Λογοκρινετε
παντου λογοκρισια.
Λογοκρισια ακομα και εδω.
Λογοκρισιας????? Εχεται διαβασει κουμφουκιο????? Τι εγραψε στην 9 σελιδα για την λογοκρισια???? Για ριξτε μια ματια και τα ξαναλεμε!!!!! Με εκτιμηση Μανος
Κανάλι Alpha + Bolek
Λογοκρισιας????? Εχεται διαβασει κουμφουκιο????? Τι εγραψε στην 9 σελιδα για την λογοκρισια???? Για ριξτε μια ματια και τα ξαναλεμε!!!!! Με εκτιμηση Μανος
Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Arionas Εμφάνιση μηνυμάτων
Λογοκρινετε
Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από stampa Εμφάνιση μηνυμάτων
παντου λογοκρισια.
Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Μανος Εμφάνιση μηνυμάτων
Λογοκρισια ακομα και εδω.
Δεν εχω γραψει κατι τετοιο εγω… το πως εμφανιστηκε δεν ξερω.
PS
Κανάλι Alpha + Bolek
Ρε πεδεσ ακουσα να λετε οτι κανετε [ μεγαλεσ] ερευνεσ στην Αλβανια κ Βουλγαρια ….Εγω ειμε στην πορτα ποτε περνατε κ δεν σασ ειδα Πωσ δεν μου πρωτινε καπιοσ να παμε παρεα ,διοτι κατι γνωριζω απο εκει......Δεν με εμπιστευεστε????χαχαχα
ο βλάχος αδερφέ μίλησε για αλβανια
οχι εμείς
χαχαχαχαα
Καλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1
Κανάλι Alpha + Bolek
Εγώ ο καημένος ξενύχτησα για να δω τον Βολεκ, έκατσα μέχρι τις μία παρά τέταρτο και Βολεκ δε μπόρεσα να δω. Τι έγινε, έπεσε λογοκρισία στον Βολεκ? Γιατί τον έκοψαν? Τί τους είπες ρε Γιώργο και δε σε έβαλαν πρώτο-πρώτο?
Σαν δεν ευτανε το βραδυ που εχασα τον υπνο κ δεν τον ειδα , αλα σηκοθεικα κ προ.ι. εψαξα ολο το συστημα κ δεν τον βρεικα .χαχαχαχ α ρε Γιωργο αθανατε μ τησ ,,, πορτεσ ,,, κ τησ ,,,κηνεζεσ ,,, χαχαχα
Κανάλι Alpha + Bolek
Πιοσ να μου δωσει αδια κ ρεπο , φιλε μου ?? περνουν οι αγροτεσ ρεπο στο χωριο σου???
(Ρε παιδεs ακουσα να λετε οτι κανετε [ μεγαλεs ] ερευνεs στην Αλβανια και Βουλγαρια ….Εγω ειμαι στην πορτα ποτε περνατε και δεν σαs ειδα Πωs δεν μου πρωτεινε καπιοs να παμε παρεα ,διοτι κατι γνωριζω απο εκει......Δεν με εμπιστευεστε????χαχαχα)
Χιουμορ κανουμε βρε φιλε μου ...........