Παιδια,γεια σας και καλως σας βρηκα μιας και ειμαι καινουργιος στο forum.Ειμαι απο Καρδιτσα,ή μαλλον απο ενα χωριο κοντα στην Καρδιτσα.Υπαρχει μια ιστορια εδω στο χωριο που λεει οτι επι Τουρκοκρατιας,φυγαν απο την Λαρισα Τουρκοι με 12 φορτωματα λιρες με προορισμο μια σπηλια που βρισκοταν στο χωριο(δεν μπορω να πω ονομα για ευνοητους λογους).Μολις μπηκαν μεσα στην σπηλια κατι συνεβει και εγινε κατολισθηση με αποτελεσμα να εγκλωβιστουν μεσα ζωα και λιρες.Εχουν ερθει παρα πολλοι και εχουν ψαξει αλλα κανενας δεν βρηκε τπτ,μαλλον δλδ δεν βρηκε κανενας τπτ διοτι αν γινοταν κατι τετοιο ειμαι σιγουρος οτι θα το ακουγαμε.Τεσπα,το θεμα ειναι οτι κανενας λογικα δεν ξερει που ακριβως βρισκοταν η σπηλια.
Η μανα ομως απο τον ενα μου ξαδερφο και ο παππους μου μαζι με αλλον ενα ηταν οι τελευταιοι που μπηκαν μεσα.Ο παππους μου εχει πεθανει,η μανα ομως του ξαδερφου μου ζει,70 χρονων ειναι(το λεω μην νομισετε οτι ειναι 150 χρονων και το εχει χασει) .Μας εχει πει οτι τοτε που ηταν 15 πηγαν μεσα στη σπηλια,προχωρησαν 4-5 μετρα περιπου αλλα εσβυναν τα λυχναρια και ξανα βγηκαν εξω.Εγω με τα παιδια εχω παει στο μερος και πραγματικα ειναι τελειως διαφορετικο απο το υπολοιπο βουνο.Θελω επισεις να πω οτι πριν καμια εβδομαδα ψαξαμε με ραβδοσκοπο αλλα τζιφος.Εκτος του οτι ο ραβδοσκοπος θελει πολυ διαδικασια,εκτος του οτι το μερος ειναι γεματο πετρες και με το ζορι περπατας,μολις πηγαμε μετα απο καμια ωρα επιασε βροχη και την επομενη μερα επρεπε να τον επιστρεψουμε(δεν ηταν δικος μας).
Τεσπα,πολυ το ζαλισα το θεμα,το ποστ το ανοιξα διοτι θελω να πω κατι.Λεγαμε να το αφησουμε για το φθινοπωρο που δεν θα εχουμε και πολλες δουλειες επειδη τα ξαδερφια μου ειναι αγροτες και σε λιγες μερες ξεκιναει και η αγροτικη περιοδος.Το θεμα ομως ειναι οτι χτες μαθαμε πως εχουν ερθει καποια ατομα στο χωριο με σκοπο να ψαξουν την σπηλια.Χρηματα τα παιδια δεν μπορουν να διαθεσουν διοτι αυτη την περιοδο εχουν παρα πολλες υποχρεωσεις.Αφηστε που και μηχανημα να παρουμε,θελει πολλη προπονηση και χρονος δεν υπαρχει ουτε για δειγμα.
Κατα συνεπεια οποιος εχει αξιοπιστο μηχανημα (τι ειπες τωρα θα μου πειτε) και ενδιαφερεται για την δουλεια,ας μου στειλει ενα πμ με ενα τηλεφωνο να τον παρω μπας και γινει τπτ.Ξαναλεω ειμαι απο Καρδιτσα και για τα εξοδα μην ανησυχειτε.
Συγγνωμη για το τεραστιο πραγματικα ποστ. :36_1_47: