Οποιος θελει να κανει κατι, το λεει στα ισα και πιστευω οτι, αυτο εκτιμαται. Τα μισολογα δεν τα τρωει κανενας.
-
Ελευθερη ΜΕΤΑΦΟΡΑ ανιχνευτων!
Π.χ. Σύλογος εθελοντών καθαρισμού παραλιών κ' βουνών.
Αμα αρχισαμε απο τορα να σκεφτομαστε σαν λαμογια αστα να πανε. Συλογος ερευνητών υπεθρου, πως σας φενεται? αλλα το καταστατικο δεν μπορει να κοροιδεψει κανεναν εκει θα προει να αναφερονται ξεκαθαρα οι σκοποι του συλογου
-
An ο δικηγορος ειναι σαινι και μαγκας μπορει να βρει σκοπο χρησης του συλλογου για το καταστατικο , μην τρελαθουμε….στην Ελλαδα ζουμε , εδω οι αλλοι περνανε εδω και τοσα χρονια επιδομα γρηγορης προσελευσης κανονικα και με το νομο και δεν μπορουμε να στησουμε εμεις ενα συλλογο , για ολες τις περιπτωσεις υπαρχει το αναλογο παραθυρακι του νομου απλα πιστευω οταν το λες σε καποιον δικηγορο βαριεται να ξεψαχνισει τους νομους και σου λεει ενα σωρο μπουρδες για να τον αφησεις ησυχο.....τι να σας κανω που ειμαι βενζινας και οχι δικηγορος.....ολοι μαζι πετρες θα σπαζαμε στα κατεργα.........!!!!!!
-
Παρη στην Πτολεμαιδα υπαρχει ενας συλλογος που μας αφορα.Αν μπορει καποιο μελος[carismatik] να μας ενημερωση θα ηταν καλο.
Τωωωρα καταλαβα
Δεν ηταν συλλογος. Ηταν το Διαβαλκανικο Κεντρο Ανιχνευσης Χαμενου Χρυσου. Δεν ηταν στα χαρτια (η Οικον. Εφορια δεν αναγνωριζει τετοιο επαγγελμα), μονο σε πινακιδα ηταν. Και αυτο για να γλιτωσουμε απο τα στοματα του καθε ρουφιανου. -
ονομα του συλογου μπορει να ειναι και το συλλογος εξαιρευνητων υπαιθρου…και να εχουμαι ος οργανο εξαιρευνησης ενα εντοπιστη ο καθενας δικαιομα οπος οι κυνηγοι τα οπλα
φιλε Χρηστο εδω ειναι το μαμοτο οτι τα οπλα κατεβαζουν πουλια ενω τα μηχανακια ανεβαζουν αρχαια , γιαυτους .
-
Παρη στην Πτολεμαιδα υπαρχει ενας συλλογος που μας αφορα.Αν μπορει καποιο μελος[carismatik] να μας ενημερωση θα ηταν καλο.
Τωωωρα καταλαβα
Δεν ηταν συλλογος. Ηταν το Διαβαλκανικο Κεντρο Ανιχνευσης Χαμενου Χρυσου. Δεν ηταν στα χαρτια (η Οικον. Εφορια δεν αναγνωριζει τετοιο επαγγελμα), μονο σε πινακιδα ηταν. Και αυτο για να γλιτωσουμε απο τα στοματα του καθε ρουφιανου.Ευχαριστω carismatic,ελεγα μπας και αυτοι ειχαν βρει καποια ακρη.
-
Ακριβως ετσι ειναι φιλε μου σε απολυτο επιπεδο.Επειδη το εχω ρωτησει και λογω καποιων γνωσεων που εχω λογω επαγγελματος και λογω καποιων σπουδων νομικης[τα παρατησα στο τελευταιο ετος],θεωρουν οτι αν επιτρεψουν τη λειτουργεια ενος τετοιου συλλογου ειναι το πρωτο σκαλοπατι στο να επιτρεψουν την ανασκαφη.Οσο γιατι πουλιουνται τα μηχανηματα ολοι το ξερουμε.Τζιρος να γινεται,εμποροι φ.π.α.,δικηγοροι,ποινες κ.λ.π..Οπως εγραψα και πριν και επειδη η ελπιδα πεθαινει τελευταια,δεν εχω κανενα προβλημα επωνυμως με καποιους αλλους, επειδη καποιοι μπορει να εχουν επαγγελματικο προβλημα η φοβουνται μην στοχοποιηθουν,να κανουμε τις απαραιτητες ενεργειες.Υ.Γ.[Αστειο]Παντως η μονη λυση ειναι να εκλεξουμε βουλευτη τον Παρη,ο οποιος θα το περασει σα νομο του κρατους.Ψηφοφοροι υπαρχουν,τα βασικα προσοντα τα διαθετει[κοιλια,φαλακρα].ΑΙΝΤΕ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ…...
-
Ακρη εχουμε βρει αλλα οχι με συλλογο.
Εχουμε δωσει βαρος στην ραβδοσκοπια και στην βεργα και εχω σ΄εξελιξη την διαδικασια με την εργαστηριακη εξεταση της χλωριδας (απο την υποπτη περιοχη).Προσωπικα πιστευω οτι, η εξειδικευμενη βεργα, οταν φτασει στα ορια της, μπορει να εχει εικονα και μονο απο μια σακκουλα βλαστηση (απο την μικρη περιοχη του υποπτου σημειου).
Οποτε, για 'μενα ερχεται μια στιγμη οπου, τα μηχανηματα δεν ειναι απαραιτητα για την φαση της ερευνας.Ετσι απλα
-
@στρατηγος:
Ακριβως ετσι ειναι φιλε μου σε απολυτο επιπεδο.Επειδη το εχω ρωτησει και λογω καποιων γνωσεων που εχω λογω επαγγελματος και λογω καποιων σπουδων νομικης[τα παρατησα στο τελευταιο ετος],θεωρουν οτι αν επιτρεψουν τη λειτουργεια ενος τετοιου συλλογου ειναι το πρωτο σκαλοπατι στο να επιτρεψουν την ανασκαφη.Οσο γιατι πουλιουνται τα μηχανηματα ολοι το ξερουμε.Τζιρος να γινεται,εμποροι φ.π.α.,δικηγοροι,ποινες κ.λ.π..Οπως εγραψα και πριν και επειδη η ελπιδα πεθαινει τελευταια,δεν εχω κανενα προβλημα επωνυμως με καποιους αλλους, επειδη καποιοι μπορει να εχουν επαγγελματικο προβλημα η φοβουνται μην στοχοποιηθουν,να κανουμε τις απαραιτητες ενεργειες.Υ.Γ.[Αστειο]Παντως η μονη λυση ειναι να εκλεξουμε βουλευτη τον Παρη,ο οποιος θα το περασει σα νομο του κρατους.Ψηφοφοροι υπαρχουν,τα βασικα προσοντα τα διαθετει[κοιλια,φαλακρα].ΑΙΝΤΕ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ…...
φιλε μου και στρατηγε μας συμφονω με τα γραφομενα σου ,
το βλεπω και γω δησκολο εως και ανεφηκτο .
βλεπεις νομους απο εξω φερνουν οσους τους συμφερουν , αυτο ειναι αλο καπελο το οπιο θελουν να προβαρουν πρωτοι και οι ενσκαφες να ειναι ελενχομενες , εξαλου στο Ελλαδισταν περα το οργομα των χωραφιων οτι αλο κανεις που θα χρειαστη εσκαφη βαθητερη των 30 ποντων θελει αδεια απο αρχελογια κ.τ.λ.
οσο για το Υ.Γ
συμφονω ψηφο δαγκοτο στο αφεντικο με την αραιη κομη . -
εγω ρε παιδια ειμαι εσιοδοξος και κατι καλο θα γινει….και μη ξεχναμε πως παντου ειναι τα παραθιρακια...και τι συναντιση που θα κανετε στη λαρισα και τα πιτε...να μας τα πιτε κι σε μας μετα που διστιχος προσοπικα δε μπορω να ερθω...καπια στιγμη με καποιους θα γνςριστουμε και απο κοντα...
-
Ορε δε μαμιωστε ολλοι σας
Η ιδεα δεν εχει καμοια σχεση με αυτα που λετε
Περιμενω σχολια
Μητρου σμαξεψ΄.Η ιδεα ειναι καλη και θελουμε ολοι να υλοποιηθει.θα το πολεμησουμε, απλα εντοπιζουμε τα προβληματα και ας χασουμε.Αυτο περιμενουμε ολοι,προτασεις.Στην ηλικια μας και ως φουστηδες θα ημασταν αποτυχημενοι.Παρε ενα τηλεφωνο ρε φιλε,το χρειαζομαι….
-
λοιπον ολα τα λαμογια τους ανυχνευτες επομου
και πορεια στη βουλη .
να φερετε και φτιαρια και γκασμαδες χεχεχε
να δεις τον Παγκαλο και Βενιζελο να φευγει απο την πισω πορτα ετσειUploaded with ImageShack.us
-
Να σας πω κοι κατι αλλο, που δεν θα ξερετε;
Την εποχη που συντασαν το Νομοσχεδιο για τον Αρχαιολογικο Νομο τριγυριζε μεσα στο Υπουργειο ενας ηλεκτρονικος, για καποιες εγκαταστασεις ηλεκρτονικες(;). Ο ανθροπος αυτος ηταν και αντιπροσωπος καποιων μηχανηματων ανιχνευσης (απο τις Ανατολικες χωρες). Τον ρωτησαν λοιπον αν ξερει και απο … αυτα, αυτος ειπε ...αμέ και τον βαλαν ως εκπροσωπο των χρυσοθηρων υποτιθεται στην επιτροπη για την επεξεργασια του Νομοσχεδιου. Υποτιθεται τον ρωτησαν, υποτιθεται πηραν την γνωμη του, στο τελος μπορει και να τον εβαλαν και να υπογραψει(;). Ολα ομορφα και ωραια. Αλλα το θεμα ειναι οτι, ποτε δεν ειχε καταλαβει τι ειχαν περασει οι Αρχαιολογοι.