τι μπορουμαι να κανουμαι δεν ειναι δολοφονικο οργανο ενας ανιχνευτης απλουστατα τις ποιο πολες φορες ειναι εργαλειο δουλειας εγω εχω μηχανημα διατρησεων σε λατομεια και μοθ χρειαζεται να καταλβαινω τα πετροματα ειναι αναγκι να ειμαι παρανομος
-
Ελευθερη ΜΕΤΑΦΟΡΑ ανιχνευτων!
τι μπορουμαι να κανουμαι δεν ειναι δολοφονικο οργανο ενας ανιχνευτης απλουστατα τις ποιο πολες φορες ειναι εργαλειο δουλειας εγω εχω μηχανημα διατρησεων σε λατομεια και μοθ χρειαζεται να καταλβαινω τα πετροματα ειναι αναγκι να ειμαι παρανομος
εσυ φιλε μου, οι ηλεκτρολογοι, οι υδραυλικοι και αλλοι πολλοι, το χρειαζεστε επαγγελματικα και κυρίως για την προσωπικη και των γυρων σας ασφαλεια.
εδω και χρονια.
αλλα εσυ και ολοι οι αλλοι, ειστε παρανομοι.
γκολ εσεις, σεντρα εμεις. αφου δεν εγεινε κατι τοσα χρονια ορθολογικα, ας το παμε ανορθοδοξα.
-
εμενα με σταματησανε πριν τις γιορτες τους εδειξα την αδεια με χερετησαν και εφυγα. τα δηλωνεις για να τα κατεχεις νομιμα και να τα κουβαλας νομιμα. αμα ψαξεις τοτε σε σκισανε. αμα εχεις μαζι και κασμαδες φτιαρια αυτοι βλεπουν προθεση και σε σκισανε. αν εχεις μονο το μηχανακι εισαι καλημενος.
-
Ότι μαζευόμαστε για σύλλογο μαζευόμαστε το θέμα είναι αν μας επιτραπεί να ανοίξουμε κάτι τέτοιο και αυτό μόνο ένας δικηγόρος μπορεί να μας το επιβεβαιώσει .
Αυτοί είναι τρελοί μπορεί να μας πούνε ( κιαν έρθει ο Παλαιοκωστας να ανοίξει σύλλογο λοποδητων θα του πούμε ναι ? )Τώρα μόνο ήμαστε 10 άτομα τακα , τακα και χρειάζονται 20
Αυτά είναι τα δικαιολογητικά .
1. Είκοσι μέλη
2.Σύνταξη καταστατικού υπογεγραμμένο από όλα τα μέλη εις 3πλούν
3.Σύνταξη ιδρυτικής πράξης σωματείου >> >> >> , η οποία θα αναφέρει ότι συνεστήθη σωματείο αποτελούμενο από Χ άρθρα, εις τριπλούν.
4.Πρακτικό εκλογής Πενταμελούς (το λιγότερο) προσωρινής διοίκησης σωματείου , η οποία θα αναλάβει τις απαραίτητες ενέργειες για την δημοσίευση του καταστατικού εις τριπλούν.
5.Αίτηση ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου της έδρας του Σωματείου, υπογεγραμμένη από την προσωρινή διοίκηση και από τον πληρεξούσιο Δικηγόρο
6.Κοινοποίηση της αιτήσεως με τον προσδιορισμό δικασίμου στον Εισαγγελέα και τον αρμόδιο Νομάρχη, εφ' όσον πρόκειται για επαγγελματικό σωματείο.
7.Δημοσίευση της αποφάσεως που εγκρίνει την ίδρυση του Σωματείου και του καταστατικού του σε μία ή όσες ημερήσιες εφημερίδες διατάσσει η απόφαση.
8.Πιστοποιητικό τελεσιδικίας της αποφάσεως μετά την πάροδο είκοσι ημερών από την δημοσίευσή της.
9.Αίτηση μαζί με αντίγραφο της αποφάσεως, πιστοποιητικό τελεσιδικίας της, και ένα τεύχος της εφημερίδος όπου δημσιέυθηκε προς την Γραμματεία του Δικαστηρίου ώστε να καταχωρηθεί στα βιβλία σωματείων και συλλόγων του Πρωτοδικείου..
-
Και εγω ο βενζινα-boy μεσα , το θεμα ειναι οπως ολοι οι συλλογοι να εχει δραστηριοτητες και να μας λυνει λιγο τα χερια , το καλοκαιρι ειχα κανει μια προταση αλλα βεβαια αν υπαρχει συλλογος μπορει να υλοπιοιθει πιο ευκολα , να παμε σε μια μεγαλη παραλια ( αφου ενημερωσουμε τις αρμοδιες υπηρεσιες πρωτα ) και οτι βρωμε να παει στο χαμογελο του παιδιου , και θα καθαρισουμε την παραλια και θα προσφερουμε σαν συλλογος και θα μπει και ενα λιθαρακι εστω για τις παραλιες και μετα βλεπουμε !!
-
Κυριοι,δεν υπαρχει προβλημα στην δημιουργια συλλογου.Απλα ο σκοπος του συλλογου θα ειναι οπως και αλλων συλλογων[συγκεντρωση μελων,ομιλιεσ,εκδρομες κ.α.].Θα γινονται αρχαιρεσιες και θα υπαρχει διοικητικο συμβουλιο που θα εκπροσωπει το συλλογο.Οπως επισης στην αιτηση που θα κατατεθει στο Πρωτοδικειο δεν μπορει να γραφει συλλογος ιδιοκτητων μηχανηματων η συλλογος ερευνητων θησαυρων κ.λ.π..Πρεπει να τροποποιηθει και να φαινεται σαν συλλογος περισσοτερο με φυσιοδηφες, παρα αυτο που θελουμε εμεις.Δηλαδη θα εχουμε συλλογο και δεν θα εχουμε.Το βασικοτερο ειναι οτι η δημιουργια του δεν αρει την νομοθεσια,η οποια απαγορευη τη χρηση των μηχανηματων κ.α..Μακαρι να καταφερουμε κατι αλλα εχω την εντυπωση οτι χτυπαμε τοιχο.Παντως ειμαι μαζι σας και δεν εχω προβλημα να εκτεθω απεναντι σε οποιαδηποτε Δημοσια Υπηρεσια.Παρη στην Πτολεμαιδα υπαρχει ενας συλλογος που μας αφορα.Αν μπορει καποιο μελος[carismatik] να μας ενημερωση θα ηταν καλο.
-
Χιονοδρομικός Ορειβατικός Όμιλος Πτολεμαϊδας (Χ.Ο.Ο. Πτολεμαϊδας)
Διεύθυνση Μ. Ασιας 20, 502 00 Πτολεμαϊδα
Τηλ. 24630 27501 (και φάξ) ανοικτα Τριτη και Παρασκευη 8-10 μμΣτεγαζονται σε ιδιοκτητο ισογειο-ημιυπογειο γραφειο 150 τ.μ. ΔΕΗτσιδες, εμποροι και ψωνια. Μεχρι και λεοφοριακι εχουν για τις εξορμησεις του.
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΑ ΑΝΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΚΟΡΠΙΟΙ.