Υπάρχει κινητό που να έχει ενσωματωμένο δέκτη Gps κανονικό όπως τα Garmin - Magellan κλπ, και να κάνει ότι κάνει ένα φορητό Gps καταγραφή ίχνους πορείας αποθήκευση σημείου κλπ, διότι αυτά που έχω δεί μέχρι στιγμής λένε ότι έχουν αλλά συντεταγμένες στο περίπου δίνουν μέσω των κεραιών Κινητής Τηλεφωνίας εκτός κεραιών τέλος ας μας πούνε οι γνώστες έχουμε κάτι
-
Κινητό με Gps!!!
Ένα από τα GPS που έχω είναι το MIO p560. Φοβερό εργαλείο. Παίρνει επάνω ότι πρόγραμμα θέλεις. Δουλεύει μόνο με δορυφόρους, μέχρι 24 νομίζω μπορεί να πάρει σήμα. Έχω βάλει το GPS Tuner v5.3 το οποίο κάνει όλα αυτά που λες. Έχω βάλει και εικόνα από to google earth ή άλλους χάρτες σαν φωτογραφία, τους έκανα γεωαναφορά και όποτε προχωράς σου λέει σε πιο σημείο βρίσκεσαι. Αποθηκεύει σημεία, πορείες, και μπορείς να του πεις αν η καταγραφή γίνεται από όχημα ή προχωράς με τα πόδια. Παίρνει και πολλά άλλα προγράμματα. Αλλά δεν είναι και κινητό. Υπάρχει κινητό καινούργιο που λαμβάνει σήμα από το ρωσικό GLONASS. Τοπογράφος μου είπε ότι είναι πολύ γρήγορο και ακριβές.
-
Κινητό με Gps!!!
Ένα από τα GPS που έχω είναι το MIO p560. Φοβερό εργαλείο. Παίρνει επάνω ότι πρόγραμμα θέλεις. Δουλεύει μόνο με δορυφόρους, μέχρι 24 νομίζω μπορεί να πάρει σήμα. Έχω βάλει το GPS Tuner v5.3 το οποίο κάνει όλα αυτά που λες. Έχω βάλει και εικόνα από to google earth ή άλλους χάρτες σαν φωτογραφία τους έκανα γεωαναφορά και όποτε προχωράς σου λέει σε πιο σημείο βρίσκεσαι. Αποθηκεύει σημεία, πορείες, και μπορείς να του πεις αν η καταγραφή γίνεται από όχημα ή προχωράς με τα πόδια. Παίρνει και πολλά άλλα προγράμματα. Αλλά δεν είναι και κινητό. Υπάρχει κινητό καινούργιο που λαμβάνει σήμα από το ρωσικό GLONASS. Τοπογράφος μου είπε ότι είναι πολύ γρήγορο και ακριβές.
Φίλε μου με ενδιαφέρει να είναι τηλέφωνο και να έχει και gps κανονικό θέλω να κρατάω μια συσκευή και να τα κάνει όλα αυτά που θέλω γι΄ αυτό απο το άλλο έχω …....
-
Κινητό με Gps!!!
Φιλε Hfaistos-69 υπαρχει ενα καινουργιο κινητο που μαλον το εχει μονο στο γερμανο!!! ειναι απο την εταιρια που ειναι καθαρα για gps και ειναι και Ελληνικη το κινητο εχει περιπου στα 250 αν δεν κανω λαθος ειναι με φωνητικη καθοδηγηση και πολλα αλλα μαλον και εγω αυτο θα παρω!!! Λοιπον πανε και ριχτω μια ματια ζητησε το MLS!!! πιστευω να σε βοηθησα!!!!
-
Κινητό με Gps!!!
Φιλε Hfaistos-69 υπαρχει ενα καινουργιο κινητο που μαλον το εχει μονο στο γερμανο!!! ειναι απο την εταιρια που ειναι καθαρα για gps και ειναι και Ελληνικη το κινητο εχει περιπου στα 250 αν δεν κανω λαθος ειναι με φωνητικη καθοδηγηση και πολλα αλλα μαλον και εγω αυτο θα παρω!!! Λοιπον πανε και ριχτω μια ματια ζητησε το MLS!!! πιστευω να σε βοηθησα!!!!
Όταν δείς τη συσκευή και κάνει ότι ζητάω δείξτο μας να δούμε αν είναι έτσι ….