επισης θα πρεπει να αποφασιστη αν θα παραμηνει στα χερια του η
χρυση βεργα της αδελφοτητας η θα επιστραφει ωστε να παραμηνει
στην κατοχη του μονο η αρχικη των δοκιμων .
ΠΙΟ εν Το ατομο??? ΛΑΜΟΓΙΟ του κερατα??? Η κερατομενος???
ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕ
Aurum Fraternitatem…..
η πληροφορια μεσο κοδικοπιοιμενου μηνυματος , λεει οτι η φετηνη
συνεβρεση της αδελφοτητας θα ειναι κεκλησμενων των θυρων για ενδιαφερομενους παρατηρητες και μονο τα μεγαλα στελεχοι θα παραβρεθουν
ιγκοκνιτο σε αριθμο ανω των 30 ατομων για να παρτουν αποφασεις , τοσο
σε χωρο ερευνας , οσο και τεχνικης με νεα αποκτιματα ερευνης.
ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕ
πανω απο ενα χρονο πολλα απο τυα ατομα του καφενε μου ειπανε να κανω προς τα εκει καμια βολτα. τους απαντησα οτι με λαπ τοπ και την κορη αγκαλια δυσκολο. τωρα που εχω σταθερο υπολογιστη πανω σε γραφειο μεγαλο στο γραφειο του σπιτιου βλεπω οτι εχουν κλεισει οι θεσεις. τη γκαντεμια μου μεσα.
ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕ
@VAN:
πανω απο ενα χρονο πολλα απο τυα ατομα του καφενε μου ειπανε να κανω προς τα εκει καμια βολτα. τους απαντησα οτι με λαπ τοπ και την κορη αγκαλια δυσκολο. τωρα που εχω σταθερο υπολογιστη πανω σε γραφειο μεγαλο στο γραφειο του σπιτιου βλεπω οτι εχουν κλεισει οι θεσεις. τη γκαντεμια μου μεσα.
Οι θεσεις στην στοα ειναι μετρημενες,αν και μας λειπει ενας εκπροσωπος του εκπαιδευτικου συστηματος..
ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕ
Οι θεσεις στην στοα ειναι μετρημενες,αν και μας λειπει ενας εκπροσωπος του εκπαιδευτικου συστηματος..
Μια απο τις αρχες τις στοας ειναι ο Γαλουχισμος τις νεες γενιας ωστα να ακολουθουν τυφλα.
"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you."