ο ιδιος ειναι παναη
-
ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ "ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΘΗΣΑΥΡΟΙ"
ετσι καταλαβα παρη,
ειχε και ενα υποκαταστημα στη λαρισα οπου δουλευε και μια γνωστη μου μεσα και οταν σταματησε να κυκλοφορει στα περιπτερα, εχω την εντυπωση οτι μου ηρθε μεσω αυτης ακομη ενα τευχος το οποιο δεν βρισκω. τα τρια πρωτα τα εχω ακομη, απλως ρωταω να δω αν παει καλα η μνημη μου. -
ετσι καταλαβα παρη,
ειχε και ενα υποκαταστημα στη λαρισα οπου δουλευε και μια γνωστη μου μεσα και οταν σταματησε να κυκλοφορει στα περιπτερα, εχω την εντυπωση οτι μου ηρθε μεσω αυτης ακομη ενα τευχος το οποιο δεν βρισκω. τα τρια πρωτα τα εχω ακομη, απλως ρωταω να δω αν παει καλα η μνημη μου.Παναη μονο 3 ηταν τα τευχη , αν μπεις στην σελιδα του περιοδικου τα εχω αναρτήσει
-
ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ 2ο ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΘΗΣΑΥΡΟΙ
www.agnostoithisavroi.hostei.comπεριεχόμενα:
-ΧΑΪΝΤΟΥΤΟΙ και ΒΟΪΒΟΔΕΣ-ΣΑΡΙ ΓΚΙΟΛ τόπος ΛΗΣΤΩΝ και ΑΝΤΑΡΤΩΝ
-ΒΕΖΙΡ ΤΕΠΕ αρχηγείο και ΚΡΗΣΦΥΓΕΤΟ
-ΒΡΑΧΟΓΡΑΦΙΕΣ και ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ
-ΧΑΡΤΕΣ και ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ
-Έλληνες ΠΕΙΡΑΤΕΣ και ΚΟΥΡΣΑΡΟΙ στο ΑΙΓΑΙΟ
-ΝΙΚΟΤΣΑΡΑΣ (ΝΤ) Νίκος Τσάρας
-ΚΑΒΑΛΑ (Νεάπολις ή Χριστούπολις)
-
Την σελιδα την σχεδιασα μονος μου, ο χωρος ειναι δωρεαν, το περιοδικο ολο το γραφω και το σχεδιαζω μονος
γι΄αυτο το λογο βγαινει και δωρεαν , αν αποφασισω να βγαλω το περιοδικο με καποιο αντιτιμο τοτε θα αλλαξω και την ιστοσελιδαΕυχαριστω για τις παρατηρησεις σου
-
Μετά από κάποιες δεκαετίες στην έρευνα ενός καλού χόμπυ, είναι υπέροχο να διαβάζεις περιοδικά και βιβλία, να βλέπεις χάρτες του 1900 με τις παλιές ονομασίες, στα Τούρκικα, τα Βουλγάρικα και τα Ελληνικά και να αναπολείς πριν 30 χρόνια πόσο δύσκολο ήταν να βρεις μια παλιά ονομασία ή ένα τοπωνύμιο, να συσχετίσεις ένα χωριό με το παλιό αντίστοιχο.
Πόσο μεγάλη είναι όμως η απογοήτευση όταν σου δίδεται η ευκαιρία να κατεβάσεις ένα περιοδικό με όλα σχεδόν τα παραπάνω και να μη κατεβαίνει. Τι φταίει, δεν ξέρω. Το δοκίμασα 20 φορές και σταματά μεταξύ 3 και 6 mb. -
Ζητω συγνωμη αν ταλαιπωρησα ορισμενους φιλους , πιστευω οτι το προβλημα διωρθωθηκε μετετραπη το αρχειο σε zip και κατεβαινει πλεον γρηγορα , τωρα το δοκιμασα σε 1-2λεπτα ειχε κατεβει , (φυσικα παιζει ρολο και ταχυτητα του ιντερνετ του καθενος), ο server ειναι δωρεαν και καποιες φορες δεν τρεχει καλα, αλλα τωρα διωρθωθηκε.
ευχαριστω για τα μυνηματα , καλο βραδυ
Αν καποιος φιλος αντιμετωπισει ξανα προβλημα θα τον παρακαλουσα να στειλει εδω ενα μηνυμα.Ευχαριστω