Λυκε 57 στον καφενε ολα τα μειραζομαστε.
Θα ερθει αποψε και τριτος κοριτσαρος ποιο βιτσιοζος.
-
ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕ
Αυτο λεω και εγω "Μπαρμπα Παναγιωτη" το ξενυχταμε?!??!….και του ειπα του Τασου εχει κλειστω κυκλωμα ο καφετζης.......
"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you." -
ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕ
εχω την εντυπωση οτι θα πεσουν πολλες αποβολες οταν γυρισω …..................... :36_2_42:
ειχατε δεν ειχατε κολ..........ομπαρο τον κανατε τον καφενε ,
μην ξεχνατε οτι μπενουν και ατομα καπιας υλικιας πλην τα μικρα και θαχουμε καρδιακα επισοδια .
Όχι κι' άλλες αποβολές ρε ΠΑΝΑΓΙΏΤΗ .
Πήγες και συ με τα <<αφεντικά>> ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Όχι άλλο κάρβουνοοοοοοοοοοοοοοοο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕ
Αυτο λεω και εγω "Μπαρμπα Παναγιωτη" το ξενυχταμε?!??!….και του ειπα του Τασου εχει κλειστω κυκλωμα ο καφετζης.......
Τι νομιζεs δεν θα εβλεπα τα κλειστα κυκλωματα που εχει ο καφενεs?????????….........αφου καθε μερα αλλαζω οταν φευγουμε και βαζω την καλη κασετα........και ολα ειναι αψογα............Ναι αλλα Wolf 57 κατι που δεν ξερειs ειναι ..........οτι ειμαι ο δοκιμαστηs............του καφενε...........Εσυ Ρωσε ξερειs καλα απο την χθεσινη οινοκατασταση .............και τι ειπεs οταν βρεθηκαμε ταμα για Π....ο χαχαχχαχχχα .............Αρε Παιδαρε με τα ωραια σου..........Κριμα που δεν υπηρχαν και τα αλλα Λαμογια παρα μονο με Οn-Line τηλεφωνικη συνδεση χαχαχχαχ
-
ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕ
@wolf:
Ο Χριστός και η Παναγία τι είναι τούτο ;;;;;;;;;;;;;;;;
Και τύχει και στραβοπατήσει και πέσει πάνω σου…...............................................
Aν πεσει επανω σου πας τζαμπα βολτα με το ΕΚΑΒ.
Αν σε κανει κεφι πας βολτα πληρωμενη απο τους δικους σου στα θημαρακια.χεχεχεχεχεχεχε:36_2_38: -
ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕ
@wolf:
Όχι κι' άλλες αποβολές ρε ΠΑΝΑΓΙΏΤΗ .
Πήγες και συ με τα <<αφεντικά>> ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Όχι άλλο κάρβουνοοοοοοοοοοοοοοοο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εσενα ποτε θα σε στρημοξουμε στον καφενε ??????????
πρεπει να κανεις ενγραφη φενεσε ατομο που θα περασεις της εξετασεις με τη μια
και αποδεκτος απο τα μελοι .φιλικα Πανος