γεια σου πανο με τα στιχακια σου πολυ καλο.μαγκες ουτε ατσαλινα σωβρακα δεν μας σωζουν πλεον αλλα εγινε και κατι καλο τελος εποχης για τον παπανδρεου.αι στο διαολοοοοοοο
Δηλαδη τον στελνεις σπιτι του?
χαχαχαχαχα
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΚΡΕΜΗΣΤΙΚΕ
"Ένας έμπειρος ποδηλάτης με αγωνιστικό ποδήλατο, όπως το δικό μου, ξέρει ότι μπορείς να επιδιορθώσεις βλάβες στις ταχύτητες ή την αλυσίδα εν κινήσει. Πάντα όμως υπάρχει αυτό που λέμε "κακιά στιγμή". Μια τέτοια στιγμή ήταν και για μένα. Προσπάθησα να διορθώσω τη βλάβη που αντιλήφθηκα ότι υπήρχε στην αλυσίδα, μπλόκαρε ο μηχανισμός", είχε δηλώσει στον "Κόσμο του Επενδυτή", με την αλλαγή αλυσίδας εν κινήσει να γίνεται το ανέκδοτο της . ΥΓ. Παναγιωτη, στον παραδιδω.
" κιαν αλαξ αλισιδα δεν αλαξα πορεια
την Ελλαδα την ξετιναξα στην πρωτη ευκερια .
νομιζετε πως επεσα απτο ποδιλατο μου
αλλα εσεις γκρεμισατε που ειστε στο πλευρο μου "
ολε , ολε , ολε = γιωργακης
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΚΡΕΜΗΣΤΙΚΕ
News247.gr Ελλάδα Πολιτική Πολιτική Κρίση
Σαρκοζί για Παπανδρέου: Είναι μ…ς, ένας πραγματικός μ...ς
Γαλλική εφημερίδα αποκαλύπτει τις ύβρεις του Γάλλου προέδρου μπροστά στους υπουργούς του για τον τέως πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου
38 σχόλια | Σχολιάστε
Δημοσιεύτηκε: Νοέμβριος 12 2011 18:51 Ενημερώθηκε: Νοέμβριος 12 2011 18:51
Η γαλλική εφημερίδα "Le Canard enchaine" φέρνει στο φως το απίστευο υβρεολόγιο του Γάλλου προέδρου, Νικολά Σαρκοζί, για τον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου.
"Ο Παπανδρέου είναι μ...ς, ένας πραγματικός μ...ς", φέρεται να είπε ο Νικολά Σαρκοζί μπροστά στους υπουργούς του κατά τη Σύνοδο Κορυφής των G20 στις Κάννες.
"Στις Βρυξέλλες μας είχε πει ότι αποδέχεται το σχέδιο διάσωσης και στη συνέχεια πήγε και ανακοίνωσε ένα δημοψήφισμα χωρίς να μας ενημερώσει.
Ήταν μια πισώπλατη μαχαιριά. Το απόλυτο σκάνδαλο. Και ύστερα από όλα αυτά, τώρα πρέπει να τον ευχαριστήσω κιόλας", ανέφερε.
Αν ισχύει αυτό που γράφει η εφημερίδα, αυτή είναι η πρώτη φορά που ξένος ηγέτης αναφέρεται με τέτοιο υποτιμητικό τρόπο για εν ενεργεία Έλληνα πρωθυπουργό.
Ο πρόεδρος της Γαλλίας, όπως αναφέρουν σήμερα τα ΝΕΑ, χρησιμοποιεί συχνά ύβρεις με τους συνεργάτες του, αλλά και όταν μιλά σε πολίτες.
Είναι χαρακτηριστικό το περιστατικό του 2008 σε μια γεωργική έκθεση όπου, ενώ χαιρετούσε το κοινό, ένας πολίτης αρνήθηκε να του δώσει το χέρι του και ο Σαρκοζί του είπε κατάμουτρα "φύγε από εδώ παλιομαλ...".
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΚΡΕΜΗΣΤΙΚΕ
Παναγιωτη εαν μπορεις μπες στο sport24.gr. Στο επανω σχεδον μερος της σελιδας, θα δεις ενα αρθρο που γραφει πολιτικη,εχει φωτο κ αναφερεται στον ΓΑΠ απο τον φιλο του τον Σαρκοζι. Ανεβασε το, εγω δεν ξερω.
φιλε εχουμε γρηγοροτερα πιστολια εδω περα .
για σου ρε παναςς .