γδησιμο πατ κιουτ .
καπος ετσει , παρκαρο και εγω . χιχιχιχι
ΚΟΜΙΚΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ
τοτε την δεκαετια του 90 υπηρχε στο σχηματαρι η λεγομενη φαρμα κατι σε στυλ αποθηκης - θερμοκηπιου και γινοτανε χαμος , χορευανε μεσα στα φυτα στο ορθιο χωρις καρεκλες τιποτα , και για να το βρεις ολα ηταν στο μιλητο και εμπενες μεσα με χαρτακι που ειχες προμηθευτει , αλλη μια φορα οργανωσανε rave party εδω κοντα σε εμενα σε ενα βουνο , κουβαλησανε γεννητριες , τεραστια ηχεια και τοστησανε μεσα στα ελατα και για να το βρεις ειχε μυστηρια χαρτακια κολημενα σε κομβικα σημεια απο την αθηνα μεχρι το παρτυ γιατι τοτε δεν υπηρχαν και τα κινητα βλεπεις , βαραγανε τα εκσταση και τα σπιντακια και τρεχανε σαν τα κατσικια μεσα στα ελατα !
ΚΟΜΙΚΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ
Δευτερα παρουσιαζομουν στου καμπανη στο κιλκις ,κυριακη απογευμα με πανε κατι φιλοι σε ενα τετοιο παρτυ σε ενα υπογειο πολικατοικιας στην θεσσαλονικη διαμορφωμενο σε κλαμπ και να γινεται μεσα της κακομοιρας 5 το απογευμα ολα αυτα , αφου τα εδωσα ολα και με πονεσε η νεφραμια μου απ το σαλταπηδημα και το νταγκα ντουγκα την αλλη μερα που παρουσιαστικα εφαγα και ενα μετρο χιονι ( Ιανουαριος μηνας ητανε ) και ηρθα στα ισια , πολυ κωλοκρυο στου καμπανη , σιβηρια !!
ΚΟΜΙΚΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ
Δευτερα παρουσιαζομουν στου καμπανη στο κιλκις ,κυριακη απογευμα με πανε κατι φιλοι σε ενα τετοιο παρτυ σε ενα υπογειο πολικατοικιας στην θεσσαλονικη διαμορφωμενο σε κλαμπ και να γινεται μεσα της κακομοιρας 5 το απογευμα ολα αυτα , αφου τα εδωσα ολα και με πονεσε η νεφραμια μου απ το σαλταπηδημα και το νταγκα ντουγκα την αλλη μερα που παρουσιαστικα εφαγα και ενα μετρο χιονι ( Ιανουαριος μηνας ητανε ) και ηρθα στα ισια , πολυ κωλοκρυο στου καμπανη , σιβηρια !!
Εισαι μικρος ειδαλως θα ειχαμε συναντηθει
Εκει παρουσιαστηκα και εγω Φλεβαρη 81
ΚΟΜΙΚΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ
Μια τετια θα ηταν καλητερη και…........................να σκαβει στο βουνο
Youtube Video