Αρα μηπως ειναι λιγο υπερβολη να πεταμε ενα καρο λεφτα για μηχανηματα με αμετρητα βαθη?? Τουλαχιστον να ειχαν διαχωρισμο εστω και μεχρι δυο μετρα θα ηταν too much
Τα 2 μετρα ειναι πολλα. Εαν οι συνθηκες δεν ειναι καλες δεν πιανονται….
ΒΑΘΟΣ ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ
@Geo:
Τα 2 μετρα ειναι πολλα. Εαν οι συνθηκες δεν ειναι καλες δεν πιανονται….
Δεν πιανονται με διαχωρισμο η δεν πιανονται γενικως??
ΒΑΘΟΣ ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ
Παιδιά πολλά θα ακούσουν τα αφτιά σας αλλά λίγα θα δουν τα μάτια σας.
έφόσον μιλάμε για αντάρτικα υπήρχε ο κώδικας και αν θυμάμαι καλά
Α. λεφτά κίνησης (λεφτά προσβάσιμα από πολλούς για άμεσες ανάγκες από μερικές έως 2000) στο γόνατο (50cm έλεγε το δευτέρι)
Β. έως 12000 (κουτί ρίψης ολόκληρο ) 120cm (το δευτέρι έγραφε 1 Enfield )
Γ. μετά μιλάμε για ταμείο στρατέύματος και εκεί ήταν μεγάλο το βάθος 200cm (το κεφάλι μέσα στην γούβα δηλαδή)
τα περισότερα εχουν βρεθεί σωστά, τώρα υπήρχαν οι προσωπικές, οι προσωρινές και οι βιαστικές αποκρύψεις που εκεί δεν ισχύει τίποτα
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη.
ΒΑΘΟΣ ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ
Με τον garrett αν βάλεις τις πλάκες και αν υπάρχει πολύ πράγμα από κάτω παίζεται να τα εντοπίσεις αλλά χωρίς διαχωρισμό, τι να τον κάνεις τον διαχωρισμό αν έχεις πληροφορία και χτυπήσει σε τέτοιο βάθος του δίνεις και καταλαβαίνει… όσο για τις μικρές αποκρύψεις το 45 cm μετά από τόσα χρόνια όπως καταλαβαίνετε μπορεί να έγινε 35 μέχρι και 60 cm εξαρτάται από το έδαφος και τις καταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί στην περιοχή.
ΒΑΘΟΣ ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ
Δεν πιανονται γενικως. Εχω παραδειγματα που εγινε ανιχνευση στα 3μ αλλα και παραδειγματα οπου στα 2 μετρα με μεγαλο στοχο θαμενο δεν καταφερε απολυτως κανενα μηχανημα να τα βρει. Αυτος ειναι ο λογος που λεω οτι τα 2μ ειναι δυσκολος στοχος.
ΒΑΘΟΣ ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ
@Geo:
Ουτως η αλλως οι πλακες δεν δουλευουν στο διαχωρισμο. Παντως μεχρι 1.70 εχω πιασει στοχο με τις πλακες.Σιγουρα με καλες συνθηκες και μεγαλο στοχο θα παει ακομα….
Το gemini 3 θα πιασει ποιο ευκολα το στοχο σε σχεση με το γαρρεττ??
ΒΑΘΟΣ ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ
αυτά τα gemini είναι ασταθές αρκετά σου βγάζουν το λάδι για να το ρυθμίσεις!!!!
Δυο φορες που το εχω δουλεψει το συντονισα πανευκολα και μπορω να πω οτι ηταν αρκετα ησυχο και με την ευαισθησια στο 8.Μονο οταν αλαζε η κλιση του εδαφους ψιλονιαουριζε αλλα μετα σταματουσε.και το εδαφος ηταν μετα απο βροχη.
ΒΑΘΟΣ ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ
διαφορα βαθη ξεκιναμε. 0,70
1,70
2.70
3.50
6
και μια του γυφτου δυνατη που την ψαχνουν οι μισοι καταφυγιο κατασκευασμενο σε σχημα Τ 3 εισοδοι διαμορφωμενο και μηνες πολλους κατασκευης
βαθος 24 μετρα ετσι εμαθα απο αυτον που βρηκε και τις καλυβες για αυτους που ξερουν.
αυταααααααααααα
κατι μου θυμιζουν αυτα τα βαθη!!!!αααχχ πονεμενη ιστορια ε βασιλη;
ΒΑΘΟΣ ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ
Na πω και εγω κατι για τις αποκρυψεις , καποτε μου ειχε πει ( συγχωρεθηκε ) ενας επιμελητης της εποχης οτι οι περισσοτερες αποκρυψεις βγαινανε με ενα σκεπαρνι ( δεν μιλαω για επιτελικες ) ενα γονατο τα βαζανε τοτε , σημερα βεβαια αυτο το βαθος σε πολλες περιπτωσεις εχει αλλαξει λογω καθηζησεων , μεταφορας χωματων κ.α , απλα το ανεφερα για την ιστορια !
ΒΑΘΟΣ ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ
Na πω και εγω κατι για τις αποκρυψεις , καποτε μου ειχε πει ( συγχωρεθηκε ) ενας επιμελητης της εποχης οτι οι περισσοτερες αποκρυψεις βγαινανε με ενα σκεπαρνι ( δεν μιλαω για επιτελικες ) ενα γονατο τα βαζανε τοτε , σημερα βεβαια αυτο το βαθος σε πολλες περιπτωσεις εχει αλλαξει λογω καθηζησεων , μεταφορας χωματων κ.α , απλα το ανεφερα για την ιστορια !
Αυτο φαινεται και το πιο λογικο. δεν τα θαβανε για να τα εξαφανιζουν .
αλλα να ειναι ευκολα προσβασιμα , οταν τα χρειαζοτανε.
ΒΑΘΟΣ ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ
αποκρυψεις φιλε σε ποσοτητα επιτελικες μονο σε
πρανες σημεια .
και φυσικα σε σκαυτα τουνελακια σε στηλ αλεποτρυπας .
αν το σκαψιμο ηταν 2 και 3 μετρα οριζωντια μεσα στην πρανα
ξερεις για ποσο μηλαμε απο την πανω πλευρα ???
αναλωγα την πρανα απο 2 εως και 5 μετρα κατω .
σε κληση εδαφους 5 % και 10 % δεν θα βρεις , εκτος και αν
εχει απο πανω τεραστια βραχοδες πλαγια η υπογεια πλατσα βραχου που λεμε .
:36_1_11::36_1_11::36_1_11: