το φρέσκο ψάρι που έπιασες βάλε για μεζέ ολόκληρη αθερίνα θα τη φας μόνος:36_8_8::36_8_8::36_8_8: σου
-
ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕ
@wolf:
Όχι ρε γαμότι …..... το γούσταρα και εγώ πολύ αυτό το γκομενάκι
Ας μην έμπαινε στη μέση ο εκβιασμός και θα σου έλεγα εγώ
στάθηκα απλά τυχερός μπήκε ο σγουρομάλλης και το εκμεταλλεύτηκα μόνο αυτόν φοβάται ο πειρατης χαχαχαχαχα
στα λέω τώρα που δεν παρακολουθει αλλά να μείνουν μεταξι μας :36_19_3: -
ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕ
βλεπω στο σαιτ του καφενε επεσαν πολλοι και διαφοροι .
απο εκπαιδευομενους ρουφιανους εως και αφεντικα ψαραδες .
μεχρι να εξυπηρετησω 3 - 4 πελατες που ειχα στον καφενε
το κανατε εδω συνωμοτικο γραφειο . παλιολαμογια .κριμα και εγω ετοιμαζα την αναπληρωματικια γκαρσονα για σενα
Γιωργο να βγειτε ανταρεβουκαι για σενα πρακτορα της Τ.Α.Γ.Λ ( Τμημα Ανακριτικου Γραφειου Λαμογιων )
με το κρανος , αυτο θα σε σερβιρω οταν περασεις απο δω .ετσει για να μπλεξουν τα σγουρα τους τα μαλια , οσο για τον φοβο μου , να κητα ανατσουτσουροσα , καγκελο η τρυχα .
εχω να του δοσω ληγμενα αν ξαναρθει που θα πει το δεσποτη Παναγιωτη . -
ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕ
βλεπω στο σαιτ του καφενε επεσαν πολλοι και διαφοροι .
απο εκπαιδευομενους ρουφιανους εως και αφεντικα ψαραδες .
μεχρι να εξυπηρετησω 3 - 4 πελατες που ειχα στον καφενε
το κανατε εδω συνωμοτικο γραφειο . παλιολαμογια .κριμα και εγω ετοιμαζα την αναπληρωματικια γκαρσονα για σενα
Γιωργο να βγειτε ανταρεβουκαι για σενα πρακτορα της Τ.Α.Γ.Λ ( Τμημα Ανακριτικου Γραφειου Λαμογιων )
με το κρανος , αυτο θα σε σερβιρω οταν περασεις απο δω .έχεις βάλει κοριούς στο μαγαζί γιατί σίγουρα το παλικάρι ο wolf 57 δεν κάρφωσε …. πες μου που έχεις μπλέξει παιδί μου με τη κλίκες κάνεις παρέα θα σε καταστρέψουν:36_21_6: εγώ για το καλό σου το λέω