Μετεωριτης?
Δεν ειμαι και τοσο σηγουρος
GRHGOREITAI
GRHGOREITAI
Δεν ειμαι και τοσο σιγουρος οτι ριξανε πυραυλο στο αντικειμενο!
Οι Ρωσοι εχουν σχεδον ολοι μια καμερα στο αμαξι και αν ειχανε στειλει πυραυλο ολο και κατι θα φαινοταν σε καποια καμερα!
Επισης θα γινοταν λογος και σε καποια αλλα βλοχ…νομιζω οτι οι Ρωσοι εκμεταλευτηκαν το γεγονος για προπαγανδα και μαζι με αυτους το αναπαρηγαγαν τα ανα τον κοσμο παπαγαλακια!
Φαινετε καθαρα σε καποια πλανα η εισοδος του μετεωριτη στην στρατοσφαιρα ....σιγουρα εγινε καποια εκρηξη στην διαδρομη του λιγο μετα την εισοδο του , αλλα σε αυτο το σημειο σηκωνει συζητηση!
Εγινε εκρηξη λογο της τεραστιας τριβης και το πετρωμα δεν αντεξε και εγινε εκρηξη??.....ξεπερασε το φραγμα του ηχου και εγινε αυτη η εκρηξη??
Εδω χρειαζεται απαντηση απο ανεξαρτητους ειδημονες....!
Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ
GRHGOREITAI
Oι S-400 έχουν υπερβολικά προηγμένες δυνατότητες που έχουν προκαλέσει διάφορα σχόλια.
Αν είχαν χτυπήσει μετεωρίτη αυτό θα γινόταν στα όρια του διαστήματος.
Αλλες εκδοχές :
Χτυπήθηκε αμερικάνικος ή κινέζικος κατσκοπευτικός δορυφόρος σε μια επίδειξη δύναμης και τσαμπουκά.
αμερικάνικο ή κινέζικο ούφο.
Ξεκίνησε η προβοκάτσια για την επίθεση τάχα μου τάχα από εξωγήινους που σκοπεύουν να την χρησιμοποιήσουν για να στήσουν παγκόσμια χούντα και παγκόσμια υπερκυβέρνηση.
Γιατί μέχρι τώρα απέτυχαν οι προηγούμενες προσπάθειες με την τρομοκρατία και τις επιδημίες.
Κυκλοφόρησαν δύο νούμερα για τους διασώστες : Πρώτα 20.000 και μετά 2000. Αν είναι σωστό το πρώτο τότε έγινε κάτι μεγάλο.
GRHGOREITAI
Eαν ο θορυβος που ακουστηκε ηταν ενας τοτε ξεκαθαρα ηταν αυτος της τριβης με την εισοδο στην στρατοσφαιρα.Εαν ητανε περισσοτεροι τοτε μονο μπορει να παιζει και αλλο σεναριο.
Παντως εχει τη λογικη του νομιζω οτι δεν υπαρχει περιπτωση να μπει κατι τοσο μεγαλο στην ατμοσφαιρα της γης χωρις να συνοδευτει απο καποιο δυνατο ηχο.
GRHGOREITAI
Οχι φιλε δεν πηρε εμπρος η αναπτυξη..για πρωτη φορα αυτοι που προσλαμβανονται ειναι περισσοτεροι απο αυτους που απολυονται!
Εμ ..εμεινε και κανεις να απολυθει??
Μονο στο δημοσιο τους κρατανε ..που σημαινει οτι οποια μελλοντικη αναπτυξη θα στηριζεται στο ιδιο κρατος , δημοσιο με τους ιδιους υπαληλλους και τις ιδιες νοοτροπιες!
Τι να πεις ..εχθες κατεβηκα στην πολη να τακτοποιησω χαρουρες και δανεια..και ειχα πρωτα πρωτα μια επισκεψη στον ΕΟΠΠΥΥ για να τακτοποιησω μια επιστροφη που ειχα λαμβανει της ταξεως τον 100 ευρωπουλον απο τον περασμενο δεκεμβρη αλλα λογω …λογω ....κλπ... και αφου επισκεφθηκα 3-4 φορες τις υπηρεσιες (οχι οτι βιαζομουνα και ηταν προτεραιοτητα) πηγα για την τελικη διευθετηση!
Αυτες οι υποθεσεις μεταφερθηκαν ..με ενημερωσαν στην τελευταια επσικεψη μου στον ΟΑΕΕ...στον ΕΟΠΠΥΥ , εκει πρεπει να απευθηνθεις!
Καλημερα σας ηρθα ,,,μπλα,μπλα,μπλα...α αα μαλιστα δεν ασχολουμαι εγω με αυτα θα πατε στο ταδε γραφειο στο ταδε ατομο που ηταν και στον ΟΑΕΕ..καλως ευχαριστω πολυ!
Καλημερα...μπλα μπλα μπλα μπλα..μου τηλεφωνησαν μπλα μπλα μπλα μου τηλεφωνησαν ξανα...μπλα μπλα μπλα 4η επισκεψη σημερα μπλα μπλα μπλα!
ΑΔΥΝΑΤΟΝ...δεν σας τηλεφ εγω δεν ειναι δυνατον θα το θυμομουνα δεν παρελαβα...να δω το βιβλιαριο σας....αααα μαλιστα η συνταγη ειναι ακομη στο βιβλιαριο αρα κανετε ΛΑΘΟΣ
Το ιδιο μοτιβο συνεχιζεται επι λεπτων με το συμπερασμα εγω να κανω ΛΑΘΟΣ!
Εγω κατανοωντας οτι μεταφερθηκαν υπηρεσιες και περασαν μερικοι μηνες και αρα κατι καπου πηγε στραβα.. επεμενα...ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ....αυτο αυτο και αυτο!
ΟΟΟΟχχχιιιιι το αποκομμα ειναι ακομη στο βιβλιαριο δεν σε θυμαμαι εγω ημουν υπευθηνη κλπ κλπ!
Ουφφφ κουραστηκα μονο να το ξαναθυμαμαι.....τι να κανω και εγω Αρβανιτης γαρ ..εκανα υπομονη και ξερεται αυτο το αισθημα που προσπαθεις να κρατησεις τα νευρα σου , να φορτωνεις απο μεσα σου και να προσπαθεις να κρατας ενα μειλιχιο χαμογελο και ευγενεια ..οπως τον αστεριξ και ξαφνικα να ξεσπας οπως ο Οβελιξ χαχαχαχαχα!
Ετσι ακριβως ξεσπασα και εγω και εχω και βροντερη φωνη οταν φωναζω και ποιος ειδε τον Θου και δεν τον φοβηθηκε ειμαι σιγουρος πως ακουγομουν μεχρι το ισογειο απο τον 6ο οροφο!
Μαζευτηκαν υπαλληλοι και προισταμενος διευθηντης να με ηρεμησουν ..ηρεμηστε κυριε μην φωναζετε και εγω ακομη περισσοτερο και αστα να πανε!
Και λεω του προισταμενου...αντι να μου λες να ηρεμησω να μου πεις τι θα κανεις για να τακτοποιησεις την υποθεση μου ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΗΡΘΕ Η ΘΕΙΑ ΕΠΙΦΟΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ και δωστου εγω να φορτωνω ακομη περισσοτερο οσο ακουγα βλακειες και ασυναρτησιες!
Να κανετε εγγραφη διαμαρτυρια στην υπηρεσια.....ΤΙΙΙιιιιιιιι>>>>????...αυτη ειναι η αξια σου καρεκλοκενταυρε ενος κατεσημενου που ζεις απο τα δικα μου χρηματα ...και δωστου εγω...τελος παντων πηρα τα μπογαλακια μου και εφυγα με τα νευρα μου τσιτα!
Επομενος σταθμος...ΤΡΑΠΕΖΑ....ενταξει πηγα για μια ενημερωση να δω αν αυτο το κρατος εβαλε επιτελους καποια χρηματα απο τα φωτοβολταικα!
Γνωστος υπαλληλος φιλικος και φιλος απο τα παλια ειπαμε και 2-3 κουβεντες και χαλαρωσα λιγο!
Για κανε βρε συ μια ενημερωση να δω αν αξιωθηκαν να με πληρωσουν!
Μπα..μονο 100 ευρω εχεις μεσα!
100???? ποιος τα εβαλε αυτα απο που??
Μισο να δω!>....επιστροφες υγειας απο τον φεβρουαριο!
Α....καλα Γκρεεκ συστεμ οτι ναναι! Καταλαβα ηταν το ποσο για το οποιο τσακωθηκα!
Τελος παντων τελειωνω μετα απο λιγες ωρες και ανεβαινω στο λεωφορειο για την επιστροφη!
Καποια στιγμη ..ντριιιιιν το κινητο!
Παρακαλω!
Μπλα μπλα μπλα..η κυρια απο τον ΕΟΠΠΥΥ...μπλα μπλα μπλα το ποσο κατατεθηκε τον φεβρουαριο μπλα μπλα μπλα ..νομιζε οτι μου εφερε χαρμοσυνα νεα και θα κατσω να την πρσοκυναω!
ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ..επειδη κανεις δεν ξεκιναει την μερα του για να παει να σπαει τα νευρα του...πως λοιπον κατατεθηκαν αυτα τα χρηματα αφου τα χαρτια ειναι σε μενα και απο ποιον αφου εσεις ησασταν ακομη στον ΟΑΕΕ υπευθηνη και γιατι αυτην την εξακριβωση δεν μπορουσατε να την κανετε νωριτερα παρα επιμενατε οτι κατεβηκα απο τον ΑΡΗ!
Γκρεεκ συστεμ δεν προκειται αν αλλαξει και αναρωτιομουνα γιατι να σπαω παλι τα νευρα μου με δαυτους!
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ
GRHGOREITAI
Το Σαβ/κο βρεθηκα στην Βασιλευουσα σε μια εκπαιδευτικη εκδρομη.
Ειχα παει το 2000 και αυτο που αντικρυσα δεν ειχε καμια σχεση με αυτο πριν 15 χρονια.
Στην Αγια Σοφια τοτε ζητημα να υπηρχαν καμια τριανταρια ατομα μεσα , προχθες καμποσες χιλιαδες με οδηγους πυλες με ανιχνευτες μεταλλων σεκιουριτυ ( να μην πω τι σεκιουριτυ) ενα τεραστιο οργανωμενο τσιρκο παζαρι και με οδηγους που σου λενε την κατευθηνομενη προπαγανδα αν δεν ξερεις ιστορια και στο περνανε τοσο μελισταλαχτα που αν δεν εισαι σε εκγρηγορση τα δεχεσαι σαν το χαιβανι!
Ευτυχως τα παιδια ειχαν εμας και τους δασκαλους να διορθωνουμε αργοτερα τα κακως κειμενα.
Ενα πολυοροφο κτιριο τοτε και σημερα σιγουρα 50 ουρανοξυστες.
Δεκαδες χιλιαδες τα αυτοκινητα σε μονιμως μποτιλιαρισμενους δρομους με ΟΛΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ να ειναι κατω της δεκαετιας.
Παντου υποκαταστηματα τραπεζων, σε εναν παραδρομο μετρησα 10..μετα σταματησα να μετραω!
Παντου κατασηματα με μεγαλα εμπορικα σηματα , δυτικος τροπος ζωης μπαρακια φαγαδικα που σου δινουν εικονα ευρωπαικης παλιας πολης…και ελευθερα αλκοολ που τοτε δεν μπορουσες.
Παντου να κρεμονται τεραστιες τουρκικες σημαιες...εχουν ενα φετιχ αυτοι με τις μεγαλες σημαιες σαν να μην πιστευουν και αυτοι οι ιδιοι στο κρατος τους.
Πολυ καθαρη πολη τουλαχιστον στα κεντρικα σημεια που επισκεφτηκαμε ..καθαριζανε και στις 10 το βραδυ.
Γενικα στο απειρο και μη κριτικο ματι δινει την εντυπωση μιας συνχρονης φιλελευθερης πολης.
Το βραδυ δε μια πλυμηριδα νεων ΜΟΝΟ στο κεντρο.
Τα αρνητικα.
Διπλα στα μεγαλα επωνυμα καταστηματα χλιδης καροτσακι με πραματευτη νταλα ηλιος μεσημερι να πουλαει .....μυδια απο τον βοσπορο? ωπου χυνονται τα λυματα??...γιου νοου υγιεινη σαλμονελα ε-κολι μπακτιρια??
Καθε λογης τσεγκενεδες να προσπαθουν να σου πουλησουν το καθετι!
Το κεντρο εδινε ξεκαθαρα την εικονα οτι ελενχεται απο μια κλικα , απουσια εμφανη της αστυνομιας αλλα αν προσεξεις θα διακρινεις καποιους νεους ντυμενους οπως ολη η νεολαια με τις επιταγες της μοδας..στημενους σε καποια σημεια να προδιδονται απο τα σιμπι που ειτε κρατανε ειτε εχουν κρυμμενα ,ξεκαθαρα της μυστικης !
Αν και 15 ετη μετα με 21 ιδιωτικα πανεπιστημια οπως πολλες φορες μας τονισε ο ξεναγος εχουν ενα θεμα με τα αγγλικα και τις ξενες γλωσσες ...δεν το χουν βρε παιδι μου, δεν το κατεχουν.
Η συντριπτικη πλειοψηφια της νεολαιας ασιατικης και αφρικανικης καταγωγης..καπου καπου διεκρινες και καποιους νεους ευρωπαικης καταγωγης ...αλλα απο την εμφανιση τους καταλαβαινες οτι ηταν αλλο φρουτο.
Εντονο το στοιχειο του ισλαμολατρευτισμου πολλες και οι σημαιες των γκριζων λυκων (προεκλογικη περιοδος) η οποια ευγενεια ηταν ειτε απο συμφερων ειτε καθοδηγουμενη...δεν ειναι εμφανης και διαχυτη οπως στην δυτικη ευρωπη.
Παντου τζαμια και μιναρεδες
Γενικα η εντυπωση που μου εδωσε ειναι οτι κυριαρχει η ελιτ των τραπεζων που το δειχνουν μεσω κατασκευαστικων εταιρειων που σηκωνουν αφειδως ψηλα κτιρια σε μια σεισμογενη περιοχη.
αυτοι κατευθηνουν και κατεχουν το χρημα και το συστημα και ολοι οι αλλοι ειναι δουλικοι τους .
Οταν βλεπεις κατα 90% και πλεον σαββατο βραδυ μονο νεολαια και καθε χαραμαδα τραπεζας να εχει ουρα απο νεους για να βγαλουν χρηματα , οταν εχουν πεσει στην λουμπα του φτηνου χρηματος , της επιδειξης του λαιφ σταιλ καταλαβαινεις οτι η πολη ειναι σε πυρετο , κατι δεν παει καθολου καλα.
Μια πολη που χρηματοδοτει με το 30% και πλεον με φορους το κεντρικο συστημα(!)
Εξω απο την πολη αντικριζεις μια εικονα που θυμιζει Ελλαδα στις αρχες του 80.
Αυτο που ηταν διαχυτο σε ολους μας ηταν οτι αν η Ελληνικη οικονομια εκανε μπαμ...το ΜΠΑΜ που θα κανει...ωσονουπο η γειτονικη χωρα ..θα ακουστει μεχρι το υπερπεραν.
Το λεγαμε εδω πριν μερικα χρονια και καναμε αναλυσεις και το περιμεναμε να γινει λιγα χρονια νωριτερα.
Τωρα ..ειχα την ευκαιρια να το διαπιστωσω ο ιδιος ...και ξερω να διακρινω πισω απο την κουρτινα , οπως τα ελεγα κατ ιδιαν γαι την Ελληνικα οικονομια απο το 2001-2002 και με κοροιδευανε!
Γρηγορειται λοιπον ..ο καιρος γαρ εγγυς!
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ