πρεις τρις μερες. με καλεσε καπιος τραπεζικος απο Ενωμενα Εμιρατα. Να τον δεχτω στο SKYPE . μου λεη. – εχεις το επιθετο BURAS. ok.
στο τσουναμη μαλασια οπου χαθηκαν ανθρωπη. υπειρχε ενας GOGEN BURAS οπου αφισε μεγαλο ποσω στη τραπεζα μου. Κατι μιρια. Θελω να γεινης αποδεκτης ος κληρονομος. και να τα μηραστουμε. δωσε μου το Μαιλ σου. Του ΑΠΑΝΤΩ. πη πεζεις με εναν ΕΛΛΗΝΑ φτοχο οπου συνταξη περημενη. Εδω ΕΛΛΑΔΑ πολοι με αυτο το επηθετο. ΑΠΕΥΘΗΝΘΗΚΕΣ σε Ολους αυτους?????? Απαντηση..... Σε αρκετους.---------- Αλλα εσυ μου απαντησες σταρατα. Μου ειπες ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΙΡΙΟ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΛΕΙΣ θανοικουν σε σενα. Δηλαδη δικα του.
Περημενω εξεληξη. χαχα. Ειπα κατι στραβο??? Ενα Μαιλ του εδωσα οπου διο φορες ζειτουσε να το δωσω για επηβεβεωση. οπου εδωσε και το δικο του. ΛΕΤΕ?????????????????????????? Για Πετε!!!!!!!!!!
-
ΚΑΤΗ το τρελο.
η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ --- εμπιστοσυνη + συνεργασια
-
ΚΑΤΗ το τρελο.
πρεις τρις μερες. με καλεσε καπιος τραπεζικος απο Ενωμενα Εμιρατα. Να τον δεχτω στο SKYPE . μου λεη. – εχεις το επιθετο BURAS. ok.
στο τσουναμη μαλασια οπου χαθηκαν ανθρωπη. υπειρχε ενας GOGEN BURAS οπου αφισε μεγαλο ποσω στη τραπεζα μου. Κατι μιρια. Θελω να γεινης αποδεκτης ος κληρονομος. και να τα μηραστουμε. δωσε μου το Μαιλ σου. Του ΑΠΑΝΤΩ. πη πεζεις με εναν ΕΛΛΗΝΑ φτοχο οπου συνταξη περημενη. Εδω ΕΛΛΑΔΑ πολοι με αυτο το επηθετο. ΑΠΕΥΘΗΝΘΗΚΕΣ σε Ολους αυτους?????? Απαντηση..... Σε αρκετους.---------- Αλλα εσυ μου απαντησες σταρατα. Μου ειπες ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΙΡΙΟ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΛΕΙΣ θανοικουν σε σενα. Δηλαδη δικα του.
Περημενω εξεληξη. χαχα. Ειπα κατι στραβο??? Ενα Μαιλ του εδωσα οπου διο φορες ζειτουσε να το δωσω για επηβεβεωση. οπου εδωσε και το δικο του. ΛΕΤΕ?????????????????????????? Για Πετε!!!!!!!!!!Άμα τα πάρεις…..........μην ξεχάσεις να μας δώσεις εκείνα τα παλιοποδήλατα ........με τις γαλλικές ταχύτητες χαχαχαχαχαχαχαχαχα
-
ΚΑΤΗ το τρελο.
κλασικη απατη σε βαζους να πληρωσεις κατι φορους μερικες δεκαδες χιλιαδεσ ισως και εκατονταδες και μετα μην τον ειδατε το παναι ψαξε στο google Πολλοι την εχουν πατησει
τη να παρει απο μενα?? ΤΕΒΕ χροσταω. Εφορια χροσταω. Τελη αυτοκινητου απληρωτα. ασφαλια αυτοκινητου απληρωτη. κτεο διο χρονια. ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ
-
ΚΑΤΗ το τρελο.
μηλαη για 26,700,000,000 $ δυλαδη γ@μησε τα . Ρε γαμοτο ολοι ΕΔΩ γαλικα ποδιλατα θα παρετε.Απο το bolek χεχεχε
Re to Usti που μας φουντωσε.Χαχαχα το εργοστασιο της peugeot θα αγοραζες ρε γιοργη αλα τελικα το σημα ειταν πετρομα ρε φιλε
Καλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1 -
ΚΑΤΗ το τρελο.
Soyli 1. To πραμα αρχειζη να σωβαρεβη. δεν θα πω πολα . απο το Προη ειμαι με τον Τραπεζητη στα ΜΑΙΛ. Μου εδωσε Πληρη Περιγραφη.
Τορα θα…......................... Ρεεε ΓαΜ@τη εχει Πλακα να μου στειλη εισητηρια για DUBAH??? Θα ζειτησω διο εισητηρια. Σε θελω κοντα μου. Δες το ΠΜ σου.η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ --- εμπιστοσυνη + συνεργασια
-
ΚΑΤΗ το τρελο.
@ΤΕΟ:
Μπραβο Γιωργο καλοφαγωτα,απο ΄δω και περα καπιταλας με μερσεντες και πουρο!!!!!!!!!
δεν θα ΣΑΣ ξεχασω. ολους θα Ξεχρεωσω.