Μου ετοιχε Κατη. ! Βρεθηκα Σε καταστημα Φιλου ηλεκτρονικου. Οπου του εφερα αποτελεσμα σαουλιου επη χαρτου. Μεσα ενας Αγνωστος μου χοντοπατατας . Μου Λεη . ΕΣΥ ΠΟΤΕ δεν θα βρεις Θησαβρο.Ισως δωσεις Αλλα Δεν Θα Σου Δωσουν.
ΤΟΝ ρωτησα πιος ΕΣΑΙ και μου μηλας. ?
ΣΕ ΔΙΑΒΑΣΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΜΠΕΙΚΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ . Μου Λεη.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Απο ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ τον ρωτησα ?? ΑΠΟ πουθενα. απαντησε. ΔΗΛΑΔΗ>????? εγω κειμαμε Σε Σπηλιες. Γελασα. Και Μεσα Με σκεπαζουν Με Αυροπεπλο Αυτοι Απο πανω και Δεν κρυωνω. ΣΕ μια φαση ΜΟυ Λεη. ΜΠΟΡΩ να σου ΠΩ ποτε Θα Τυφλωθης. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εκει Συγκρατηθηκα , Μη του Δωσσω καμια Μπουνια. Δηλαδη Ο Βλαξ Ειδε το ΜΕΛΟΝ μου. ?? Ο φιλος τον Καλεσε Να Πανε Σε Τα διθεν διαβασμενα. ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ . Ευχαριστο.
-
ΜΕΤΑΞΗ ΜΑΣ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΙ
η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ --- εμπιστοσυνη + συνεργασια
-
ΜΕΤΑΞΗ ΜΑΣ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΙ
που να δεις εμενα τι μου ειχε πει ενας ραβδουπερφικοσκοπος… πηγαμε τα βρηκαμε και ειχε φυκαλα(φαντασμα) το καταλαβαινει που λετε ο σουπερμαν και λεει στην παρεα να φυγουν τους περνει απο πισω οταν μπενουν στο αμαξι μπενει και το φαντασμα και λεει ο σουπερμαν ραβδοσκοπος εχουμε παρεα. και αναβει τον αναπτηρα και εξαφανιστηκε το φαντασμα. τα λεφτα δεν τα πηραν ποτε γιατι ηταν το φαντασμα.
ΥΓ μου τον συστησαν για σοβαρο
-
ΜΕΤΑΞΗ ΜΑΣ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΙ
που να δεις εμενα τι μου ειχε πει ενας ραβδουπερφικοσκοπος… πηγαμε τα βρηκαμε και ειχε φυκαλα(φαντασμα) το καταλαβαινει που λετε ο σουπερμαν και λεει στην παρεα να φυγουν τους περνει απο πισω οταν μπενουν στο αμαξι μπενει και το φαντασμα και λεει ο σουπερμαν ραβδοσκοπος εχουμε παρεα. και αναβει τον αναπτηρα και εξαφανιστηκε το φαντασμα. τα λεφτα δεν τα πηραν ποτε γιατι ηταν το φαντασμα.
ΥΓ μου τον συστησαν για σοβαρο
εδω Θα Ηθελα να παρει θεση ο Ανδρονικος οπου Επηκοινωνη με τον εξω κοσμο. Πηστευω Αυτοι που το Κανουν Πρεπη Ναναι πολη καθαρη στη Ψυχη.
χρονια πολα Ανδρονικε.η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ --- εμπιστοσυνη + συνεργασια
-
ΜΕΤΑΞΗ ΜΑΣ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΙ
ασε μας ρε μπολεκ.. σιγα μην ειναι ολοι αυτοι και ο αγιοι φανουριοι..
εδω δεν βλεπουν ολοι οι ασκητες με νυστια και προσευχη στις σπιλιες, θα δουνε οι εγκοσμοιοι. και ποσο μαλλον αυτοι που ασχολουντε με το αθλημα αυτο.Αναφεραμε καπια Γεγονωτα. Δικα μου και δικα σου. Ποσω Αληθηνα ?? Ποσω ψευτικα??? Και Ποσω αχρηστα αυτα. ? Γιαυτο Ζειτω τη Γνωμη Του Ανδρονικου.
η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ --- εμπιστοσυνη + συνεργασια
-
ΜΕΤΑΞΗ ΜΑΣ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΙ
Εκμεταλευομαι τον τιτλο να γραψω κατι που ακουσα σημερα στην τηλεοραση .Στο πρωινο του μεγκα με τους δυο απαραδεκτους βγηκε ενας αντιπροσωπος μαλλον των σεκιουριταδων και ελεγε για το που κρυβουν οι Ελληνες τα λεφτα στο σπιτι.Και προτεινε το εξης ευρηματικο.
Αν κρυψεις τα χρυσα πισω απο πλακακια βαλε μπροστα μολυβι γιατι κοβει την ακτινοβολια και τα μηχανηματα που εχουν οι κλεφτες δεν βρισκουν τιποτε.Και οι αλλοι δυο εντυπωσιαστηκαν με τη μαλ..ια που ειπε.Οτι παπαρια σκεφτει ο καθενας την λεει στον κοσμο.Και ηταν υποτιθεται και εκπροσωπος του συλλογου των φυλακων.Στα σεμιναρια που περναν τωρα και στις σχολες τα μαθαινουν αραγε αυτα;
Εκτος αν εχει περασει σεμιναρια ακτινολογιας.