Μακαρι Γιωργο να βγει αληθινο σου ευχομαι μεσα απο την ψυχη μου τα καλυτερα.
-
ΚΑΤΗ το τρελο.
https://www.scamwarners.com/forum/viewtopic.php?f=7&p=222182
Γιωργο καντον χαβαλε φιλε,,απατη μεγαλη…
-
ΚΑΤΗ το τρελο.
https://www.scamwarners.com/forum/viewtopic.php?f=7&p=222182
Γιωργο καντον χαβαλε φιλε,,απατη μεγαλη…
http://scamphish.blogspot.gr/2014/07/mr-rezwan-mirza-rezwanmirzabaridcom.html
-
ΚΑΤΗ το τρελο.
http://scamphish.blogspot.gr/2014/07/mr-rezwan-mirza-rezwanmirzabaridcom.html
Το Καταλαβα απο Αρχεις. Και του Εγραψα Να μη πεζη με τον ΕΛΛΗΝΑ. Τορα ο νικο ταχηδρομο μουστηλε την επηστολη του σταλμενη σε καπιον αλον.
Την ειδια ελαβα και ΓΩ. Αλαζη μονο Το Επηθετο. . Εχει Πλακα. Στο Τελος Αμα κουραστο να γελαω θα του το στειλω και αυτο. Σελιγο φωτοη ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ --- εμπιστοσυνη + συνεργασια
-
ΚΑΤΗ το τρελο.
Το Καταλαβα απο Αρχεις. Και του Εγραψα Να μη πεζη με τον ΕΛΛΗΝΑ. Τορα ο νικο ταχηδρομο μουστηλε την επηστολη του σταλμενη σε καπιον αλον.
Την ειδια ελαβα και ΓΩ. Αλαζη μονο Το Επηθετο. . Εχει Πλακα. Στο Τελος Αμα κουραστο να γελαω θα του το στειλω και αυτο. Σελιγο φωτοhttps://www.youtube.com/watch?v=5pEnnRmbHRA στειλτου κ αυτο Γιωργη πακετο…
-
ΚΑΤΗ το τρελο.
Την ειδια ελαβα και ΓΩ. Αλαζη μονο Το Επηθετο. . Εχει Πλακα. Στο Τελος Αμα κουραστο να γελαω θα του το στειλω και αυτο. Σελιγο φωτοη ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ --- εμπιστοσυνη + συνεργασια
-
ΚΑΤΗ το τρελο.
τη να παρει απο μενα?? ΤΕΒΕ χροσταω. Εφορια χροσταω. Τελη αυτοκινητου απληρωτα. ασφαλια αυτοκινητου απληρωτη. κτεο διο χρονια. ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ
Κυνηγησε το εως εκει που παει και ως εκει που νομιζεις εσυ και μην φοβασαι τιποτα για το Α.Φ.Μ και τα υπολοιπα και στο καφε που πας για καφε στην αποδειξει αναγραφεται το Α.Φ.Μ αλλα τον καφε τον πλήρωνεις αν δεν σου ερθει κατι γραπτως κανε τον κινεζο,ακου και καποια γνωμη που ξερει απο αυτα.
-
ΚΑΤΗ το τρελο.
γιωργο μην δωσης αφμ και λοιπα στοιχεια θα την πατησεις ασχημα
Δεν Μου Ζειτησε ΑΦΜ . αλοστε δεν κανω δηλωση 10 χρ. τη να δηλωσω??? την φτοχια μου. Και χροσταω 4000ε. δεστε πιος ειμαι γιαυτον.
Δηλαδη να στειλω Στο δικηγωρο Μοχαμεντ.
οπου το συνταξε αυτος. Το εστηλα για πλακα . οπου Εχει πλακα. Δηλαδη εγω ο Husson Buras ειμαι γιαυτους.Barrister Χουσεΐν Μοχάμεντ Αλί Επιμελητήρια
EMAIL: barr.husseinmohammadaliuae@gmail.comΑντιγράψτε και στείλτε το e-mail στο δικηγόρο
Είμαι ο κ Husson Buras, πήρα την επαφή σας από το προσωπικό του μου
τράπεζα της Barclays Bank του Ντουμπάι και μαθαίνω είστε εγγεγραμμένος
με το Ντουμπάι Κεντρική Τράπεζα, θα ήθελα να μισθώσει τις υπηρεσίες σας σε ένα αίτημα
με την Barclays Bank για σύμβαση σταθερής κατάθεση της εταιρείας μου
λογαριασμό που ανοίχθηκε από τα τέλη του συγγενή μου κ Husson BurasΘέλω να καταγγείλει την παρούσα σύμβαση, διότι είχε λήξει και να προχωρήσει
να μεταφέρει τα χρήματα πίσω στην χώρα μου στην Ελλάδα. δεδομένου ότι έχω
όχι περισσότερο κάνουν οι επιχειρήσεις στα ΗΑΕ τώρα.Αν θα χειριστεί το θέμα αυτό, επιτρέψτε μου να ξέρω τις απαιτήσεις σας και η
διαδικασία όσο το δυνατόν συντομότερα.Παρακαλώ πάντα κρατά ενημερωμένο με κάθε e-mail που λαμβάνει από την Barrister εντάξει
να μου επιτρέψει να σας καθοδηγήσει για το πώς να πάει για αυτό εντάξει ευχαριστίες και αντίο για τώρα,Περιμένω για επείγουσα απάντηση σας.
Με φιλικούς χαιρετισμούς,η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ --- εμπιστοσυνη + συνεργασια
-
ΚΑΤΗ το τρελο.
Χρονια πολλα Μπολεκ ασε τον προλογο κ πες την αληθεια οτι σηκωσες δουλεια με κοκορια σταματα τον παπα γ τι θα σε βαλω φωτο μα μουσια κ ρασα
Μπαμπη μαζη θανηξουμε καμια ανταρτικη τραπεζα. οταν κουραστο να γελαω με δαυτον. Θα φαη καλα Απο το Απογωνο του ΜΕΓΑ Αλεξανδρου. ΕΛΛΗΝΑ χιχιχι. Οτη μου στελνει το καταγραφω.
Δηλαδη Θα μου δωση 2.600.000.000 ΝΤΟΛΑΡΣ μετα θα τρανσφερ του HIM τα μησα. 1.300.000.000 $
Παη να με τρελανη ο τυπος. ΚΑΛΑ περναω μεσα, οπου εξω ψοφοκρυο .
Λυπον το μετανιωσα . Ποδιλατα δεν θα παρετε. Αλλα καλο αυτοκινητο Ρε Τη επαθα Προ του 2015. ΧΟΥΧΟΥχιχαΧΟΥη ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ --- εμπιστοσυνη + συνεργασια
-
ΚΑΤΗ το τρελο.
μπολεκ μην ασχολεισαι μια απατη απο νιγηρια ειναι…
Δεν με Πειραζη. Απλα περναω την ωρα μου. Μολης μου ζειτησε ο Δικηγορος του το τραπεζηκο λογαριασμο μου. οπου το εστηλα σε μαιλ ΤΟΥ.
οπου Ειναι 3 χρ αδιο το ταμιο. Δεν ξερω κατη τρελο εδω συμβενη. Τοσωωωωωωωω !!!!!!!!!να το συνεχειζουν??? Μπας Και Παω να πιασω καμια Φαλενα??? Πολη τρελω μου φενετε. Τους εγραψα , ….. ΜΗ ΠΕΖΕΤΕ ΜΕ ΑΝΕΡΓΟ ΚΑΙ ΦΤΟΧΟ ΕΛΛΗΝΑ. αυτοι το συνεχειζουν. Για Οναση με ΠΑΝΕ??? Σε λιγο Φωτοη ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ --- εμπιστοσυνη + συνεργασια
-
ΚΑΤΗ το τρελο.
ο γιωρικας εινε χασουρης απο τον τζογο των ημερων..πηγε στην γεφυρα του αλιακμονα..εδεσε μια πετρα στο λαιμο και ετοιμαστηκε να φουνταρει.ενα χερι τον αρπαζει στον αερα..τι πας να κανειες ρε φιλε..πρωτοχρονια μερα του λει.ασε με ρε φιλε να φουνταρω..τα εχασα ολα..αλλα εσυ ποιος εισε;τον ρωταει.καλα δεν με γνωρισες του λει ο αλλος..ο αι βασιλης ειμε…και μπορω να σου επιστρεψω οτι εχεις χασει..λογο της ημερας.ενθουσιαστηκε ο γιωρικας..εχασα 15000ε..2 αυτοκινητα..και εβαλα υποθηκη το διαμερισμα που μενουμε του λει.μην ανησυχεις του λει ο αι βασιλης..θα σου τα επιστρεψω ολα..με εναν ορο.και ποιος εινε αυτος ρωταει ο γιωρικας;..θα μου κανεις μια..π@@@πα.σκεφτεται συλογιζεται ο γιωρικας..δεν γ@@@ιεται λει..αφου θα τα παρω ολα πισω..χαλαλι του.την κανει..μολις τελειωνει ο αλλος..τον ρωταει.πως ειπαμε σε λενε;γιωρικα λει ο χασουρης..και ποσο χρονων εισε; τον ξαναρωταει ..47 λει ο γιωρικας.καλα ρε φιλε εγινες τοσο χρονων..και ακομα πιστευεις στον αι βασιλη.;καλη χρονια σ ολους ........