Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
χρονια πολλα στους εορταζοντες και απο εμενα σπυρακο πολυχρονος
@goldmaniac:
σπυρακοοοοοοοοοοο χρονια πολλα πολυχρονεμενε
Σέυχαριστω φαλακρε.
η ανελαβες καθηκοντα νταντας?
Oχι ακομα ετοιμαζωμαι !!!!!
Xρονια πολλα και απο εμενα αν και καθηστερημενα.
Είμαι ωραίος γιατί είμαι Σερραίος!!!
:36_3_19: :36_3_19: :36_3_19: :36_3_19: :36_3_19:
αυριο μην ξεχνατε τα χρονια πολλα στον Διονυση και Διονυσια .
χρονια σου πολλα Διονυση . Κάθε επιθυμία και πραγματοποίηση .
:36_3_19: :36_3_11:
φιλικα ΠΑΝΟΣ
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στους γιαννηδες , γιαννουλες
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στους φιλους μας ( plavos , TSAPI , illuminati7 , )
και σε ολους εσας τους γιαννηδες .
και φυσικα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ
:36_3_19: :36_3_19: :36_3_19: :36_3_19:
χρονια πολλα σε ολους τους εορταζοντες.
παναγιωτη να τον χαιρεσαι.
χρονια πολλα και καλα σε ολους τους γιαννηδες ,γιαννουλες τις παρεας μας και σε ολους οσους γιορταζουν γενικος σημερα. παναγιωτη να τον χαιρεσε τον γιο σου.
καλημερα χρονια πολλα στους εορταζοντες και στον γιαννη τον lokro και ολοα τα παληκαρια plavos τα μανταρινια χαχαχαχαχα πολυχρονοι
Tελεφτηκαμε στα χρονια πολλα
Εχουμι 2 βδομαδες χρονια πολλα
Δε μπουρου ομους να μη ευχηθου και παλι στους εορταζοντες κι μι του συμπαθιο ιδιαιτερα στουν χαλασμενου τουν κουμπαρου μ του ΛΟΚΡΟ
Να είστε καλά παιδιά!!!
Χρόνια Πολλά σε όλους τους εορτάζοντες και από εμένα και ότι επιθυμείτε βρε να το βρείτε!!!!
Χρόνια πολλά στους Γιάννηδες,οτι επιθυμείτε…
Χρονια πολλα στους εορταζοντες και προσωπικα στον Ιλουμινατι,Γιαννη χρονια πολλα.
Xρόνια πολλά και από εμένα σε όλους τους εορτάζοντες και μην ξεχάσετε αύριο γιορτάζουν οι παρθένες!!
Χρονια πολλα σε ολα τα παιδια. Χρονια σας καλα.
χρονια πολλα και καλα γεματα υγεια σε ολους τους εορταζοντες.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΗΝ ΣΚΗΒΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ :36_3_16:
Χρόνια Πολλά σε όλους τους εορτάζοντες lokros,plavos.
ευχαριστω πολυ παιδια ναστε καλα και να χαιρεσται τις οικογενειες σας!ευχαριστω φιλε νικολα,θα τα πουμε απο κοντα τις αποκριες πιστευω πρωτα ο θεος!