Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕ
@lelele:
Το ονειρο μου απο μικρος ηταν να γινω γητευτης αλογων…..
να προσεχεις να μην αντισταφουν οι οροι .
Κρυβε λογια…...
Johni,αλλαξα γνωμη…Δεν θα παρω το cayen τελικα,παρηγγειλα αυτο.....
Ετσι και το μαθει η συζηγος οτι ειναι στην απεξω να δουμε που θα κρυφτεις…......................χεχεχεχεχεχεχε
@ΡΩΣΟΣ:
Για την κυρα εχω ενα γιουγκο…..
Προσεχε 3Le γιατι με αυτα τα τσοκαρα θα σε παρει η κυρα στο κατωφλι και θα πειs τον Δεσποτη-Παναγιωτη….......
και ασε τα YOGO και τα Zastava
Τι ωρα ανοιγει ο καφενες αποψε βρε παιδια;
Θα μαs κανετε την τιμη Ser 3Le να ερθετε …..............Κανονισε γιατι θα ειναι και ο Jonnys εκει...........
Ειπα να ομορφυνω τον χωρο με την παρουσια μου….
στης 9+30 μην ανοιξουμε και με της κοτες , που λενε
οσο για την παρουσια σου παρε 2ωρη και ελα να μας τιμησεις.
Ωραια,να κοιμησω και εγω τον μικρο και θα μπουκαρω.Θελω ομως σπεσιαλ περιποιηση….
εγω σου ειπα ηλια παρε αυτο για αρχη :36_13_7: δεν με ακουσ χαχαχχαα
@johnis:
Ζω για την στιγμη που θα κατεβω Λαρισα να σε κανω βολτα μαυτο….. Θα περασεις απο τον καφενε μετα;
Άντε, καλη διασκέδαση παιδιά στον καφενέ σας εύχομαι…Και φρόνιμα, μην πίνετε πολύ...χε, χε...
οποτε θεσ να κανω και σπεσιαλ μεζε για παρτυ σου να σε κανω και εγω βολτα με το δικο μου το χ6
Κερνάτε τίποτα????
Το κυνήγι του θησαυρού είναι ένα πολύ δύσκολο άθλημα. «Επιζούν» μόνο οι σκληροτράχηλοι και δυνατοί ( ενίοτε και οι πιο πονηροί ).
@ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ:
δεν ηξερα κωστα οτι εισαι απο την αρτα πριν 2 εβδομαδεσ ημουν αγρηνιο να τα λεγαμε και απο κοντα!!!!!!!!!
Moυ είπε ο Ηλίας ότι πέρασες απ' τα μέρη μας. Άντε την επόμενη φορά που θα περάσεις…
συντομα θα ξανα παω
Κωνσταντινε,ιταλε κοπιαστε στον καφενε.Κερναω εγω αποψε