τετια καυτα κορμια ακομα και τα σκιλια τα λιγουρευωντε .
συμφωνη ο μπουμπης .
λαγνο βλεμα ο κοπρος !!!!!!!!
-
ΡΟΖ ΑΝΕΚΔΟΤΑ
τετια καυτα κορμια ακομα και τα σκιλια τα λιγουρευωντε .
συμφωνη ο μπουμπης .
λαγνο βλεμα ο κοπρος !!!!!!!!Οριστε και σε καλητερη αναλυση χεχεχε
"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you." -
ΡΟΖ ΑΝΕΚΔΟΤΑ
**Ιδού ο Απαγορευτικός Επτάλογος:
1)"Δεν κατάλαβα τίποτα"
Απόλυτα σωστό όταν χρησιμοποιείται σαν απάντηση στην ερώτηση του Οδοντίατρου "Σας πόνεσα…?".
Απόλυτα λανθασμένο, όταν χρησιμοποιείται σαν απάντηση στην ερώτηση του Οπισθίατρου :"Και πως σας φάνηκε η εξέταση του προστάτη....?"
2)"Ναι, είσαι"
Απόλυτα σωστό, όταν προηγείται του σέξ και απαντά στην ...ερώτηση "Είμαι η γυναίκα της ζωής σου...?".
Απόλυτα λάθος όταν έπαιται του σέξ και απαντά στην ερώτηση "Νομίζεις οτι είμαι χοντρή...?"
3)"Γά***έ τα...."
Απόλυτα σωστό όταν αποκρίνεται σε ερώτηση γνωστού μας "Πως πάνε τα πράγματα...?".
Απόλυτα λάθος όταν αποκρίνεται στην ερώτηση του Νηπιαγωγού "Και τι να τα κάνω τα παιδιά σας...?".
4)"Χ**ε με...."
Απόλυτα σωστό όταν απαντά στην ερώτηση του υφιστάμενού σας "Και...τι θα γίνει με την αύξησή μου...?".
Απόλυτα λάθος όταν απαντά στην ερώτηση του συναθλητή σας στην Ελληνορωμαική "Και τι να κάνω τώρα που έκατσα στη μούρη σου...?".
5)"Ναι κι εμένα...."
Απόλυτα σωστό, όταν δείχνοντας το κόσμημά σας απαντάτε στην ερώτηση της συντρόφου σας "Αγάπη μου, η μαμά μου μου πήρε ένα καινούριο δαχτυλίδι αρραβώνων...Εσένα...?".
Απόλυτα λάθος, όταν δέιχνοντας το "κόσμημά σας" απαντάτε στην ερώτηση της συντρόφου σας "Αγάπη μου, η μαμά μου είπε να μη με τραβολογάς και να με αποκαταστήσεις...Τι γνώμη έχεις γι΄αυτό....?"
6)"Ήταν υπέροχες....."
Απόλυτα σωστό στην ερώτηση "Πως σου φάνηκαν οι φακές που σου έφτιαξα, αγάπη μου...?"
Απόλυτα λάθος στην ερώτηση "Και πως ήταν όλες οι γυναίκες που είχες πριν από εμένα στο σέξ....?".
7)"Για να μη μου κάτσει στο λαιμό...."
Απόλυτα σωστό, στην ερώτηση "Γιατί πίνεις τόσο νερό όταν τρώς ψάρι, αγάπη μου...?".
Απόλυτα λάθος, στην ερώτηση "Γιατί έστειλες την κολλητή μου στο Διάολο, αγάπη μου....?".**
"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you." -
ΡΟΖ ΑΝΕΚΔΟΤΑ
Ήρθε κάποτε ένας βλάχος στην Αθήνα για δουλειές. Κάποια στιγμή, του ήρθε και όρεξη να πάει με γυναίκα. Ρώτησε λοιπόν ένα φίλο του που να πάει και εκείνος του είπε:
- Θα σου δώσω ένα τηλέφωνο από ένα καταπληκτικό μπουρδέλο! Αυτός όμως ήθελε να του κάνει πλάκα και του δίνει το τηλέφωνο μιας μονής με καλόγριες…
Παίρνει ο βλάχος τηλέφωνο και το σηκώνει μια καλόγρια: - Εδώ μονή του λέει...
Ο βλάχος σκέφτεται: συνθηματικό θα είναι... και απαντάει: - Εδώ πότσος!
- Θα σου δώσω ένα τηλέφωνο από ένα καταπληκτικό μπουρδέλο! Αυτός όμως ήθελε να του κάνει πλάκα και του δίνει το τηλέφωνο μιας μονής με καλόγριες…
-
ΡΟΖ ΑΝΕΚΔΟΤΑ
Μερικα καλα
Όλα χαλάνε…Άνθρωποι , κοινωνία , σχέσεις , φραπεδιέρα.
Ειδικά με την φραπεδιέρα ξενέρωσα πολύ , δεν το περίμενα...-Κούκλα πάμε για ένα ποτάκι..?
-Δεν μας γαμάς λέω 'γώ;
-Α στο καλό!!! δεν ήξερα οτι πιάνει και χωρίς ποτό!!!..!- Ρε συ, κοίτα αυτή εκεί, τι ηλίθια φάτσα που έχει!
- Αυτή είναι η κοπέλα μου!
-΄Οχι..!!Αυτή που είναι δεξιά της λέω. - Είναι η αδελφή μου!
-΄Οχι, όχι αυτή... Η άλλη, παραδίπλα. - Εκείνη παραδίπλα είναι η μάνα μου!!!
- Εντάξει ρε φίλε! Σκότωσέ με....!!
Παίρνει ο Τοτός τηλέφωνο την αστυνομία.- Ελάτε γρήγορα!
Ο πατέρας μου εδώ και μια ώρα πλακώνεται με τον γείτονα.-
Καλά, και γιατί δεν μας τηλεφώνησες νωρίτερα;- Νωρίτερα νικούσε!Μετά το σεξ μερικοί κοιμούνται.Άλλοι ανάβουν τσιγάρο.
Άλλοι σβήνουν το ιστορικό του Google Chrome...- Λογος διαζυγιου?
- Για θρησκευτικους λογους...
- Δηλαδη?
- Δν παραδεχοταν πως στο κρεββάτι ειμαι Θεος!
2 Κολλητές !
- Αγάπη μου τι κουκλα που είσαι σήμερααα
- Ευχαριστώ μωρό μου και εσύ γκομενάρα.!!
2 Κολλητοί ! - Πω φίλε θεός είσαι σήμερα!
- Ρε μ@λάκα, είσαι ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ..??
Παίρνει τηλέφωνο ο κολλητός μου σπίτι & το σηκώνει ο πατέρας μου.
-Έλα ρε μ@λάκα.
-Δεν είμαι ο μ@λάκας,ο πατέρας του είμαι.-ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΧΟΛΕΙΟ.
-πρεπει να πας.
-ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΣΟΥ ΛΕΩ.
-σηκω καλε θα αργησεις.
-ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ.
-πρεπει να πας...εισαι ο Διευθυντης!!!Μια ξανθια κατενθουσιασμενη που πηρε το διπλωμα τρεχει ολη μερα πανω κατω με το αμαξι ωσπου τελειωνει η βενζινη.. φτανοντας στο βενζιναδικο λεει στον βενζινα με ολο ναζι και τσαχπινια:
- Θελωωω να μου το γεμισετεεε τωραα ¦ ¦
- Super?
- Ουααουυυυ....!!!
-Δεν μπορει να ημουν τοσο μεθυσμενος χτες..
-Ρε μαλακα..! πεταγες το χαμστερακι μου στον τοιχο και φωναζες πικατσου διαλεγω εσενα!!Να στε ρομαντικοί ρε! εκει που λέτε: μωρο μου τι κωλαρα είναι αυτη θα σε σκίσω άμα σε βάλω στα 4,πείτε κι ένα:"ενω μας λουζει το φεγγαρόφως"
Ενός λεπτού σιγή γι αυτούς που όλο το χειμώνα πάλευαν με τα σίδερα στα γυμναστήρια
και φέτος το καλοκαίρι πήδηξαν μόνο τα κύματα...!!Γιατί δεν υπάρχει ζωή στον Αρη;
Επειδή ο Τζακ Νόρρις είναι ΠΑΟΚ !Toν βλέπεις εκείνον με το μπλε μαγιό;
- Ναι.
- Τέτοιο να πας να πάρεις.
- Την βλέπεις εκείνη με το άσπρο;
- Ναι.
- Τέτοιο κώλο να φτιάξεις......
-Με απατας!
-Εγω;!;! Μα τι παθατε σήμερα!!!! Είσαι η τρίτη που μου το λέει!!!!Μπαίνει ένας με γεμάτο πιστόλι στο καφενείο της γειτονιάς και φωνάζει :
- Ποιός απο σας γ@μησε την γυναίκα μου;
Και ακούγεται από το βάθος μια φωνή : - Δεν σου φτάνουν οι σφαίρες ρε μεγάλε...!!!
Κατά τη διάρκεια της πτήσης από Αθήνα προς Λονδίνο ο πιλότος καλωσορίζει τους επιβάτες :
- Αγαπητοί επιβάτες σας μιλάει ο πιλότος.Βρίσκεστε στη πτήση 220 για λονδίνο.Ο καιρός είναι θαυμάσιος και...Προσεχε προσεχε! Θα πεσει!!! Ω Θεέ μου! (Σιωπή).
Μετά από πέντε λεπτά ακούγεται και πάλι ο πιλότος να ανακοινώνει : - Συγγνώμη για πριν που σας τρόμαξα αλλά μια απρόσεκτη αεροσυνοδός έριξε τον καφέ πάνω μου. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πως έγινε το παντελόνι μου από μπροστά.
Και τότε ακούγεται ένας επιβάτης να λέει : - Που να δεις πως έγινε το δικό μου από πίσω..
Οταν εχετε νευρα
να μετρατε ως το 10 μεσα σας...
Μετα σκαστε του ενα μπουκετο στα δοντια...
Νταξ....Θα'χει χαλαρωσει & δεν θα τη περιμενει...!!-Μωρό μου πάρε το ντεπον σου.
-Μα δεν έχω πονοκέφαλο!
-Ωραία,σε έπιασα γδύσου τώρα.-Συγνώμη αφεντικό αλλά έχεις 3 μήνες να με πληρώσεις...
-Δεκτή η συγνώμη σου.-
Τί είναι αυτό που ζει στην ζούγκλα και ακούει νησιώτικα;
-
Το λιοντάρι-ντάρι-ντάρι...
-
Πως πέθανε η τελευταία πόντια αρκούδα?
-
Αντί να πέσει σε χειμέρια νάρκη έπεσε σε Γερμανική.
Έξω βρέχει και η γυναίκα μου κοιτά λυπημένα από το τζάμι.
Φοβάμαι πως πρέπει να την αφήσω να μπει μέσα. -
ΡΟΖ ΑΝΕΚΔΟΤΑ
Ήταν ένας αιώνιος φοιτητής στη Νομική, ονόματι Παπαδόπουλος…
Είχε πλέον μετά από χρόνια περάσει σ' όλα τα μαθήματα εκτός από ένα. Το έδινε, το ξαναέδινε.. Όμως ο καθηγητής τον έκοβε κάθε φορά. Έτσι αποφάσισε να πάει να βρει τον καθηγητή και να του προτείνει μια διαπραγμάτευση στο θέμα του βαθμού. Μπαίνει ένα πρωί στο γραφείο του λοιπόν και του διηγείται την κατάσταση:...
-
Ααα, παιδί μου Παπαδόπουλε, δεν είναι σωστό το διάβασμά σου, γι' αυτό και κόβεσαι!
-
Όχι κύριε καθηγητά, δεν ισχύει αυτό που λέτε κι επειδή κουράστηκα με αυτό το μάθημα, έχω να σας προτείνω μια συμφωνία.
-
Τι λες τώρα Παπαδόπουλε;
-
Ακούστε με παρακαλώ. Θα σας θέσω ένα ερώτημα. Αν αύριο το πρωί μου δώσετε τη σωστή απάντηση δε θα σας ξαναενοχλήσω. Αν όμως όχι, θα με περάσετε και μάλιστα με βαθμό 10.
-
Παπαδόπουλε, δεν είσαι καλά. Αυτά τα πράγματα δε γίνονται.
-
Λοιπόν το ερώτημα: Τι είναι παράλογο αλλά δεν είναι παράνομο; Τι είναι παράνομο, αλλά δεν είναι παράλογο; Τι είναι και παράνομο και παράλογο; Θα τα πούμε αύριο κύριε καθηγητά.
Ο φοιτητής αφήνει τον καθηγητή να συλλογιέται την ερώτηση. Μια μέρα πέρασε και δεν μπόρεσε να βρει μια άκρη. Κι ας κατέβασε τόμους από την βιβλιοθήκη, κι ας πήρε τηλέφωνο συναδέλφους καθηγητές να ζητήσει τη γνώμη τους.
Ήρθε το επόμενο πρωί κι ο Παπαδόπουλος να συναντήσει τον καθηγητή για μια ακόμη φορά.
-
Κύριε καθηγητά βρήκατε την απάντηση;
-
Ποια απάντηση; Λοιπόν παιδί μου Παπαδόπουλε δεν είσαι καλά. Μόνο και μόνο επειδή βαρέθηκα να σε βλέπω, πάρε το 10 σου και φύγε από μπροστά μου.
Ο πτυχιούχος πια φοιτητής βγήκε ευχαριστημένος από το γραφείο του καθηγητή αφήνοντας τον με την απορία.
- Τι είναι παράλογο, αλλά δεν είναι παράνομο; Τι είναι παράνομο, αλλά δεν είναι παράλογο; Τι και τα δύο;
Ο καθηγητής μπαϊλντισμένος αποφάσισε να πάει στην καντίνα να πιει έναν καφέ. Εκεί τον πλησιάζει ένας νεαρός φοιτητάκος και του αρχίζει το γλείψιμο:
-
Τι κάνετε κύριε καθηγητά; Πώς είστε; Κάπως συλλογισμένο σας βλέπω. Συνέβη κάτι;
-
Να, ήρθε αυτός ο χαμένος ο Παπαδόπουλος και με ρώτησε.
-
Πείτε μου την ερώτηση, μήπως σας βοηθήσω.
Ο καθηγητής επανέλαβε την ερώτηση στον νεαρό στραβοκοιτάζοντας τον κάπως κι ευθύς ο φοιτητής απαντά:
- Ααα να σας πω. Το ότι εσείς, 55 χρονών άνθρωπος είστε παντρεμένος με μια 23άρα δεν είναι παράνομο, αλλά είναι παράλογο. Το ότι η γυναίκα σας έχει έναν 25άρη γκόμενο δεν είναι παράλογο, αλλά είναι παράνομο. Τώρα το ότι εσείς περάσατε τον γκόμενο της γυναίκας σας χωρίς εξετάσεις και μάλιστα με 10, ε αυτό είναι και παράνομο και παράλογο!
-
-
ΡΟΖ ΑΝΕΚΔΟΤΑ
αυτον να εχεις στο σπητι και να εχεις και μορο .
γατος για ψυχιατρο
Youtube VideoΗ γυναίκα μετά το γάμο
Youtube VideoΑΝΕΚΔΟΤΑ ΣΥΝΤΟΜΑ
Youtube VideoTo πιο… γαργαλιστικό ατύχημα
Youtube Video…
-
ΡΟΖ ΑΝΕΚΔΟΤΑ
παντρευετε ενας μαγκας και κανει ξιγα στην μελουσα γυνεκα του
-κειτα γυνακα ,της λεει, εγω τωρα που θα παντρευτουμε εχω τρεις αποραβατες απαιτησεις- νατις ακουσω ,λεει η γυνεκα του
αρχιζη αυτος,
-πρωτον…καθε πρωι που θα ξυπναω...θελω τον καφε μου στο τραπεζι...ετοιμο και ζεστο..πιω δεν πιω
-δευτερον..καθε μεσιμερι που θα ερχωμε απο την δουλεια...θελω το φαγητο μου ζεστο στο τραπεζι με το ουζακι μου..φαω δεν φαω
-και τριτον...καθε βραδυ θελω το κουστουμι μου στην τριχα...βγω δεν βγω
ενταξη του λεει εκεινη αλλα εχω και μια απαιτηση
-καθε βραδυ στης 10 η ωρα θα αρχιζουν τα γαμισια... εισαι δεν εισαι στο σπιτι....
- νατις ακουσω ,λεει η γυνεκα του