Θέλω πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο topa για την βοήθεια του και την φιλοξενία του φίλε Μπάμπη σε περιμένω για να ανταποδώσω …..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ.
-
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Αδελφε ευχαριστω μονο στον Θεο στους φιλους κ συναδελφους ανταποδιδουμε εαν μπωρουμε κ εσυ μπωρεσες κ με το παραπανο αλανη γ αυτο κ απο εμενα ενα μεγαλο ευχαριστω κ ειμαστε πατσι κ σου ειμαι κ υποχρεως γ αυτα που μου εμαθες κ μου εδωσες αδελφε κ μακαρι η γνωριμια κ φιλια μας να γινει παραδειγμα κ σ ωλλα τα μελοι του φορουμ γ τι πρεπει να βαλουμε καλα στο μυαλο μας κ να αλαξουμε νοοτροπια οτι με συνεργασιες μονο εμεις οι νεα γενια θα βγαζουμε τις δουλιες κ μακαρι οι μισοι απο εδω αλανη μου να εχουν την δικη σου καρδια φιλε να κ γιατι πρεπει να ευχαριστουμε τον Αρχηγο που μας ενωσε κ μας εφερε κοντα σ αυτο το φορουμ εμεις σιγουρα με την αρωστεια κ τρελα που κουβαλαμε θα ξαναβρεθουμε πολλες φορες ακομη παρολου τα χιλιομετρα που μας χωριζουν να εισαι καλα κ εσυ κ παντα επιτυχιες Τασο
-
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Θέλω πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο topa για την βοήθεια του και την φιλοξενία του φίλε Μπάμπη σε περιμένω για να ανταποδώσω β¦..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ.
Πατριώτη είχες βγει τουρνέ;
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη.