τωρα που τον δικο μας τον κανανε ηρωα,
λες να μπηκε στο στοχαστρο?
GRHGOREITAI
"Μήπως μυστική τεχνολογία των ΗΠΑ προκαλεί καρκίνο σε Λατινοαμερικανούς;" αναρωτιέται ο Τσάβες…
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=30696&Itemid=157
Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της είδησης ότι η πρόεδρος της Αργεντινής πάσχει από καρκίνο του θυρεοειδούς, ο πρόεδρος της Βενεζουέλας -καρκινοπαθής και ο ίδιος- αναρωτιέται: «Μήπως οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν αναπτύξει μυστική τεχνολογία που προκαλεί καρκίνο στους αριστερούς ηγέτες της Λατινικής Αμερικής;»
Εκτός από τον ίδιο και την Κριστίνα Φερνάντες, σε θεραπεία για καρκίνο έχουν υποβληθεί ο Φερνάντο Λούγο (πρόεδρος της Παραγουάης), η πρόεδρος της Βραζιλίας Ντίλμα Ρούσεφ αλλά και ο προκάτοχός της Λούλα ντα Σίλβα.
Σε ομιλία του στη στρατιωτική ακαδημία του Καράκας, ο Ούγκο Τσάβες είπε ότι δεν απευθύνει «απερίσκεπτες κατηγορίες», αλλά πως «σκέφτεται δυνατά».
Υποστήριξε, όμως, ότι τα περιστατικά καρκίνου ανάμεσα στους ηγέτες της Λατινικής Αμερικής «είναι δύσκολο να τα εξηγήσει κανείς με βάση τον νόμο των πιθανοτήτων».
«Θα ήταν απίθανο εάν (οι ΗΠΑ) είχαν αναπτύξει μυστική τεχνολογία που να επιφέρει τον καρκίνο, χωρίς κανείς να το γνωρίζει;» αναρωτήθηκε ο Τσάβες.
Σύμφωνα με το BBC, στο σημείο αυτό υποστήριξε ότι τη δεκαετία του '40 επιστήμονες που εργάζονταν για την κυβέρνηση των ΗΠΑ μόλυναν με τον ιό της σύφιλης και με άλλες ασθένειες κρατούμενους στη Γουατεμάλα, αλλά αυτό αποκαλύφθηκε μόλις πέρυσι.
Αστειεύτηκε, δε, λέγοντας πως θα προσέχει περισσότερο τους ηγέτες της Βολιβίας και του Ισημερινού, Έβο Μοράλες και Ραφαέλ Κορέα, από φόβο μήπως προσβληθούν και εκείνοι από καρκίνο…
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Ειπατε τιποτα;; Τι σας ειπα εγω ; Να δειτε και ποσα αλλα μασσ μιντια θα αρχισουν τις αναφορες.....Το ειπα και σε αλλα ποστ...καποιος απο αυτους ειναι και ..χρυσοθηρας.....χαχαχαχα!
Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ
GRHGOREITAI
Και να θημησω τον αειμνηστο λεβεντη ΕΛΛΗΝΑ της Κυπρου ΤΑΣΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ…ο μονος που ηταν εναντια και ο μονος που σε ενα τοσο κρισιμο σταυροδρομι τρισμυριων επαθε την αρρωστια ..τολμησε να παει κοντρα και την πληρωσε.
Ψαξε τωρα να δεις ποιοι ηγετες πηγανε κοντρα και φυγανε απο κατι ξαφνικο...να θυμησω τον Μακαριο, τον τον τον...ψαξτε και θα δειτε!
Ο καινουργιος χρονος να σαρωσει ολους τους εγκληματιες και τους προδοτες !
Καλη χρονια με υγεια και χαρα!
Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ
GRHGOREITAI
Και να θημησω τον αειμνηστο λεβεντη ΕΛΛΗΝΑ της Κυπρου ΤΑΣΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ…ο μονος που ηταν εναντια και ο μονος που σε ενα τοσο κρισιμο σταυροδρομι τρισμυριων επαθε την αρρωστια ..τολμησε να παει κοντρα και την πληρωσε.
Ψαξε τωρα να δεις ποιοι ηγετες πηγανε κοντρα και φυγανε απο κατι ξαφνικο...να θυμησω τον Μακαριο, τον τον τον...ψαξτε και θα δειτε!Ο καινουργιος χρονος να σαρωσει ολους τους εγκληματιες και τους προδοτες !
Καλη χρονια με υγεια και χαρα!
Για τον χοντρο λες?
Κοιτα ομως τη διαφορα ο ΤΑΣΟΣ πεθανε για τη πατριδα ενο ο χοντρος την εκανε
GRHGOREITAI
Uploaded with ImageShack.us
"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you."
GRHGOREITAI
Uploaded with ImageShack.us
"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you."
GRHGOREITAI
Εχω αραιωσει το γραψιμο επειδη πλεον δεν νομιζω να εχει και σημασια στις καταιγιστικες εξελιξεις που γινονται και τις οποιες περιμεναμε οταν αρχισαμε να γραφουμε εδω περα.
Δεν ξερω αν ο κοσμος αρνειται να δει το παιχνιδι που παιζεται ή αν ειναι μουδιασμενος και αργει να αντιδρασει.
Εδω ενα κατατοπιστικοτατο βιντεακι προ διετιας.
http://www.youtube.com/watch?v=e-5toukA8ZA
O μακακας μας το ειπε εμεις γιατι τον ανεχομαστε ακομη; Nα φυγει και αυτος και οι αλλοι οι προδοτες.
Ενας Αυστριακος βουλευτης τον ξεφτελισε λεγοντας για τα CDS και οτι με το που βγηκε πονταρε στη χρεωκοπια της Ελλαδας και δειτε τι απαντησε ο μακακας σε ερωτηση δημοσιογραφου.
http://www.youtube.com/watch?v=bfpr1bd2G6I
Δεν ειναι φως φαναρι οτι ψευδεται; Τι αρλουμπες και ασυναρτησιες κατεβαζει; Kαταλαβαινει κανεις τι λεει;
Ειναι ωρε Ελληνας ετουτος ο τιουτος; Γιατι λοιπον καθομαστε και τον ακουμε ακομη;
Τον αλλο τον Τραπεζικο παλι απο που τον εμφανισανε; Ποιον ρωτησανε; Ποιος τον γνωριζε; O Mασωνικος κυκλος τον ηξερε στα σιγουρα παντως.
Oι Τραπεζες δεν ρουφηξαν το αιμα του λαου με χιλιες δυο παρανομιες ολα αυτα τα χρονια; Παλι τον κωλο τους θα φιλαμε;
Γιατι να σωσουμε τις Τραπεζες; Eπειδη μας το λενε οι προδοτες που πουλησουνε τη χωρα;
Ξερετε ποιο ειναι το οπλο της νεας ταξης πραγματων που εφερε ο μακακας στην Ελλαδα; Το 'ΣΟΚ'.
Φερνουνε την εξαθλιωση στο λαο μιας χωρας διαμεσου των διεφθαρμενων πολιτικων της μεσα απο μετρα, αυξησεις, εφοριες κ.τ.λ. αναγκαζοντας το λαο να πασχιζει για να εξασφαλισει τα προς το ζην ενω αυτοι παραχωρουν εδαφη της χωρας του και καθε μορφη πλουτου στα ορνια. Δειτε το βιντεο αξιζει.
http://www.youtube.com/watch?v=5jmXGz5Vws0
Καταλαβατε οτι μας φερανε τον Τραπεζικο και σταματησανε οι κινητοποιησεις με τη μια.Παγωσανε ολα.Tυχαιο;
Κανουνε κουμαντο τον κοσμο μεσω του κουτιου με προδοτες δημοσιογραφους που κανουνε την παπια και εφαρμοζουν την πολιτικη τους. Εχουνε περασει στην ψυχοσυνθεση μας και μας παιζουνε με τα λογια τους σαν μαριονετες.
Μας εχουνε τρομοκρατησει λεγοντας μας ποσο μαυρο θα ειναι το μελλον μας και των παιδιων μας και καθομαστε και τους ακουμε ακομη τρεμαμενοι. Γεννηθηκαμε να ειμαστε δουλοι; Υποτελεις στους προδοτες τους πολιτικους;
Βγαινουνε και απειλουνε να κοψουνε το ρευμα του κοσμου; Ειναι δυνατο; Zητανε να μας παρουνε αυτα που δεν εχουμε.
Τι θελουν ψυχη;
Hτανε φυσικα προγραμματισμενο για να ξανακοιμησουνε το λαο δινοντας τη σκυταλη στον Τραπεζιτη και να κερδισουν το χρονο για την ολοκληρωση της καταστροφης. Εγινε οπως το περιμενανε. Ησυχασανε ολοι σε μια στιγμη. Περιμενουνε τωρα τον αλλο τον μακακα να μας σωσει. Κοιμομαστε και πληρωνουμε ξενοδοχειο μηπως;
Μας κανανε αβουλα οντα με αδυναμια αντιδρασης σε οτιδηποτε τους κανουν. Το θρασσος τους ειναι απεριγραπτο.
Aυτη τη στιγμη που μιλαμε υπαρχει κοσμος στη Βορεια Ελλαδα που δεν μπορει να ζετανει το σπιτι του και ενω οι παγωνιες ειναι ατελειωτες.
Υπαρχουν γεροντες, παιδια και αρρωστοι που υποφερουνε και κινδυνευουνε μεσα στα ιδια τους τα σπιτια γιατι πηγανε οι κοπριτες το πετρελαιο στα υψη για να εξοικονομησουνε και καλα λεφτα για το Κρατος. Θελουνε να μας εξοντωσουνε και εμεις τους τη χαριζουμε;
Ναι ετσι ειναι. Χθες ητανε ο γειτονας σημερα ειμαστε εμεις.
Αποχη απο πληρωμες προς το δημοσιο και προς τις Τραπεζες πρεπει να κανουμε ολοι μαζι μηπως και περισωσουμε κατι απο τη χωρα.
Aυτο που ειναι να παθουμε θα το παθουμε ουτως η αλλως οποτε ας δωσουμε στον εαυτο μας την ευκαιρια να σωσουμε τη γη μας και να διωξουμε τους προδοτες μια ωρα νωριτερα απο τη χωρα.
Να ερθουν οι ιδιωτες που μας δανεισανε να εκμεταλευονται λεει την Ακροπολη γιατι ετσι υπογραψανε τα καθικια οι πολιτικοι μας;
Και θα την κοστολογησουν οσο αυτοι θελουν και θα την εκμεταλευονται οσο αυτοι θελουν.
Το αλλο με τον Ελγιν το θυμαστε; Πεθανε και αυτος με φριχτους πονους λενε.
Μηπως τα πραγματα πανε να επαναληφθουν;
Μαλιστα βγαινουν μπροσταρηδες πολιτικοι δικοι μας και μας το επαναλαμβανουν καθημερινα. Ειπανε ποτε στη βουλη τι υπογραψανε για λογαριασμο μας;
Θελαμε να υπογραψουνε αυτοι για τα δανεια μας; Θελαμε εμεις να χρεωθουμε για την υπολοιπη μας ζωη;
Mας παραδωσανε στον εχθρο μηπως αμαχητι;
Nαι πρεπει να δικαστουν καποια στιγμη για εσχατη προδοσια.Ναι ολοι αυτοι οι δηθεν δημοκρατικοι πρεπει να την πληρωσουν τη ζημια που κανανε στη χωρα.
Και επειδη ολα εδω πληρωνονται ετσι και θα γινει. Οι προδοτες αργα η γρηγορα θα εισπραξουν αυτο που τους αξιζει.
Ενωθειτε και ξεσηκωθειτε γιατι προσπαθουνε να μας αφανισουν εμας και τον πολιτισμο μας που τους τον χαρισαμε καποτε απλοχερα για να ερθουνε σημερα και να μας πουνε με τον τροπο αυτο το ευχαριστω.
Εξω οι βαρβαροι απο τη χωρα!
ΠΕΡΣΕΑΣ
GRHGOREITAI
ναι καλε μου φιλε και εγω μαζι σας!πως ομως θα φυγουν τα βαρβαρια;μονα τους;να τους κανουμε ξου απο εδω μεσα η απτα καφενεια που μαζευομαστε ολοι μας κατα καιρους η να γινουμε συγχρονοι λεωνιδες με τους 300;τουλαχιστον αυτοι δεν πηγαν αμαχητι!!μονο αν αποφασισει ο ελληνας,ολοι εμεις,να τους στειλουμε ολους ντοπια και εισαγομενα λαμογια,στο γεροδιαολο μια και καλη ,μονο τοτε θα βρουμε την υσηχια μας και θα παρουμε τη ζωη και τη χωρα μας στα χερια μας παλι!!το θελουμε ομως το μπορουμε εχουμε τα γκιολια για κατι τετοιο;σκεφτειτετο παιδια πολυ καλα ολοι και μετα απαντηστε.κατι βασικο ομως αυτο για να γινει ,προυποθετει πολλες θυσιες ακομα και αιμα ,ειστε διατεθημενοι να το δωσετε;παρακαλω ομως σκευτειται πριν απαντησετε.και συγχωρηστεμε για τα ορθογραφικα μου λαθη,οφειλονται στη μαμημενη την ψυχολογια μου σημερα!και παλι συγνωμη παιδια
GRHGOREITAI
ναι καλε μου φιλε και εγω μαζι σας!πως ομως θα φυγουν τα βαρβαρια;μονα τους;να τους κανουμε ξου απο εδω μεσα η απτα καφενεια που μαζευομαστε ολοι μας κατα καιρους η να γινουμε συγχρονοι λεωνιδες με τους 300;τουλαχιστον αυτοι δεν πηγαν αμαχητι!!μονο αν αποφασισει ο ελληνας,ολοι εμεις,να τους στειλουμε ολους ντοπια και εισαγομενα λαμογια,στο γεροδιαολο μια και καλη ,μονο τοτε θα βρουμε την υσηχια μας και θα παρουμε τη ζωη και τη χωρα μας στα χερια μας παλι!!το θελουμε ομως το μπορουμε εχουμε τα γκιολια για κατι τετοιο;σκεφτειτετο παιδια πολυ καλα ολοι και μετα απαντηστε.κατι βασικο ομως αυτο για να γινει ,προυποθετει πολλες θυσιες ακομα και αιμα ,ειστε διατεθημενοι να το δωσετε;παρακαλω ομως σκευτειται πριν απαντησετε.και συγχωρηστεμε για τα ορθογραφικα μου λαθη,οφειλονται στη μαμημενη την ψυχολογια μου σημερα!και παλι συγνωμη παιδια[/QUO
ΦΙΛΕ ειμαι υδραυλικος…15 χρονια τωρα.εχω 2 παιδια. η γυναικα δεν δουλευει.πριν 3 χρονια μαζευα απτη δουλεια 2.5-3 χιλιαρικα το μηνα .τωρα....μαζευω με το ζορι 500 ευρω. πετρελαιο εβαλε ο πατερας μου 2 φορες, το ρευμα το ιδιο<χωρις το χαρατσι>τεβε δεν πληρωνω εφορια δεν χαρατσια δεν προμηθευτη δεν.γιατι δεν εχω.πρεπει να φαει η οικογενεια.πες μου εγω τι θα χασω?τα 500?να γαμ.θουνε.δεν θαχω κρεας να φαω?θα τρωω αμυγδαλα!!! θα παω στο χωριο και θα τη παλεψω πιστευω.ηδη ξεκινησα να φτιαχνω μπρικετες μονος μου για να ζεσταθω του χρονου
η οργη μεσα μου ειναι ατελειωτη.αν δεν ειχα οικογενεια συγουρα θα ειχα οπλο και θα τανε αδειο!και εγω αλλη λυση δεν βλεπω απο αυτη που ειπε ο περσεας.δεν πληρωνουμε τιποτα.μονο ετσι θα σηκοσουν τα χερια και θα φιγουν αυτα τα μουν.σκυλα.....πιστευω. αρκει να το κανουμε ολοι.πρεπει καπου να καταλιξει αυτη η κατασταση να δουμε τι θα κανουμε ο καθενας μας απο εδω και περα.η θα φαμε το αγγουρι με τη μια δυχως σαλιο η με σαλιο και για πολλα χρονια
πολλα ακουμε πολλα διαβαζουμε...μια ξεκαθαρη λυση δεν μας λεει κανεις.ας αναμεινουμε νεοτερα μετα τη λαρισα!!!
GRHGOREITAI
ναι καλε μου φιλε και εγω μαζι σας!πως ομως θα φυγουν τα βαρβαρια;μονα τους;να τους κανουμε ξου απο εδω μεσα η απτα καφενεια που μαζευομαστε ολοι μας κατα καιρους η να γινουμε συγχρονοι λεωνιδες με τους 300;τουλαχιστον αυτοι δεν πηγαν αμαχητι!!μονο αν αποφασισει ο ελληνας,ολοι εμεις,να τους στειλουμε ολους ντοπια και εισαγομενα λαμογια,στο γεροδιαολο μια και καλη ,μονο τοτε θα βρουμε την υσηχια μας και θα παρουμε τη ζωη και τη χωρα μας στα χερια μας παλι!!το θελουμε ομως το μπορουμε εχουμε τα γκιολια για κατι τετοιο;σκεφτειτετο παιδια πολυ καλα ολοι και μετα απαντηστε.κατι βασικο ομως αυτο για να γινει ,προυποθετει πολλες θυσιες ακομα και αιμα ,ειστε διατεθημενοι να το δωσετε;παρακαλω ομως σκευτειται πριν απαντησετε.και συγχωρηστεμε για τα ορθογραφικα μου λαθη,οφειλονται στη μαμημενη την ψυχολογια μου σημερα!και παλι συγνωμη παιδια[/QUO
ΦΙΛΕ ειμαι υδραυλικος…15 χρονια τωρα.εχω 2 παιδια. η γυναικα δεν δουλευει.πριν 3 χρονια μαζευα απτη δουλεια 2.5-3 χιλιαρικα το μηνα .τωρα....μαζευω με το ζορι 500 ευρω. πετρελαιο εβαλε ο πατερας μου 2 φορες, το ρευμα το ιδιο<χωρις το χαρατσι>τεβε δεν πληρωνω εφορια δεν χαρατσια δεν προμηθευτη δεν.γιατι δεν εχω.πρεπει να φαει η οικογενεια.πες μου εγω τι θα χασω?τα 500?να γαμ.θουνε.δεν θαχω κρεας να φαω?θα τρωω αμυγδαλα!!! θα παω στο χωριο και θα τη παλεψω πιστευω.ηδη ξεκινησα να φτιαχνω μπρικετες μονος μου για να ζεσταθω του χρονου
η οργη μεσα μου ειναι ατελειωτη.αν δεν ειχα οικογενεια συγουρα θα ειχα οπλο και θα τανε αδειο!και εγω αλλη λυση δεν βλεπω απο αυτη που ειπε ο περσεας.δεν πληρωνουμε τιποτα.μονο ετσι θα σηκοσουν τα χερια και θα φιγουν αυτα τα μουν.σκυλα.....πιστευω. αρκει να το κανουμε ολοι.πρεπει καπου να καταλιξει αυτη η κατασταση να δουμε τι θα κανουμε ο καθενας μας απο εδω και περα.η θα φαμε το αγγουρι με τη μια δυχως σαλιο η με σαλιο και για πολλα χρονια
πολλα ακουμε πολλα διαβαζουμε...μια ξεκαθαρη λυση δεν μας λεει κανεις.ας αναμεινουμε νεοτερα μετα τη λαρισα!!!
γιαννη, δικο σου ειναι το ξεσπασμα μετα το ''ΦΙΛΕ''?
φιληκοτατα, Νικος.
GRHGOREITAI
ας αναμεινουμε νεοτερα μετα τη λαρισα!!!
–----------------------------------------
αυτο ακριβος φιλε.
πολλοι που θα ειμαστε εκει, εχουμε πανω κατω τα ιδια προβληματα.
ισως να μην γινει τιποτα.
ισως να γινει κατι.
ισως να γινουν πολλα.
ενα ειναι το σιγουρο.
οτι δεν απελπιζωμαστε ποτε!
αυτο θελουν και δεν θα τους κανουμε την χαρη.