Aντε γιατι πιασανε και τα κρυα !!!!!!!!!!!!!!!!
Ama valeis salepi tha mpo ki ego.
ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕ
μια νταλικα ουκρανεζες μπορεις ??????? τοτε μην ταζεις …....
και γλυκο σου αγορι μαζει , μαζεεεεεεεεεεψουουουου θα σε βαλω στην καταψυξει και κανει κρυο !!!!!!!! χιχιχιχι
Απο καφε,μπυρα και σαλεπι μπορω να του φερω του Νικολακι…......οχι ρε Καφετζη και ουκρανεζεs.............Aυτεs τηs κραταω για εμενα.............
Οσο για το γλυκο αγορι ετσι το λεμε εμειs στα δικα μου μερη !!!!!!!!!!!!!Καταλαβεs γλυκο αγορι..............
Οσο για τον Παιδαρο ε ναι πωs να το κανουμε ειναι ο ειδικοs...................και πιστευω η καινουργια σοδια να ειναι οτι το καλυτερο..............Best of the best
To θεμα ειναι ενα ομωs οτι θα αργησουμε να τηs δοκιμασουμε…..........Παντωs εναs εκλεκτοs που τηs δοκιμασε(ετσι μου ειπε ενα πουλακι) του αρεσαν πολυ….................
ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕ
Απο καφε,μπυρα και σαλεπι μπορω να του φερω του Νικολακι…......οχι ρε Καφετζη και ουκρανεζεs.............Aυτεs τηs κραταω για εμενα.............
Οσο για το γλυκο αγορι ετσι το λεμε εμειs στα δικα μου μερη !!!!!!!!!!!!!Καταλαβεs γλυκο αγορι..............
Οσο για τον Παιδαρο ε ναι πωs να το κανουμε ειναι ο ειδικοs...................και πιστευω η καινουργια σοδια να ειναι οτι το καλυτερο..............Best of the best
To θεμα ειναι ενα ομωs οτι θα αργησουμε να τηs δοκιμασουμε…..........Παντωs εναs εκλεκτοs που τηs δοκιμασε(ετσι μου ειπε ενα πουλακι) του αρεσαν πολυ….................
για ουκρανεζες στο ρωσο εμαθα οτι ειναι ειδικος…..
μια νταλικα ουκρανεζες μπορεις ??????? τοτε μην ταζεις …....
και γλυκο σου αγορι μαζει , μαζεεεεεεεεεεψουουουου θα σε βαλω στην καταψυξει και κανει κρυο !!!!!!!! χιχιχιχι
Πολλεs εικονεs μια μονο λεξη…...................
http://www.protothema.gr/naked-city/article/332791/lera-korytska-i-kalloni-apo-tin-oukrania/
ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕ
αντε ρε παλιολαμογια το 8.000 ποσταρισμα μου θα το αφιεροσω σε σας .
βουρ στον καφενε κερναω μπυρα ΚΑΤΙ…........... θα γιωρτασουμε .
θα τα πουμε μεσα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ακομα να φτασει 8000 ποστ να το γιορτασουμε
"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you."
ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕ
Ακομα να φτασει 8000 ποστ να το γιορτασουμε
το κερασμα εγινε πολυ παλια σαν τα ειχα .
μπανανακια 2.500 ποσταρισματα μου εσβησες και 2,5 κιλα χαπια πηρα
να συνελθω .
τωρα και ολλα να τα σβησεις ολιγον με ενδιαφερει .
που θα μου πας αν σε βαλω στο κλουβι , χαλασμενες μπανανες θα σου δινω .
ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕ
Επειδη εχω ορκιστει να διαφυλαξω το μυστικο θα μου επιτρεψετε να κρατησω την ανωνυμια μου.Η Aurum Fraternitatem, η αλλιως χρυση αδελφοτητα, ειναι μια ομαδα με σκοπο την διαφυλαξη και μεταδοση της απαγορευμενης γνωσης της ευρεσης χρυσου.Τα μελη της επιλεγμενα με τα πιο αυστηρα κριτηρια-μηκος μαλλιων,χρωμα ματιων κτλ- μυουνται μεσω μιας σκληρης δοκιμασιας,σχεδον απανθρωπης- πχ πρεπει να ακουνε για τρεις ωρες συνεχομενα Τερυ Χρυσο- στο υπογειο κελαρι γνωστης χασαποταβερνας.Το νεο μελος χριζεται με βεργα κραματος φουντουκιας ροδιας ψαλλοντας τον μυστικο υμνο της αδελφοτητας" οταν θα πας κυρα μου στο παζαρι…"
Σε δεκατρεις μερες λοιπον θα λαβει μερος αλλη μια τελετη μυησης....