http://www.novafm106.gr/index.php/articles/repression/1273-eurogendfor-at-larissa
-
Μπορεί κάποιος να το διασταυρώσει;
Καλως τα παιδια.Ο Πατερας μου ετρωγε τους παπουδες τους ,εγω θα φαω τα εγγονια.Ειναι σωστο να κρατας τις οικογενειακες παραδοσεις.Την Τεταρτη στις 10 το πρωι εχει στο Βολο αποκλεισμο των εφοριων και πορεια στη τραπεζα της ελλαδος,στην παραλια.Το αρθρο λεει οτι ειναι τα παιδακια στη Λαρισσα.Ας ερθουν για καφε στο Βολο.Στα Χανια εχω σπασει στο λιμανι αρκετα κεφαλια απο ναυτακια νατοικα.Τα πετουσαμε στη θαλασσα και τα μαζευαν οι λιμενικοι.Εχετε δει πεζοναυτη 1,90 αγγλο να πεφτει με καρεκλια σαν πρασο;Ωραιες εποχες.
-
13-10-2011: Ανακοίνωση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό τύπο για την έλευση και παρουσία ευρωπαϊκών δυνάμεων διαχείρισης κρίσιμων καταστάσεων και καταστολής
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Αθήνα, 13 Οκτωβρίου 2011
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σχετικά με δημοσιεύματα και αναρτήσεις που αναπαράγονται σε ηλεκτρονικές ιστοσελίδες και τα οποία αφορούν την έλευση και την παρουσία ευρωπαϊκών δυνάμεων διαχείρισης κρίσιμων καταστάσεων και καταστολής, με την ονομασία «EUROGENDFOR», ανακοινώνεται ότι αυτά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you." -
Eιναι κάτι που δεν θα γίνει ποτέ γιά έναν απλό λόγο :
Οι Ελληνες διαδηλωτές δεν θα κατέβαζαν ποτέ στους δρόμους κυνηγετικές καραμπίνες εναντίον Ελλήνων αστυνομικών.
Φυσικά οι ξένοι αστυνομικοί θα γυρίσουν στα σπίτια τους μέσα σε φέρετρα.
Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι μετά τα κυνηγετικά όπλα δεν θα επιστρέψουν στα σπίτια τους αλλά θα παραμείνουν στους δρόμους.
Οσον αφορά τον ελληνικό στρατό θα κάνει αυτό που έκανε και ο στρατός του Εκουαδόρ ( οι καταδρομείς έσπασαν στο ξύλο τους μπάτσους ) και θα ξεκαρδιστεί στα γέλια ο κάθε πικραμένος.
Να είστε σίγουροι ότι οι στρατηγοί της αστυνομίας τα ξέρουν αυτά, όπως και ο καραγκιόζηδες της "κοινωνικής μηχανικής" της αμερικάνικης πρεσβείας και απλώς πιέζουν όσο τους παίρνει και μέχρι να κατέβει στους δρόμους η λεγόμενη << σιωπηρά πλειοψηφία >>.
Τότε απλώς η κατασκευασμένη κρίση θα λήξει με συνοπτικές διαδικασίες.