να μεταφερο ενα που ειπε ο Φιληπιδης
ανοιγει ο ΤΖΑΚ ΝΟΡΙΣ βίαια το ψυλειο του
και βλεπει το μπολ με το ζελε να τρεμει .
μη φοβασε , του λεει , αγορι μου μια
μπυρα θελω μονο να παρω.
ΑΝΕΚΔΟΤΟ
Όπως είναι από πίσω του λοιπόν, κάνει λίγο μπροστά και τον χτυπάει ευγενικά στον ώμο με τα δάχτυλα. Ο ταξιτζής τρελαίνεται! Χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου, πέφτει πάνω σε… ένα σκουπιδοτενεκέ, ανεβαίνει στο πεζοδρόμιο, περνάει ξυστά από μία γριούλα, και σταματάει λίγα εκατοστά μπροστά από μία βιτρίνα σε ένα μαγαζί. Γυρίζει στον πελάτη έξαλλος και του λέει:
ΑΝΕΚΔΟΤΟ
Όπως είναι από πίσω του λοιπόν, κάνει λίγο μπροστά και τον χτυπάει ευγενικά στον ώμο με τα δάχτυλα. Ο ταξιτζής τρελαίνεται! Χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου, πέφτει πάνω σε… ένα σκουπιδοτενεκέ, ανεβαίνει στο πεζοδρόμιο, περνάει ξυστά από μία γριούλα, και σταματάει λίγα εκατοστά μπροστά από μία βιτρίνα σε ένα μαγαζί. Γυρίζει στον πελάτη έξαλλος και του λέει:
- Είσαι τρελός; Κόντεψα να πάθω καρδιακή προσβολή! - Μα κύριε, απλά σας ακούμπησα λίγο στον ώμο για να σας μιλήσω!
- Ναι, ξέρετε, δίκιο έχετε, αλλά είναι η πρώτη μέρα που δουλεύω ταξιτζής. Τα τελευταία εικοσιπέντε χρόνια οδηγούσα νεκροφόρα!
POLI KALOOOOOO
ΑΝΕΚΔΟΤΟ
Πάει κάποιος στο γιατρό κι εκεί που περίμενε όλο αγωνία, ρωτάει έναν άλλον ασθενή:
«Ρε φίλε, λες να γίνω καλά;»
«Τι έχεις;», του λέει ο άλλος.
«Το πέος μου είναι πράσινο!»
«Ναι ρε;», του απαντάει ο άλλος, «Μην ανησυχείς. Και το δικό μου που ήταν κόκκινο θεραπεύτηκε αμέσως.»
Μπαίνει λοιπόν μέσα στο ιατρείο, τον εξετάζει ο γιατρός και του λέει:
«Είστε πολύ σοβαρά.»
«Μα τι σοβαρά γιατρέ; Εδώ ο άλλος που την είχε κόκκινη έγινε αμέσως καλά.»
«Ακου να δεις αγόρι μου», του λέει ο γιατρός, «άλλο κόκκινη απ’ το κραγιόν κι άλλο πράσινη απ’ τη μούχλα.»
ΑΝΕΚΔΟΤΟ
Παρατσούκλια
Συζητάνε ένας Ιταλός, ένας Γερμανός και ένας Έλληνας για το παρατσούκλι που έχει το πέος στην χώρα τους.
-Εμείς το λέμε "Ιππότη", λέει ο Ιταλός.
-Γιατί; τον ρωτάν οι δύο άλλοι.
-Γιατί σηκώνεται για να κάτσουν οι κυρίες!
-Εμείς το λέμε "Αυλαία", λέει ο Γερμανός.
-Γιατί μετά από κάθε παράσταση πέφτει!
-Εμείς το λέμε "Φήμη", λέει ο Έλληνας.
-Γιατί πηγαίνει από στόμα σε στόμα!