Και τις αλανιαρες απο διπλα στηλτες στα δικα μου λιμερια να τις δεις μαριναρισμενες στο μαγκαλι μεχρι να πεις κιμινο.
-
ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕ
Και τις αλανιαρες απο διπλα στηλτες στα δικα μου λιμερια να τις δεις μαριναρισμενες στο μαγκαλι μεχρι να πεις κιμινο.
Put the kot down slowly http://www.youtube.com/watch?v=HAGrmGJCWMc
-
ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕ
3LeLeLe Μαλλον δεν καταλαβεs οτι το καφενειο ανοιγει το βραδυ στηs 10 και οχι το πρωι ….............Ειναι το μονο νυχτερινο καφενειο και επιτρεπετε το τσιγαρο...........Αλλα εσυ ειδεs 10 και λεs αs παω...........Αλλα τι φωτα να δειs αφου μερα ειναι εξω τσαμπα ρευμα να καιμε................αχαχαχχαχαχχα
-
ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕ
3LeLeLe Μαλλον δεν καταλαβεs οτι το καφενειο ανοιγει το βραδυ στηs 10 και οχι το πρωι ….............Ειναι το μονο νυχτερινο καφενειο και επιτρεπετε το τσιγαρο...........Αλλα εσυ ειδεs 10 και λεs αs παω...........Αλλα τι φωτα να δειs αφου μερα ειναι εξω τσαμπα ρευμα να καιμε................αχαχαχχαχαχχα
Οχι ρε γ….ο,τωρα μου το λες;
-
ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕ
Πηγε με την ελπιδα οτι καποιος ξεμεινε εκει….κανας χθεσινος που λεμε.
"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you." -
ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕ
του να του πεις ρε Τασο αυτος μαλον ξενυχτησε , σκοτηνιασαν τα ματια του και το εχει για νυχτα .
αν του βαλεις τα 3 lelele θα τα βλεπει για 6 . χιχιχιχιχι
lelele
Επειδη ξεκινησα νωρις,ειμαι εξω απο τον καφενε αλλα φωτα δεν βλεπω.Μαλλον παραηρθα νωρις σημεραλαμογιο για σενα σημερα τρεχω αντε να δεις το βραδι στον καφενε τη
σου εφτιαξα . και οταν λεμε βραδι λεμε για 10 μ.μ -
ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕ
@παπ:
κατσε στα αυγα σου ασε που δεν εισαι τετοιο λαμογιο μπορει να σαι αλλα οχι τετοιο λαμογιο.λαμογιο τουκαφενε εισαι
Λαμολαμογιο του κερατα ειμαι…..