Φιλε Goldhunter υπαρχει κανενας τροπος να κατεβασουμε απο το sharebookfree.com αρχεια deposit και filepost με λογαριασμο premium ? Free εννοειται:36_2_27:
-
Elektor Electronics 2010 Full Collection
Παιδαρε τα εχω παιξει αλλου με βαζει και τα κατεβαζω αλλου μου ζητα να γινω μελος αλλες φορες με βγαζει εκτως χρονου με λιγα λογια γινεται της μπανανας το καγκελο δεν τα βαζεις σε ενα DUAL DVD και να τα στηλεις μηπως και δουμε προκοπη. και αν θελεις μπορω να τα ανεβασω ολα στο RAPITSHARE εχω αρκετο χρονο ελευθερο. Σε φιλω σταυρωτα ο ROSOS
-
Εμ αγορι μου , αυτην την προταση την ειχα κανει και ποιο μπροστα…..( να τα γραψω σε DVD)....στειλε διευθηνση και θα γραψω ολα τα Ελεκτορ που εχω 25 Γιγα σε DVD και στα στελνω.
Στα Ηοστ γινονται μεγαλες ανακαταταξεις...κλεισανε μερικα επειδη ανεβαζανε αρχεια χωρις δικαιωματα και ξεφυτρωσανε δεκαδες αλλα σαν τα μανιταρια και γινεται ενας πολεμος και ενα μπαχαλο!
Να δουμε που θα κατασταλαξει το θεμα!Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ -
Ηδη εχω κανει αντιγραφη σε DVD το πακετο του Ρωσου…δευτερα το στελνω ...θα προσπαθησω και του μπαρμπα στρουμφ να το εχω ετοιμο και να το στειλω και αυτο!
Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
Μονο τα ελεκτορ σου εστειλα και αυτα οχι ολα καθως ειναι καποια αλλα αρχεια απο μονα τους το καθ ενα πανω απο 10 γιγα…και που να σου στελνα και απο τα αλλα ΜΑΚΕ ΣΕΒΡΟ κλπ....στειλε κανενα σκληρο 3 τερα να σου βαλω οτι εχω και δεν εχω να εχεις να ασχολεισαι! :3_8_14::36_5_1:
Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
Goldhunter ….απο περιεργεια ποσα τερα εχεις πανω στο pc??!?!?!!
Αμα ειναι να σου βρουμε κανα Sun απο ebay να το κανεις ftp server!!!!!!!
Τι seek time εχουν αυτοι οι δισκοι γιατι εαν δεν ειναι Sata Raid ουτε που θελω να δοκιμασω να κανω αναζητησει σε αυτους!!!!!!!:36_17_4::36_1_32v:
"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you."