Συνηθως συναντησεις μελων γινονται στον λεγομενο " νερομυλο" υπο τους ηχους διαβασμενου κλαρινου και με τελετες που θυμιζουν ορφικα μυστηρια…..
-
ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕ
Tο ξαναγραφω ΠΑΠΑΡΔΕΛΕΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑ.
Τα Λαμογια του Καφενε δεν ειναι πια Λαμογια. Αναβαθμηστικαν πλεον και ειναι ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ.
Γι΄αυτο σου γραφω Παπαρδελες, οι κανονες αλλαξαν, τα τεστ ενσωματωσης των νεων αλλαξαν, με λιγα λογια εγινε ΣΤΟΑ.
Οποτε οσα προανεφερες δεν ισχυουν, πρεπει να διαβασεις το νεο καταστατικο.
-
ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕ
Επειδη εχω ορκιστει να διαφυλαξω το μυστικο θα μου επιτρεψετε να κρατησω την ανωνυμια μου.Η Aurum Fraternitatem, η αλλιως χρυση αδελφοτητα, ειναι μια ομαδα με σκοπο την διαφυλαξη και μεταδοση της απαγορευμενης γνωσης της ευρεσης χρυσου.Τα μελη της επιλεγμενα με τα πιο αυστηρα κριτηρια-μηκος μαλλιων,χρωμα ματιων κτλ- μυουνται μεσω μιας σκληρης δοκιμασιας,σχεδον απανθρωπης- πχ πρεπει να ακουνε για τρεις ωρες συνεχομενα Τερυ Χρυσο- στο υπογειο κελαρι γνωστης χασαποταβερνας.Το νεο μελος χριζεται με βεργα κραματος φουντουκιας ροδιας ψαλλοντας τον μυστικο υμνο της αδελφοτητας" οταν θα πας κυρα μου στο παζαρι…"
Σε δεκατρεις μερες λοιπον θα λαβει μερος αλλη μια τελετη μυησης....Πανω που ρουφιξα…. νες γλυκο..χωρις γαλα.... εφυγε ο καφες στην οθονη... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα αρχισαν οι ρουφιανιες!!!:36_2_33:
-
ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕ
Συνηθως συναντησεις μελων γινονται στον λεγομενο " νερομυλο" υπο τους ηχους διαβασμενου κλαρινου και με τελετες που θυμιζουν ορφικα μυστηρια…..
Πανω που ρουφιξα…. νες γλυκο..χωρις γαλα.... εφυγε ο καφες στην οθονη... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα αρχισαν οι ρουφιανιες!!!:36_2_33:
φιλε Κωστα το ατομο δεν πεζετε για μια θεση που δεν πηρε στα
δευτεροκλασατα ατομα , αρχισε να κελα'ι'δαει , ακομα και σενα εδωσε στεγνα .θα γινει συσκεψει για να αποφασιστη η τυχη του κιαν θα
παραμηνει η καταρα επανω του να πιανει μονο νερα η θα
διαβαστη να πιανει μονο σκ…......τα ............