@wolf:
Μάλλον κάποιο λάθος κάνεις φίλε .
Είμαι φυσικός ραβδοσκόπος .
Δεν έχω γνώση ούτε σχέση με αυτού του τύπου(ραβδοσκοπία επί χάρτου-εικόνας)
Αυτη κατασκεβαστικε Για σενα , Για το βουνο . ΟΧΙ του Επι χαρτου.
Βεργα Απο Ξυλο ΡΟΔΙΑΣ
@wolf:
Μάλλον κάποιο λάθος κάνεις φίλε .
Είμαι φυσικός ραβδοσκόπος .
Δεν έχω γνώση ούτε σχέση με αυτού του τύπου(ραβδοσκοπία επί χάρτου-εικόνας)
Αυτη κατασκεβαστικε Για σενα , Για το βουνο . ΟΧΙ του Επι χαρτου. Πρειν το εστηλα λαθος Στο Σοκρατες
η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ --- εμπιστοσυνη + συνεργασια
Βεργα Απο Ξυλο ΡΟΔΙΑΣ
Λυκε!!! παλη λαθος το ετηλα. παρε απαντηση.–--------------- Αυτη κατασκεβαστικε Για σενα , Για το βουνο . ΟΧΙ του Επι χαρτου.
Εγώ φίλε φυσικά και το κατάλαβα…. και οι απαντήσεις μου ήταν σε σχέση με τη φυσική ραβδοσκοπία .
Ο giannis 1967 μια χαρά κατάλαβε τι εννοώ .
Τώρα γιατί ο sokratisdragster κατάλαβε άλλα .....τι να πω.
Μου επιτέθηκε λες και είπα ποτέ εγώ κάτι κακό για τα παιδιά που ασχολούνται με τη ραβδοσκοπία επί χάρτου.
Βεργα Απο Ξυλο ΡΟΔΙΑΣ
wolf 57 . εισαι καλο παιδι και σε παρακολουθω. Καλα κανεις και αντιδρας . δεν με ενωχλη. Αντηθετος χερωμε οπου εχεις καπια θεση. απλα μπερδεψες την βεργα του επη χαρτου. ΟΧΙ. Ειναι μονο Για το Βουνο. Να σου κανω μια δωρο να τη δοκιμασεις. Με αγαπη Bolek.
Πάλι δεν κατάλαβες τι σου είπα .
Δεν μπερδεύτηκα εγώ αλλά ο sokratisdragster που νόμισε ότι μιλάμε για ραβδοσκοπία επί χάρτου .
Βεργα Απο Ξυλο ΡΟΔΙΑΣ
Πώς τα καταφέρατε και μπερδευτήκατε πάλι και πάει προς τον τσακωμό το θέμα δε μπορώ να καταλάβω…Πρέπει να κόψουμε μάλλον τη ραβδοσκοπία, μας κάνει εριστικούς χαχα....
Πλάκα κάνω....
Βολεκ, τελικά ροδιά είναι το ξύλο της βέργας ή κρανιά? Γιατί κάπου σε κάποιο ποστ έγραψες κρανιά?
Βεργα Απο Ξυλο ΡΟΔΙΑΣ
Πώς τα καταφέρατε και μπερδευτήκατε πάλι και πάει προς τον τσακωμό το θέμα δε μπορώ να καταλάβω…Πρέπει να κόψουμε μάλλον τη ραβδοσκοπία, μας κάνει εριστικούς χαχα....
Πλάκα κάνω....
Βολεκ, τελικά ροδιά είναι το ξύλο της βέργας ή κρανιά? Γιατί κάπου σε κάποιο ποστ έγραψες κρανιά?
Η βεργα ειναι απο ροδιά . εχω ακουση οτι και απο κρανια κανουν. Η ροδιά ομος ειναι η καλητερη.
Βεργα Απο Ξυλο ΡΟΔΙΑΣ
Καλιτερη ειναι η αρσενηκοθυληκη κρανια
για να σε πηγενει και στις θυλικες και στις αρσενικες λιρες…...........χεχεχεχεχεχεχε
Οι ερμαφρόδιτες …... δεν μας ενδιαφέρουν
Εμάς μας ενδιαφέρουν αυτές που βρίσκουν τις μεγαλοκοπαδιαστές λίρες και όχι τις ξεμοναχιασμένες χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Βεργα Απο Ξυλο ΡΟΔΙΑΣ
πεδες!!! η ροδια το δεντρο , 100μ απο μενα σε μια αυλη. τορα ετοιμαζωμε να κοψω κιαλες κλαδουρες . αλλα στην αυλη ενα μανουλη ΚΟκινομαλα. και θελω να το παρεκινησω. κρυφα εκοψα το προτο κλαδακι. που θα πΑ θα την φερω βολτα . Καιρο μου μπικε στο ματι. Μη ξεροντας οτη η Ροδια στην Αυλη της. χαχα.
Βεργα Απο Ξυλο ΡΟΔΙΑΣ
πεδες!!! η ροδια το δεντρο , 100μ απο μενα σε μια αυλη. τορα ετοιμαζωμε να κοψω κιαλες κλαδουρες . αλλα στην αυλη ενα μανουλη ΚΟκινομαλα. και θελω να το παρεκινησω. κρυφα εκοψα το προτο κλαδακι. που θα πΑ θα την φερω βολτα . Καιρο μου μπικε στο ματι. Μη ξεροντας οτη η Ροδια στην Αυλη της. χαχα.
Κάτσε τώρα να πάρω τηλέφωνο την κοκκινομάλλα …...και θα σε πάρει κυνηγώντας με το σκουπόξυλο χαχαχαχαχαχαχαχαχα
Βεργα Απο Ξυλο ΡΟΔΙΑΣ
δεν ξερω αν Το καλο χιουμορ του Ρωσου για τη βεργα ροδιας ειταν χιουμορ. Ας απαντησω ομος. Το δεντρο εχει κανονικα φρουτα γλυκιας ροδιας. Αν πεζει ρολο αν πρεπη ναναι η ξυνη η γλυκια δεν το γνωριζω. εκανα και αλη πιο λεπτη οπου δουλευη καλητερα. και το εκρεμες υμηκικλο. οπου το ανεβασα εδω απο σιρμα χαλκινο. το υμικικλιο αποροδια σαν να δουλευη καλητερα. θα το ανεβασω εδω. Να το κανετε και να πιραματιστητε.