Tους εχω δωσει αδεια Κωστα , να μπορεσω να καθαρισω λιγο
αλλος παει για οφθαλμολουτρο , αλλος για πιομα και εγω για υπνο .
Kαι εγω μερα εφυγα και μερα ηρθα(Χαραματα)
ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕ
@Hfaistos-69:
Έλα αδερφέ καλησπέρα ετοιμάζομαι και τα λέμε σε λίγο !!
Τι ετοιμασια κανειs εσυ πονηρε??????????????? Κανενα μπουκαλακι στην κολοτσεπη για να πιειs Τζαμπα και να μην παραγγειλειs τιποτα …........
Πωs θα βγαλουμε τα εξοδα................Το μαγαζι εχει εξοδα ..............Ρευμα ,νερο ,ποτα,ξυροκαρπια .και κτλπ και κτλπ
Η περιμενηs τον 3Le να φερει απο εκει που ητανε…..........Ασε αυτα μπαγιατεψαν τοσεs ωρεs
ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕ
Τι ετοιμασια κανειs εσυ πονηρε??????????????? Κανενα μπουκαλακι στην κολοτσεπη για να πιειs Τζαμπα και να μην παραγγειλειs τιποτα …........
Πωs θα βγαλουμε τα εξοδα................Το μαγαζι εχει εξοδα ..............Ρευμα ,νερο ,ποτα,ξυροκαρπια .και κτλπ και κτλπΗ περιμενηs τον 3Le να φερει απο εκει που ητανε…..........Ασε αυτα μπαγιατεψαν τοσεs ωρεs
χαχαχαχα έτσι σωστός !
ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕ
Χαμομηλι σερβιρει το καταστημα…με λιγη κανελα και μελι (περδικακι) εαν ειναι δυνατο...
"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you."
ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕ
Πωs θα βγαλουμε τα εξοδα................Το μαγαζι εχει εξοδα ..............Ρευμα ,νερο ,ποτα,ξυροκαρπια .και κτλπ και κτλπΗ περιμενηs τον 3Le να φερει απο εκει που ητανε…..........Ασε αυτα μπαγιατεψαν τοσεs ωρεs
Ναμαι και εγω.Τασο δεν εμεινε τιποτα δυστυχως κατι κουφετα μονο ξεμεινανε …....
ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕ
αντε ντε θα χαρουμε να μεγαλωση η παρεα .
Η Παρεα του καφενειου των Λαμογιων ξεκινησε δειλα δειλα για την αναγκη και την επικοινωνια των ανθρωπων του Forum και για επιλυση των προβληματων…Για μια κουβεντα παραπανω βρε αδελφε και σιγα σιγα εγινε η καθημερινοτητα τηs επικοινωνιαs και ετσι πλακα πλακα η λειτουργια του εγινε ενοs ετουs xaxaxxaxaxxax
Bεβαια Αρχικαφετζηs ο Παναγιωτηs
ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕ
Το ιδανικοτερο;Ο καφενες ναταν πραγματικος,τοπος συναντησης ολων μας,με αληθινες μπυρες και -εξω-πραγματικες γκαρσονες.Γιατι,καλο το ιντερνετ αλλα ….....
3Le κανε μαs τα εξοδα να ερθουμε σε εσενα καθε εβδομαδα βαλε και τηs πραγματικεs γκαρσονεs και κανουμε καφενε καλοκαιρινο την βεραντα σου με τα τζακουσια και τα σχετικα ….................Αλλα θα αφησουμε και κατι για εσενα καβαντζα (ΚΟΥΠΟΝΙΑ)..........ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΣΕ ΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ γιατι ολοι με κουπονια πληρωνονται...................Χα Χα Χα!!!!!!!!!!!!!!!
ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕ
Τασο αν χρειαστη ανοιξε τον καφενε , εχω ενα ραντεβου 9 + ????
το κλειδι εκει που το αφηνω , οχι στο πατακι , πανω απο το ρωλο'ι' .
γιατι προχθες το κατουρισε ενας κοπρος της γυτονιας .
θα τα πουμε στο γυρισμο .
ααααααα και που εισαι , μπανανες εχω παρει για τη μα'ι'μου και φρεσκο πασατεμπο για το Ρωσο .