Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
@spypavl:
ευχαριστω Βασιλη οσο για το κουβα που θα παει ρε δε θα εχουν αφησει τιποτα και για μας
Χρονια σου πολλα φιλε… με υγεια και οτι επιθυμεις!
PS
@stampa:
Ευχαριστώ φίλε για τι ευχές σου
δοκιμη επεξεργασιας
Μητσο χρονια πολλα, πολυχρονος και σε ολους τους δημητρηδες να μην τους αρχισουμε εναν εναν
Χρονια σε ολουs τουs Δημητρηδεs …................και εχουμε πολλουs εδω.................
χρονια πολλα στους εορταζωντες …...........
και με ενα τετιο :7_16_11:
:36_3_19:
χρονια πολλα και απο μενα σε ολους και ολες. και φυσικα στον μητσαρα.
χρονια πολλα στους εορταζωντες να εχουν υγεια και χαρες με της εικογενιες τους.
Πολυχρονοι ολοι οι εορταζωντες!!!
Χρονια πολλα σε ολους τους δημητρηδες του φορουμ κ ειδικοτερα στον φιλο μου ripper.
χρονια πολλα στουσ δημητρηδεs,στον μητσαρα τον τυρεμπορα αλλα και στον αδερφο ripper…χρονια πολλα ρε τσουναμι!!!!!!!!!!!!!!
Χρονια πολλα στους εορταζοντες, με υγεια!
Χρόνια πολλά και καλά σ όλους τους εορταζοντες
Χρονια πολλα σε ολους τους Δημήτρηδες ειδικα σε εκεινον που κουβαλει μια γκλιτσα και πουλαει κατ' τυρια κατά δω και κατά κει….....γεια σου Μητσαρα !!
@ΒΕΝΖΙΝΑΣ:
νασαι καλα βαγγελα σκαβς???? σκαβς????
Πολυχρονοι οι Δημητρηδες τις ευχες μου. Μητσο πολυχρονος αδελφε.
@Βασιλης:
νασαι καλα βασιλακο και εσυ οτι επιθυμεις να το παθεις
Πολυχρονοι οι Δημητρηδες την αγαπη με τις ευχες μου και ότι άλλο ποθειτε σε χρυσο να το βρειτε ! ! ! ΤΥΡΕΜΠΟΡΑ ότι ποθειs φιλε ! ! !
φχαριστω σωκρατη και του λογου σου οτι επιθυμεις
Χρονια πολα σε ολουσ που γιωρταζουν,…