σιγα μη σας ελεγα τα ονοματα , χιχι λαμογια , αν δεν περασετε
τα τεστ και ορκομοσια ονοματα δεν …......
φτου μου τελιωσαν και οι μερες , τωρα τη θα μετραω ??
μαλον θα αρχεισω απο Δευτερα 364 και σημερα .
---- καμια ---- ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ .
ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕ
Ημουν και εγω εκει…...........ενα πολυ μεγαλο ευχαριστω σε ολο τα παιδια.................και ενα ακομα μεγαλο ευχαριστω στον Σεφ για τηs τοσο υπερoχεs λιχουδιεs
επiσηs για την τοσο αρτια οργανωση και τηs εμπιριεs καλεs και κακεs(εσυ τριτοκλσατε ξερειs ) :36_2_34: που αποκομησαμε..............Οσο για τα εργαλεια πηραμε τηs καλυτερεs εντυπωσειs ................ακομα για την επιμονη του Κωστα για να βγαλουμε τουs στοχουs ...........με καθε μεσω που ειχαμε(με χερια και με δοντια).............αχχαχχαχαχαχαχ
Ακομα ενα πολυ μεγαλο ευχαριστω στον κυρ Θ...... για την φιλοξενεια του ............
ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕ
Φολα εγω δεν ξαναπαω…..το κρασι παλιο...ο αστακος ψωφιος....το τυρι μουχλιασμενο...το χαβιαρι μαυρο....ασε που αυτο το ψωμι με τον κιλιανδρο τη μουσταρδα κλπ λιγδονε τα χερια και γλιστρουσαν τα παιδακια....ΦΟΛΑ!
"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you."
ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕ
Καλημερα σας και καλο σας μηνα,θα ηθελα με την σειρα μου να ευχαριστησω την αδελφοτητα και ολα τα μελη της γι την τιμη που μου κανανε να παρευρισκομαι στην συναντηση τους και να με χρισουν μελος του Ιερατειου!να ευχαριστησω απο καρδιάς τα μελη του Ιερατειου γι τα δωρα τους και ενος εξ αυτων γι την φιλοξενια του και τις ανεσεις που μας παρειχε και την υπεροχη κουζινα του!(το καλυτερο κοντοσουβλι και σουβλακι στην επικρατεια!),επισης το δευτεροκλασατο μελος Κ….για το δωρο του!Κυριοι σας Ευχαριστω γι αλλη μια φορα για την τιμη που μου κανατε και τις εμπειριες που ελαβα μαζι σας!
Υ.Γ.να μην ξεχασω τον φιλο μου Μoiya γι τα ομορφα χειροποιητα στολιδια!!!:goldopen:
ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕ
Καλησπερα,θα ηθελα με την σειρα μου ευχαριστησω την Αδελφοτητα και το Ιερατειο για την αψογη οργανωση της συναντησης!ηταν ενα υπεροχο σαβ/ριακο με τις ορκωμοσιες,τις μασες,τογελιο,τις ερευνες και τα ευτραπελα!παιδια να ειμαστε γεροι και δυνατοι για την επομενη συναντηση μας!!!μια προταση προς το Ιερατειο η επομενη συναντηση να γινει στο νησι του Επιτιμου Προεδρου!!!:7_16_2:
ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕ
1.Εαν ειναι τα παρεις τοτε δεν προκυτε να παρεις τιποτα.-
2.Εαν ειναι το μηχανημα να χτυπησει λεφτα τοτε 1 εκατοστο πριν το κανει θα χαλασει.-
3.Εαν εισαι χιλια τις εκατο σιγουρος οτι θα τα περεις τοτε θα τα εχει παρει καποιος αλλος.-
4.Εαν ο ραβδοσκος σου πει σκαψε εδω και δεν βρεις τιποτα τοτε ηταν απολυτος σωστος.-
…...............Μερφι.
ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕ
Ο Αορατος αρχηγος Εδωσε επιτελους στοιχεια!!!
Ζητω η Διαγαλαξιακη Αυτοκρατορια!