Καλησπέρα έχω μια ερώτηση προς τους γνωρίζοντες σύνδεσα ένα ράδιο ενισχυτή Home Theater με την TV μόνο μέσω Scart έκανα σωστά ή χρειάζεται και καλώδια RCA για ήχο μόνο απο τα ηχεία του ΗΤ τι λέτε εσείς?? Δεν έχω κανένα πρόβλημα ακούγεται μια χαρά απλά ρωτάω διότι έτσι όπως είναι συνδεδεμένο ακούγονται και τα ηχεία της TV μαζί με τα άλλα τι να κάνω ακούω γνώμες…
-
Σύνδεση TV με Home Theater
@Hfaistos-69:
Καλησπέρα έχω μια ερώτηση προς τους γνωρίζοντες σύνδεσα ένα ράδιο ενισχυτή Home Theater με την TV μόνο μέσω Scart έκανα σωστά ή χρειάζεται και καλώδια RCA για ήχο μόνο απο τα ηχεία του ΗΤ τι λέτε εσείς?? Δεν έχω κανένα πρόβλημα ακούγεται μια χαρά απλά ρωτάω διότι έτσι όπως είναι συνδεδεμένο ακούγονται και τα ηχεία της TV μαζί με τα άλλα τι να κάνω ακούω γνώμες…
Φιλε αυτο νομιζω πως το κανουν ολα
Αυτο το κανει και το δικο μου
και κληνω τον ηχο της τηλεορασης -
Το καλύτερο φαντάζομαι είναι να έχει η τηλεόραση σου Optical OutPut (οπτική ίνα) και να την συνδέσεις με αυτήν στο HT. Αν έχεις καλό εργαλείο θα δεις μεγάλη διαφορά στην ποιότητα ήχου. Εμένα η ρημάδα η τηλεόραση ήταν συνδεμένη με σκαρτ στην αρχή και μου έβγαζε έναν χαμηλό μεν αλλά ενοχλητικό βόμβο. Με την πτική ίνα όλα τέλεια. Αν έχεις εισοδο-εξόδους δεν έχεις να χάσεις τίποτα με μία δοκιμή!!!
-
αν η τηλεοραση ειναι παλιου τυπου το σκαρτ δεν δινη εξοδο 5.1,χρειαζεσαι hdmi η οπως λεη ο στεφανος οπτικη εξοδο,αλλοιως θα ακους ειτε στερεοφωνικα ειτε ψευδοθεατρο
Η τηλεόραση είναι καινούργια έχει απο όλες τις σύγχρονες συνδέσεις το πρόβλημα είναι με το ΗΤ επειδή είναι δεκαετίας και δεν έχει οπτική HDMI οπότε αναγκαστικά είναι μονόδρομος το scart απλά έλεγα μήπως πρέπει να συνδέσω απο το out της TV στο IN του HT μέσω RCA …..
-
Να σου πω την αλήθεια τι ίδιο και το αυτό είναι και η σκαρτ σύνδεση και το RCA. Δεν θα δεις διαφορά. Στην καλύτερη περίπτωση με το RCA να μην έχεις θόρυβο στο HT. Από ποιότητα το ίδιο. Υπάρχει μήπως περίπτωση το HT να έχει DIGITAL INPUT? Αν ναι, στην τηλεόραση σου σίγουρα έχεις έξοδο ψηφιακή που μπορείς να το δώσεις.
-
Να σου πω την αλήθεια τι ίδιο και το αυτό είναι και η σκαρτ σύνδεση και το RCA. Δεν θα δεις διαφορά. Στην καλύτερη περίπτωση με το RCA να μην έχεις θόρυβο στο HT. Από ποιότητα το ίδιο. Υπάρχει μήπως περίπτωση το HT να έχει DIGITAL INPUT? Αν ναι, στην τηλεόραση σου σίγουρα έχεις έξοδο ψηφιακή που μπορείς να το δώσεις.
Αυτό εννοείς να έχει έτσι γράφει Coaxial digital audio output ??
-
Παρε RCA καλωδιο και συνδεσετο αν ο ενυσχητης σου εχει συνδεση stereo η TV.
Οτι αλλο και να κανεις θα ειναι το ιδιο δεν θα εχεις DOLBY DIGITAL ηχο γιατι δεν υπαρχει τετοιο καναλι στην TV για να σου προσφερει αυτο που ζητας.
Συνδεσεις 5.1 η HDMI μονο απο DVD η BLUE RAY PLAYER αυτα.Είμαι ωραίος γιατί είμαι Σερραίος!!!