η βοηθεια απο πλευρας μου για την κυρια ισχυει..τα προσωπικα, μερος που δεν με αφορα..
-
Ειμιε το κοροιδο????
Λυπαμαι πολυ για τη φιλη σου Bolek αλλα οχι για σενα γιατι οταν πινεις ξεχνας τι ειπες τι κανεις και δεν καταλαβαινεις και τι λες.
Πηρες τηλεφωνο μονο χθες το βραδυ 20 απανωτες φορες και μετα τις 11,00μμ(ωρα που ο κοσμος κοιμαται) και σημερα βγηκες και λες οτι λες και ενω εισαι προφανως σουρωμενος. Τη βεργα που λες οτι μου εδωσες για δοκιμη δυστηχως μου την εδωσες για να τη δειξω σε γνωστο οταν σου ειπα οτι καποιος φιλος σκεφτεται να φτιαξει μια τετοια και μου ειπες ας μας δωσει 100-150 ευρω και αν τη θελει ας την κρατησει. Και σου ειπα οτι θα μας πληρωσει οχι τωρα αλλα σε λιγο καιρο και μου ειπες ενταξει.
Ξαφνικα μετα παιρνει τηλ η φιλη σου(ηταν η πρωτη φορα που με ενοχλησατε) πριν μια βδομαδα και μου λεει να τη στειλω πισω γιατι λεει βρηκατε αλλου να τη δωσετε 200. Αν ειναι δυνατον… Οτι να'ναι..
Σχετικα με το δωρο που λες για κατι ανοξειδωτες βεργες δυστηχως φιλε μου ή εισαι σουρωμενος ή ησουνα σουρωμενος οταν τις εδωσες σε καποιον αλλο και απλως δε θυμασαι που πότε και σε ποιον.
Παρακαλω αν μας διαβαζει αυτος που του τις εδωσες να βγει και να το πει γιατι ειμαι σιγουρος οτι ειναι καποιος απο εδω μεσα. Τοτε θα θυμηθεις και θα αναιρεσεις τις ******** που λες.
Δεν ειναι τροπος αυτος να ζητησεις βοηθεια για τη φιλη σου για την οποια ειλικρινα λυπαμαι αλλα επειδη γνωριζω πως ξεφευγεις αθελά σου λογω ποτού προσωπικα σε συγχωρω αλλα απο εκει και περα σου ειπα δημοσια και εδω στη σελιδα οτι δε θελω παρτιδες μαζι σου γιατι ξερεις πολυ καλα τι εκανες στη δουλεια που ηταν να σε παρουμε στη Βεροια. Εγω ομως φταιω και εκει γιατι τα πραγματα τα εβλεπα πως πηγαιναν και σου εκμυστηρευτηκα την κατασταση.
Κοιτα να βοηθησεις τη φιλη σου και ολοι οπως βλεπεις ειναι διατιθεμενοι να το κανουνε και να θυμασαι τι λες και τι κανεις γιατι οταν τα θυμασαι αργοτερα που εισαι καθαρος κατεβαζεις τα μουτρα.ΔΕΝ σου ζειτησα Βοηθια . Το Μηχανημα μου Ζετησα Μετα Ενα χρονο . Το Περει ΣΟΥΡΟΜΕΝΟΣ ΤΟ παραχεσατε . Δεν Εδιξα το ποδι της Λιτσας Για Ελεημοσηνη. Αλλα Για να σε εκθεσω Δημοσια Εγω Ο Σουρωμενος. Ενα Χρονο δεν απαντας στα τηλ . ουτε στο ΣΚΥΠΕ. Λιπαμε , Αν το Εχεις Αναγκι Το Μηχανημα Αντηγραφη του ΤΟΥΝΕΛ . Στο Χαριζω. Και Χαρισα σε πολα Παιδια εδω . Αλλα Ειναι ΠΕΔΕΣ. Καθε Βδομαδα Παη Η καημενη Για Αλαγες . Μονο Με μπεταντιν τις Κανουν αλαγες. . Ορισαν Πλαστικη 28 ιανουαριου 2016 . ΕΠΗΔΗ αυτη ΠΡΟΝΙΑ.
Στην υγια σου Με ΤΗ ΞΑΝΘΙΑ ΜΟΥ. Το Περη Της Δουλιας Στη Βεροια Ξερεις Να Πας Και Μονος. Αυτο Δεν Αφορμη να Μου Βαλεις Κοκκινη Καρτα. Ποτε μαζη Εκει Δεν Πειγαμε. Δεν Θα μπω σε Προσωπηκη Ρειξη . ΔΙΠΛΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ . Με Αγαπη.η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ --- εμπιστοσυνη + συνεργασια
-
Ειμιε το κοροιδο????
ρε Γιωργο ,απο τι πραμα το επαθε αυτο ,η έρμη,η γυναικα? τετοιο πραγμα παθαινης οταν σε τσιμπησει 1 καφε αραχνη και ειναι και 1 σταλια η ρουφ@@α . και μετα το σκοτωμενο δερμα το κοβουν οι γιατροι ,μεχρι που φενετετο κοκαλο ,και κανη 1+χρονο για να κλειση . μη με πεις οτι ειναι απο αυτην την κολοαραχνη?
Αλο τα ματια, του λαγου, κ' αλο της Κουκουβαγιας.
-
Ειμιε το κοροιδο????
ρε Γιωργο ,απο τι πραμα το επαθε αυτο ,η έρμη,η γυναικα? τετοιο πραγμα παθαινης οταν σε τσιμπησει 1 καφε αραχνη,το βλεπα σε 1 ντοκυμαντερ ολοληρο αφιερωμενο σε αυτην Μία καφε ,ειναι.και αδυνατη 1 σταλια η ρουφ@@α . και μετα το σκοτωμενο δερμα το κοβουν οι γιατροι ,μεχρι που φενετετο κοκαλο ,και κανη 1+χρονο για να κλειση . μη με πεις οτι ειναι απο αυτην την κολοαραχνη? σας ειπαν τουλαχιστον ι γιατροι .τι το προκαλη στη γυναικα σου?
Αλο τα ματια, του λαγου, κ' αλο της Κουκουβαγιας.
-
Ειμιε το κοροιδο????
γιωργο περαστικα στην γυναικα σου ΑΛΛΑ αυτος δεν ειναι τροπος να ζητας βοηθεια!
εχεις ενα προβλημα με μελος το λυνεις χωρις να μπερδευεις καταστασεις. αν θελεις βοηθεια για την γυναικα σου μπορουσες να αναρτησεις ενα θεμα εδω μεσα και φυσικα οσοι μπορουμε θα σε βοηθησουμε, αλλα να εκθετεις μελος με αυτον τον τροπο και βαζοντας την γυναικα σου μπροστα ειναι ανεπιτρεπτο!
ενημερωθηκα πως αυτος που θελει τις βεργες θα σε πληρωνε πριν τις γιορτες αλλα εσυ μαλλον δεν μπορεις να περιμενεις. επομενως θα παρακαλεσω το μελος [USER="1262"]PERSEAS[/USER] να επιστραφουν οι βεργες στον bolek και απο εκει και περα ας βρει ο ιδιος να τις πουλησει.
οσο για την βοηθεια στην γυναικα, οποιος μπορει και θελει να βοηθησει ας επικοινωνησει με το μελος [USER="1850"]VAN[/USER] ο οποιος ειναι ο ταμιας του συλλογου για να παρει τα στοιχεια του και να στειλει την βοηθεια -
Ειμιε το κοροιδο????
εχεις ενα προβλημα με μελος το λυνεις χωρις να μπερδευεις καταστασεις. αν θελεις βοηθεια για την γυναικα σου μπορουσες να αναρτησεις ενα θεμα εδω μεσα και φυσικα οσοι μπορουμε θα σε βοηθησουμε, αλλα να εκθετεις μελος με αυτον τον τροπο και βαζοντας την γυναικα σου μπροστα ειναι ανεπιτρεπτο!
ενημερωθηκα πως αυτος που θελει τις βεργες θα σε πληρωνε πριν τις γιορτες αλλα εσυ μαλλον δεν μπορεις να περιμενεις. επομενως θα παρακαλεσω το μελος [USER="1262"]PERSEAS[/USER] να επιστραφουν οι βεργες στον bolek και απο εκει και περα ας βρει ο ιδιος να τις πουλησει.
οσο για την βοηθεια στην γυναικα, οποιος μπορει και θελει να βοηθησει ας επικοινωνησει με το μελος [USER="1850"]VAN[/USER] ο οποιος ειναι ο ταμιας του συλλογου για να παρει τα στοιχεια του και να στειλει την βοηθειαμπραβο για την ταξη που μπηκε στο θεμα χριστινα…..
-
Ειμιε το κοροιδο????
οσο για την βοηθεια στην γυναικα, οποιος μπορει και θελει να βοηθησει ας επικοινωνησει με το μελος [USER="1850"]VAN[/USER] ο οποιος ειναι ο ταμιας του συλλογου για να παρει τα στοιχεια του και να στειλει την βοηθειαΘα Ζητησω συγνωμη Απο το Φορουμ. Δεν Ζειτησα Βοηθια ικονομικη Για τη συντροφο μου. Ζειτησα το μηχανημα μου πησω. Για να μπορει να αγοραζη Γαζες Και Μπεταντιν. Οταν Καπιος μου κλεινη Το ΤΗΛ και την Επικοινωνια , Απλα Εκμεταλευτικα Το Δημοσιο ΣΑΣ. Περναμε Δισκολα. Μαζευωντας Παλιοσιδερα . η Μερκελ Με Ορισε να Παρω Συνταξη σε 3χρ. Η συντροφος 600ε Περνει καθε διμηνο. Απο τη Προνια. Καπου Κανα Μεροκαματο Αν Κανω. ΑΑΑ να Σας Δειξω Το Καινουργιο μου μεταφωρικο. ΧΑΧΑ. 45ε με στειχισε. Με προσωπικη δουλια. Θελω ΓΑΖΕΣ και Μπεταντιν αλιφη. μεχρη να Παη για Εγχειριση 28 ιανουριου 2116. Αυτα απλα.
η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ --- εμπιστοσυνη + συνεργασια