βρες και μια αμπεροτσιμπιδα και μετρα τι ρευμα σου τραβαει απ την γεννητρια….χωρις φορτιο. και ποσο στην εκινηση.
ο σταθεροποιητης βγαζει (επρεπε να βγαζει)αυτην την ταση ακομα και με 140 volt στην εισοδο.αρα δεν ειναι θεμα της πτωσης τασης στη εισοδο...αλλα αν τραβαει πολυ ρευμα ενδεχομενως να εχει προβλημα και να μην λειτουργει σωστα.
-
Ερώτηση για σταθεροποιητή τάσης AC
-
Ερώτηση για σταθεροποιητή τάσης AC
Καλησπέρα λοιπόν έκανα δοκιμές, δυνδεδεμένη αμπεροτσιμπίδα στην είσοδο του σταθεροποιητή από την γεννήτρια τάση 230,5 V μόλις ανέβασα την ασφάλεια τραβάει στιγμιαία περίπου 5-6 Amp δεν είμαι και τόσο σίγουρος γι ' αυτό που σας λέω διότι είναι στιγμιαίο και δεν μπορώ να το τσεκάρω απόλυτα, αν και το έκανα μερικές φορές, και μετά πέφτει στα 0,3 Amp σταθερά χωρίς φορτίο εσωτερική κατανάλωση .
Τάση εξόδου μετρημένη του σταθεροποιητή χωρίς φορτίο 230 V (δεν μπορώ να καταλάβω) !! μετά βάζω αερόθερμο 2000 Watt και μου δείχνει το όργανο 8,9 9,0 Amp κατανάλωση αυτά εμένα μου φαίνονται normal έτσι λέω, τώρα για τα προαναφερόμενά μου έτσι ήταν τι να σας πώ …Αυτά τα σχόλιά σας, είμαστε οκ ή πρέπει να ψαχτώ