Εξωτερικους δισκους εχω , οχι πανω στο πισι…εναν 2 τερα..δηλαδη καπου 1,8..εναν 500 γιγα και 3-4 αλλους απο 160 και 200 βαλε γιγα...ολοι σατα ....προς το παρων θελουν ταξινομιση ..δεν νομιζω να κατεβασω κατι αλλο....βασικα δεν εχω χρονο ελευθερο....ενα ταμπλετ θα παρω κινεζικο να διαβαζω τα βιβλια που εχω αποθηκευμενα!
-
Elektor Electronics 2010 Full Collection
Εξωτερικους δισκους εχω , οχι πανω στο πισι…εναν 2 τερα..δηλαδη καπου 1,8..εναν 500 γιγα και 3-4 αλλους απο 160 και 200 βαλε γιγα...ολοι σατα ....προς το παρων θελουν ταξινομιση ..δεν νομιζω να κατεβασω κατι αλλο....βασικα δεν εχω χρονο ελευθερο....ενα ταμπλετ θα παρω κινεζικο να διαβαζω τα βιβλια που εχω αποθηκευμενα!
Εμεις που εχουμε χρονο μπορουμε να τους ταξινομισουμε στηλτους και βλεπουμε!
-
Να φυγουν οι δισκοι απ εδω …αδυνατον....εξαλου προφανως υπαρχουν αρχεια που δεν σε ενδιαφερουν....εχω καμια 200 γιγα μονο σχετικα με μαγειρικη...σε ενδιαφερει;;....χαχαχα!
Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ -
Goldhunter να σου πω καμποσα βιβλια μπας και τα εχεις σε pdf ?
"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you." -
Ειπα να διαβασω λιγο fantasy εαν εχεις καποιο απο αυτα,ειναι του Sergei Lukyanenko.
Εαν ειναι στα αγγλικα εισαι αρχοντας εαν ειναι στα ελληνικα εισαι θεος!!!Night Watch
Day Watch
Twilight Watch
Final WatchΤου Steven Erikson,
Deadhouse Gates (2000)
Memories of Ice (2001)
House of Chains (2002)
Midnight Tides (2004)
The Bonehunters (2006)
Reaper's Gale (2007)
Toll the Hounds (2008)
Dust of Dreams (2009)
The Crippled God (2011)"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you." -
Μ εκεινο του Meme Armet για τη ραβδοσκοπια εκανες τιποτε;
-
Δεν εχει σχεση αυτο…απλως αυτος που εχει τα δικαιωματα κυνηγαει το ανεβασμα σε σελιδες...ειναι και βιβλιο για ιδιαιτερο κοινο...βαλε και οι γαλλοι φαινονται νομιμοφανεις...τι να πω....παντος να το αγορασεις ειναι ευκολο...κυκλοφοραει....να το βρεις σε ηλεκτρονικη μορφη δωρεαν μαλλον...δυσκολο.
Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ