Καλα ειναι και αυτα που γραφονται -οπως αυτο - και γνωστα…. αλλα ειναι μονον λογια του καναπε και του καφενειου.....
δεν ειναι ικανα ομως να αλλαξουν καποια κατασταση δυστηχως.....
GRHGOREITAI
Χασαμε τους παλιους απελπισμενους και ψαχνομαστε μεταξυ μας για να βρουμε καινουριους θα πιασουνε το κουμπουρι στο χερι εδικα τωρα που υπαρχει οντως προδοσια;
Μηπως αυτοι οι παλιοι απελπισμενοι ηταν οι ιδιοι οι κοπριτες που μας κυβερνανε και ητανε ολα ενα καλοστημενο παραμυθι για να μας φτασουνε σημερα στο διαταυτα;
GRHGOREITAI
@Digital:
Αυτή η κίνηση "ΕΛΛΑΔΑ" των Θεοδωράκη-Γλέζου τι λέει ?
για μενα βαγγο ειναι κινηση παλιων συμφεροντων,κασσιματης και μονο που ειναι στην τριαδα αυτο φτανη
ο μικης σε αυτην την ηλικια που θελη να μας βγη σωτηρας,ειναι παραλογο και ατοπο
και υπουργος εχη κανη και γνωριζε τα παιχνιδια της πολιτικης,τωρα τι επαθε του φυγαν οι ζοχαδες?
ας παραμεινη ο διεθνης μουσικοσυνθετης και μονον,αλλα αυτοι που ειναι απο πισω ζηταν προσωπο
GRHGOREITAI
Περασαν , πλακα - πλακα , κοντα τρια χρονια που πρωτοξεκινησα αυτο το θεμα, σαν νατανε χθες βρε παιδια!
Κοιτωντας προς τα πισω και την θεματογραφια και τις αντιδρασεις μας θαλεγα οτι πολλα απο αυτα πανω κατω συνεβησαν , αλλα παλι θεματα , αποροια του φοβου μας ή της αγανακτισης μας αλλα παλι αποροια της ακρατης προπαγανδας και της ανικανοτητας μιας ψυχραιμης ματιας και σκεψης!
Προχθες ημουνα σε ενα φυλακιο -υποδοχεας λαθρομεταναστατων και περιμενα υπομονετικα με αλλους ταριφες μες στο ξεροβορι να παρω καμια << κουρσα>>..!
Σε καποια στιγμη εμφανιζεται ενα τζιπ ..τιποτα το ιδιαιτερο , ο συνοδηγος κραταει καμερα…ουτε και αυτο τιποτα το ιδιαιτερο , συνηθες φαινομενο!
Με τα πολλα και τα λιγα φανηκε οτι ηταν συνεργειο γερμανων ..2 ατομα και μια Ελληνιδα οδηγος /ξεναγος!
Προσπαθωντας να αποσπασουν πληροφοριες ηρθανε και σε εμας , ενας φιλος μου γερμανοπαθης τους επιασε κουβεντα και αυτοι αρχισαν να τον παιρνουν συνεντευξη και επειδη προς την φορα που τραβουσε η καμερα ημουνα και εγω στο πλανο , βγηκα απο το αυτοκινητο και σταθηκα στο δικο τους...( ο καμεραμεν τραβουσε μεσα απο το αυτοκινητο , την θεση του οδηγου) με τετοιο τροπο ωστε ηταν αδυνατο να με τραβηξουν!
Ομως με τα πολλα και τα λιγα στραφηκαν και σε μενα και τελος παντων σε καποια στιγμη με ρωταει ...αν φοβαμαι τους μεταναστες!
Και ενω μιλουσα σε αρκετα καλα γερμανικα το γυρναω στα αγγλικα για να εκφραστω καλυτερα !
Κοιτα γυρω σου φιλε μου...200 μετρα απο την τουρκια προστατευω και το σπιτι μου και το δικο σου στην γερμανια ...με βλεπεις να φοβαμαι;
Ειμαι Ελληνας και δεν εχω δικαιωμα να φοβαμαι....εσεις να φοβαστε !
Και ηρθαν εκεινη την στιγμη στο μυαλο μου οι στιχοι ενος τραγουδιου !
Youtube Video
Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ
GRHGOREITAI
Και τρίτο πυρηνικό εργοστάσιο σχεδιάζει η Τουρκία!
Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Cumhuriyet» έπειτα από την συμφωνία Τουρκίας Ρωσίας για κατασκευή πυρηνικού εργοστασίου ηλεκτρικής ενέργειας στο Ακουγιού …...
www.prionokordela.gr
–------------------------------------------------------------------------------------------------
Απο την μια συμφωνιες και απο την αλλη τσαμπουκαδες ?
GRHGOREITAI
Τα στρατηγικα συμφεροντα της Ρωσιας στην Μεσογειο ειναι πολυ μεγαλυτερα απο το κερδος κατασκευης ενος εργοστασιου…εξαλου προσπαθει να συρει την τουρκια στο αρμα της οπως εκανε η γερμανια με την Ελλαδα.
Αντε να δουμε ..αυτο το στρατηγικο βαθος δεν πολυακουγεται τωρα τελευταια.....αποδειχθηκε πολυ ρηχο ;;
Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ
GRHGOREITAI
..εκεινη την ωρα κατω απο τον ουρανοξυστη ειπε ενας περαστικος…βρε τον που..... τον σουπερμαν παλι με τους ποντιους παιζει...
Πισω απο τα διαφορα που στελνουν τα διαφορα πρακτορια......2012 - ημερ Μαγια - προφητειες - καλογηροι διαφοροι ζαχαριες και ευθυγραμισεις και αλλα περιεργα ....καπιοι κατι πανε να κρυψουν που δεν εχει σχεση με αυτα η κατι αλλο επιδιωκουν ....
Ρε θα μας καψη ο θεος λεω.......αλλα οτι αλλο συμβει εκτος απο αυτο παλι κερδος θανε...
GRHGOREITAI
ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ «ΚΡΕΑΣ ΤΟΥ ΣΩΛΗΝΑ»
Μία ομάδα επιστημόνων στο Μάαστριχτ της Ολλανδίας ετοιμάζεται να μας… προσφέρει στο πιάτο τεχνητά δημιουργημένο κρέας, σε μορφή μπιφτεκιού! Η δημιουργία ιστών σε δοκιμαστικό σωλήνα δεν έχει ξεπεράσει σε μέγεθος τα πολύ μικρά κομμάτια.
Έτσι, προκειμένου να γίνει μία επίδειξη σε πραγματικό προϊόν, οι επιστήμονες ετοιμάζουν «μερικές χιλιάδες κομμάτια ιστού, που στη συνέχεια θα βάλουμε μαζί σε ένα μπιφτέκι», λέει στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Ολλανδός Μαρκ Ποστ.
Οι ιστοί αυτοί έχουν προέλθει από βλαστοκύτταρα αγελάδας, όπως διευκρινίζει ο Ποστ, στόχος του οποίου είναι να βρεθεί τελικά μία μέθοδος μαζικής παραγωγής τεχνητού μυικού ιστού που θα μιμείται το κρέας, προκειμένου τελικά να αντικατασταθεί πλήρως η βιομηχανία της κτηνοτροφίας και της εμπορίας κρέατος.
Το σερβίρισμα αναμένεται να γίνει αυτό το Φθινόπωρο, όπως είπε σε συνέντευξη Τύπου την Κυριακή. Επικεφαλής ο ίδιος του τμήματος φυσιολογίας στο πανεπιστήμιο του Μάαστριχτ, ο Ποστ εργάζεται σε ένα πρόγραμμα που χρηματοδοτεί ιδιώτης επενδυτής, με κίνητρο «την φροντίδα για το περιβάλλον, την κάλυψη των παγκόσμιων διατροφικών αναγκών και την προώθηση τεχνολογιών που αλλάζουν τη ζωή μας», όπως είπε.