παντος τωρα που παρατηρω καλητερα το τοπιο , εχει καπια
σημαδια τα οποια δεν μου φενωντε για παλια , καπιος
επισκευτηκε το σημειο και αφησε φρεσκα ιχνη.
βλεπω ενα Ν και κατι μελανιτσες .
Καλοφαγωτα !!!
βγαλε εση το κιβοτιο στο βουνο και θα δεις ποσες τετιες
θα βρησκεις καθε πρωι πλα'ι' σου . :36_3_18::36_2_27:
ο
Χαχα..ωραίος ο Πάνος….Ήταν ένας παππούς στα μέρη μας που την εποχή των ρίψεων κατάφερε και ξέκλεψε ένα κιβώτιο τίγκα στις λίρες...Μέχρι τα βαθιά του γεράματα τακτικότατα καλούσε ταξί από την πόλη, ανέβαινε στο χωριό του, τον έπαιρνε και τον πήγαινε σε διπλανή μεγαλύτερη πόλη για να περνάει καλά με τις που...ες και τον περίμενε να τον καναγυρίσει στο χωριό. Έτσι ο μπάρμπας έφαγε όλο το κιβώτιο εκτός από κάτι λίγες λιρίτσες που τις έδωσε για να αγοράσει ένα κτήμα...Δεν άφησε ούτε μία από τις υπόλοιπες για τα παιδιά του.... Γι' αυτό προσέξτε αδειάζει εύκολα το κουτί άμα θες να περνάς καλά με τα γκομενάκια, αλλά και πάλι χαλάλι, τουλάχιστον όταν πεθάνεις θα πεθάνεις ευτυχισμένος...
Καλοφαγωτα !!!
Τα τελευταια χρονια Πανο με αυτο το ονειρο κοιμομεθα το βραδυ και ξυπναμε καθε πρωι αντε να δουμε ποτε θα μας αφησει .:36_1_8: .
Γιαννη ενα κιβωτιο δεν μας φτανει θελουμε αλλο ενα για τους καλους φιλους …........
Οποτε οταν μου κατσουν. Θα σε εχω προσωπικο ταχυδρομο με πολη καλο μεροκαματο για τις μεταφορες κινεζουλων στου φιλους μας.
Το τη θα παρεις εσει δεν λεγετε.
η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ --- εμπιστοσυνη + συνεργασια
Καλοφαγωτα !!!
το εχω στα υποψιν μου φιλε μου το καλοκαιρι να κατεβει και το καρντασι απο τα εξωτερικα κι αν θελει ο Θεος πολλα θα γινουν
Εγώ πάντως τα χωραφάκια μου στο χωριό τα έψαξα πεντακόσσιες φορές με το τοπικό αλλα δε με ήθελε. Παρόλο που όταν ήταν μικρή η γιαγιά μου στο ένα χωράφι, την ώρα που όργωναν πετάχτηκαν από το υνί 12 λίρες…
Καλοφαγωτα !!!
Εγώ πάντως τα χωραφάκια μου στο χωριό τα έψαξα πεντακόσσιες φορές με το τοπικό αλλα δε με ήθελε. Παρόλο που όταν ήταν μικρή η γιαγιά μου στο ένα χωράφι, την ώρα που όργωναν πετάχτηκαν από το υνί 12 λίρες…
Εσεις οπως πατε σε λιγο τα john deere θα τα εχετε για αποστατικα χαχαχαχαχαχα.
Την μονη ιστορια που ξερω οτι βγηκε σιγουρα στο χωριο μου ειναι η περιπτωση τρακτερ και αλετρι.
Σημερα τα μηχανηματα που εργαζονται στους καμπους ειναι μεγαλα και το χωμα το πανε πανω κατω εκατονταδες φορες,αν ειτανε κατι θα ειχε βγει εως τωρα.
Γιαυτο αδικος χαμενος κοπος το ψαξιμο στο χωραφι.
Είμαι ωραίος γιατί είμαι Σερραίος!!!
Καλοφαγωτα !!!
Εσεις οπως πατε σε λιγο john deεre θα τα εχετε για αποστατικα χαχαχαχαχαχα.
Την μονη ιστορια που ξερω οτι βγηκε σιγουρα στο χωριο μου ειναι η περιπτωση τρακτερ και αλετρι.
Σημερα τα μηχανηματα που εργαζονται στους καμπους ειναι μεγαλα και το χωμα το πανε πανω κατω εκατονταδες φορες,αν ειτανε κατι θα ειχε βγει εως τωρα.
Γιαυτο αδικος χαμενος κοπος το ψαξιμο στο χωραφι.
Σωστός, συμφωνώ όσον αφορά τους κάμπους. Αλλά μιλάω για χωραφάκια απάνω στο βουνό στις πλαγιές όπου δεν έχει πατήσει ποτέ τρακτέρ. Αυτά καλλιεργούνταν πάντα με αλέτρι και τις τελευταίες δεκαετίες παραμένουν χέρσα. Πέθαναν οι παππούδες και οι νέοι τα παράτησαν. Κάποια ελάχιστα από αυτά που καλλιεργούνται σήμερα, μόνο με καμιά φρεζούλα σκάβονται…