Τελικα δεν το καιω το μαγαζι …αποτυχια μονο 2 ευρω πηρα...
Παιζω 13 24 33 34 36 και τζοκερ 16 και παει και μου βγαζει το 35 ΑΙΣΧΟΣ θα περναμε ενα 50αρι τουλαχιστον...
**
Νικητρια τζοκερ.Νικήτρια στήλη: 4 , 13 , 24 , 33 , 35
ΤΖΟΚΕΡ: 12**"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you." -
ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕ
Δεν αντεξεs μωρη τρελλαμενη πειρατινα και μπηκεs να δειs τα μηνυματα σου …..............Αμα βρειs και τα αλλα κολπα που δεν τα ξερειs ελα απο τον Καφενε να σε κερασουμε κανενα τσιπουρο με διαφορετικο μεζεδακι απο αυτα που κανειs εσυ .................Να δειs και την νεα διακοσμηση του Νικολα ..........και τα αλογα που πανε καβαλα στην εκκλησια...................χαχαχχαχαχαχ
:15_9_25::36_8_8: