Ξεχασατε νσ ρωτησετε το Ξενοδοχο….
Ο κουμφουκιος ελεγε οταν ληπει η γατα χορευουν τα ποντηκια!!!
Κανάλι Alpha + Bolek
Ο κουμφουκιος ελεγε οταν ληπει η γατα χορευουν τα ποντηκια!!!
**"Οτι αξιζε να ειπωθει εχει ηδη ειπωθει."
Moyia
**
"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you."
Κανάλι Alpha + Bolek
μπορη να τοδω αν δεν κοιμηθω ,,,αλοστε ,μπουρδες θα ακουσουμε ,,,
Συγουρα Ανδρονικε ΜΠΟΥΡΔΕΣ του bolek Θα Ακουσεις . Ευχαριστο για το κομπλημεντο. Επητελους απαντησες . τοσες Φορες σε προκαλεσα. Για Διαφορα Αλλα.
Δεν θημωνω. Αναμενω καλη κουβεντα και καλητερη σηνεργασια
η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ --- εμπιστοσυνη + συνεργασια
Κανάλι Alpha + Bolek
Andronike . Δεν σε βαζω στη κατηγορια ΠΑΠΟΥΣ Διοτη εσαι παπους για τα εγκωνια σου. Οπος και εγω Για τα εγκωνια μου. Εχουμε Καπια διαφορα περιπου 10χρ.
Εγω 65. Εκτος αν εισαι μικροτερος μου. Μεσω εμου Εχει Θερμα χερετησματα απο Γιαννη59 . πολη φιλος μου Απο Πλαγιαρη. Τρεχουμε Μαζη Τελευταια. Ο γιαννη θελη να σε δη απο κοντα. Καποτε Πρειν μησο χρονο Του Ειπες κατη συμαντικο . Θελη νατο ολοκληρωση.
η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ --- εμπιστοσυνη + συνεργασια
Κανάλι Alpha + Bolek
που να θυμαμε ,,,μιλαω με πολυ κοσμο οι περισοτερη εκτος ιντερνεν φυσηκα ,,,κοιτα ,,,δεν καταλαβα ποτες να με προκαλεσες ,,,,,οσο για της μπουρδες ,,,καμια σχεση ,,,δεν ενοησα κατι για σενα ,,,γενικα ,,καποτε εβλεπα τετοιες εκπομπες ,,,,σαν τη περημενης αποψε ,,,,να σε λισουν καποιν κοδικα η ,,καπιο σημαδι ,,,η ,,τη συνβενη με τα μηχνηματα στα βουνα ,,,που πιανουν ,προτα τα μαγνιτηκα και τα πετροματα και μετα χανετε η μπαλα ,,,η ξερη καποιος να μας πη ,,,στην εκπομπη ενοω ,,,πος ,,τα κεμε τα ,,μαγνητικα ,,,,,κι τα πετροματα ,,,και πος καταλαβενουμε το μηχανημα ,,,οταν πιανη αυτα ,,