λεβεντες το ζητημα πιστευω ειναι ενα πως θα φτασουμε στο στοχο απο αποσταση,οσο για το βαθος που βρικονται τα περσσοτερα λιρονια αν δεν ειναι καταφυγιο τα πιανεις και με απλο δισκο.ετυχε λιγες μερες πριν παω εγω σε μια πληροφορια απο καποιον φιλο να τα εχουν παρει ηταν στους 30 ποντους βαθος.βεβαια τα πηρε αυτος που πηγε ο φιλος πριν εμενα.κλασικο ριξιμο δλδ
-
ΒΑΘΟΣ ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ
λεβεντες το ζητημα πιστευω ειναι ενα πως θα φτασουμε στο στοχο απο αποσταση,οσο για το βαθος που βρικονται τα περσσοτερα λιρονια αν δεν ειναι καταφυγιο τα πιανεις και με απλο δισκο.ετυχε λιγες μερες πριν παω εγω σε μια πληροφορια απο καποιον φιλο να τα εχουν παρει ηταν στους 30 ποντους βαθος.βεβαια τα πηρε αυτος που πηγε ο φιλος πριν εμενα.κλασικο ριξιμο δλδ
συναδερφε για να δουμε ασπρη μερα να φαει ο καθενας καμια εκατοστι ρηξιματα
-
ΒΑΘΟΣ ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ
1ον) να πηστευεις μονο οτι βλεπεις με τα ματια σου .
και εγω βρηκα προχθες 5 κιβοτια , εση τα ειδες ????
οι ιστοριες οργιαζουν οταν προκιτε να πησουμε καπιον για κατι .2ον) ας ξεκεθαρισουμε επιτελους για τη ιδους κρηψεις μηλαμε .
για **************************************ανταρτικες επιτελικες κρηψεις **************************************η για αλλες 100 ιδων που υπαρχουν
σκορπιες εδω και εκει ?????????????γιατι εχουμε μπερδεψει την βουρτσα με την
μπ…...........ατανοβουτσα . -
ΒΑΘΟΣ ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ
Εχω ραβδοσκοπικη ενδειξη στη κουφαλα ενος τεραστιου δενδρου,εχει ανοιγμα,στον εξω χωρο το κουφωμα.Για Γερμανικα λεει η πληροφορια ,αλλα δεν ξερουν που ακριβως,ψαχνοντας με πηγε στο δενδρο.Παιζει ν"αχουν κανει την αποκρυψη μεσα στο δενδρο??
φιλε μου αριστοτελη σε χαιρετω. σε μενα συμβαινει το αντιθετο. ραβδοσκοπικα δεν εχω καμια ενδειξη αλλα το τοπικο σηκωνει τον τοπο.
-
ΒΑΘΟΣ ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ
1oν)αφου του ειπε οτι χαλασε το μηχαμηνα και φυγανε και απο τοτε αφαντος…ποιος τα πηρε λες εσυ? 2ον)μιλαμε για ανταρτικα
φιλε μου ανταρτικα ειναι και αυτα που καβαντζονε ο καθενας
και τα αρπαγμενα απο της ρηψεις , και το κυβοτιακι που τσιμπαγε
ο καπετανιος και οι ασφαλιες .επιτελικη κρηψη του κοματος σε τετιο βαθος δεν υπαρχει , οχι στους 30 .
αλλα ουτε στους 50 η 70 ποντους .
αν αυτο παντος πηστευης δεν μπορω να σου αλαξω γνωμη . -
ΒΑΘΟΣ ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ
φιλε μου ανταρτικα ειναι και αυτα που καβαντζονε ο καθενας
και τα αρπαγμενα απο της ρηψεις , και το κυβοτιακι που τσιμπαγε
ο καπετανιος και οι ασφαλιες .επιτελικη κρηψη του κοματος σε τετιο βαθος δεν υπαρχει , οχι στους 30 .
αλλα ουτε στους 50 η 70 ποντους .
αν αυτο παντος πηστευης δεν μπορω να σου αλαξω γνωμη .συμφωνω απολυτα με τον φιλο Παναγιωτη.το μονο που ειναι εξαιρεση στον κανονα ειναι στα ανταμωματα.κι εκει βεβαια μια στο εκατομυριο να κρυφτηκε κατι και να εμεινε.αλλα η μια παιζει.γι αυτο στα εκκλησακια και σε αλλα σημεια βλεπουμε σημαδια και βγηκαν κρυψεις.τα περισσοτερα ανταμωματα,χωροι συναλαγης ηταν.