Παίδες ζητώ μια λύση σχετικά με εκτύπωση δηλ. έχουμε μια σελίδα ένα κείμενο μια φωτογραφία κάτι τέλος πάντων και θέλουμε να το εκτυπώσουμε όταν το επιλέγω αντιγραφή και κάνω προεπισκόπιση εκτύπωσης, δεν έχει αντίστοιχη λειτουργία και αναγκαστικά βγάζει όλο το κομάτι μία δύο τρείς δέκα σελίδες καταλαβένετε. Ενώ για παράδειγμα στον explorer έχει λειτουργία που λέει όπως επιλέγεται και το κάνω απο εκεί στο mozila επειδή με βολεύει περισσότερο γιατί να μην το υποστηρίζει παίζει τίποτε άλλο οι κομπιουτεράδες ας μου πούνε τι να κάνω. Ελπίζω να έγινα κατανοητός με την απορία ευχαριστώ….
-
Πρόβλημα με εκτύπωση με τον mozila
Δεν το καταλαβα…ενοεις οτι σου βγαζει το κειμενο που βλεπεις σε πανω απο μια σελιδα και θες να εκτυπωσεις κατι συγκεκριμενο?
"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you." -
Εαν εχεις firefox 12 που ειναι η τελευταια εκδοση πας Πανω Αριστερα οπου γραφει Firefox ανοιγεις το menu πας εκει που λεει εκτυπωσει και διαλεγεις το βελακι δεξια της λεξης "Εκτυπωση" και αφου ανοιξει το νεο μενου τοτε διαλεγεις "Προεσκοπιση εκτυπωσης" εκει εχει ολλες της επιλογες οπως και τη διαμορφωση σελιδας.
Δεν το καταλάβες φίλε μου δεν υπάρχει η ΕΠΙΛΟΓΗ όπως επιλέγετε απλά έχει την διαμόρφωση σελίδσς και τίποτε άλλο ενώ στον εξπλόρερ το έχει και εκτυπώνεις ότι εχεις μαρκάρει και μόνο αυτό. Ένας φίλος που ασχολέιτε το βρήκε στο μοζίλα αλλά στην έκδοση την αμερικάνικη σε εμάς εδώ μάλλον δεν το έχουν σκεφτεί τι να πώ δεν ξέρω !
-
Στην Προεπισκόπιση, επάνω αριστερά, πατάς εκτύπωση και πια σελίδα πχ (1) ή (2-3) να εκτυπώσεις
Φίλε μου δεν γίνετε το έχω δοκιμάσει δεν υπάρχει η επιλογή όπως επιλέγετε που υπάρχει στον εξπλόρερ δεν ξέρω κανένας δεν το έχει δοκιμάσει εδώ μέσα. Θέλεις ρε παιδί μου να εκτυπώσεις κάτι απο όλη τη σελίδα και όχι όλη έ δε σε αφήνει διότι απλά δεν υποστηρίζει αυτή τη λειτουργία και πάμε μια απο δώ και μια από κεί…
-
@Hfaistos-69:
Φίλε μου δεν γίνετε το έχω δοκιμάσει δεν υπάρχει η επιλογή όπως επιλέγετε που υπάρχει στον εξπλόρερ δεν ξέρω κανένας δεν το έχει δοκιμάσει εδώ μέσα. Θέλεις ρε παιδί μου να εκτυπώσεις κάτι απο όλη τη σελίδα και όχι όλη έ δε σε αφήνει διότι απλά δεν υποστηρίζει αυτή τη λειτουργία και πάμε μια απο δώ και μια από κεί…
Φιλε γινεται απλα δεν το γνωριζεις εσυ λοιπον ακου να δεις πως γινετε.
Επιλεγουμε το κειμενο που θελουμε και παταμε Ctrl-P οπως θα δεις στην παρακατω εικονα ανοιγει ενα παραθυρο που κατω αριστερα εχει τρεις επιλογες
- ALL –---Η επιλογη αυτη εκτυπωνη ΟΛΕΣ της σελιδες.
2)Pages ------ Η επιλογη αυτη εκτυπωνη ΜΟΝΟ της σελιδες που εμεις επιλεξουμε Για παραδειγμα εαν βγαζει 10 σελιδες και Σελιδες και εμεις θελουμε μονο την 5 τοτε στο κουτακι βαζουμε [ 5 –-- 5 ].
3)Selection –--Η επιλογη αυτη εκτυπωνη ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΡΚΑΡΙ ΕΜΕΙΣ δλδ οτι εχουμε κανει ΜΠΛΕ αυτο που εχουμε επιλεξει.
Να συμπληρωσω οτι το παραπανω παραθυρο Βγαινει απο την σελιδα ΠΡΟΕΣΚΟΠΙΣΗΣ πατωντας το κουμπι ΕΚΤΥΠΩΣΗ αλλα οπως θα δεις η 3 (τριτη) επιλογη ειναι Σκιασμενη.Οταν θελεις Μονο συγκεκριμενα πραγματα στη σελιδα ακολουθησε το πιο πανω παραδειγμα Ctrl - P .
"It's a revised perception that protects you." - ALL –---Η επιλογη αυτη εκτυπωνη ΟΛΕΣ της σελιδες.
-
Στην Εκτύπωση το κουμπί - εντολή, ΕΠΙΛΟΓΗ είναι απενεργοποιημένο (με αυτό θα τυπώναμε ό,τι έχουμε επιλέξει)
Οπότε τυπώνεις όλη τη σελίδα που το περιέχει ή το κάνεις αντιγραφή στο word ή σε κάποιο σχεδιαστικό (πχ corel Draw)
Το θεωρώ απαράδεκτο που δεν έχει αυτή τη λειτουργία και έτσι καταφεύγω στη λύση εξπλόρερ όπου με τη μία ξεμπερδεύεις και τέλος ευχαριστώ πάντως αν και είπα παραπάνω ότι στο αμερικάνικο βέρσιον το έχει κανονικότατα….
-
Ρε φιλε δεν ειναι θεμα του Firefox ….. δεν θα μπω στη διαδικασια να το εξηγησω περισοτερο.
Απλα πατα Ctrl-P οταν θελεις κατι μεμονομενο και εαν ενα κουμπι σε κανει να θελεις να δουλευεις iexplorer τοτε χερετα την ασφαλεια..."It's only the mind which separates reality from truth."
Φιλε γινεται απλα δεν το γνωριζεις εσυ λοιπον ακου να δεις πως γινετε.
Επιλεγουμε το κειμενο που θελουμε και παταμε Ctrl-P οπως θα δεις στην παρακατω εικονα ανοιγει ενα παραθυρο που κατω αριστερα εχει τρεις επιλογες
2)Pages ------ Η επιλογη αυτη εκτυπωνη ΜΟΝΟ της σελιδες που εμεις επιλεξουμε Για παραδειγμα εαν βγαζει 10 σελιδες και Σελιδες και εμεις θελουμε μονο την 5 τοτε στο κουτακι βαζουμε [ 5 –-- 5 ].
3)Selection –--Η επιλογη αυτη εκτυπωνη ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΡΚΑΡΙ ΕΜΕΙΣ δλδ οτι εχουμε κανει ΜΠΛΕ αυτο που εχουμε επιλεξει.
Να συμπληρωσω οτι το παραπανω παραθυρο Βγαινει απο την σελιδα ΠΡΟΕΣΚΟΠΙΣΗΣ πατωντας το κουμπι ΕΚΤΥΠΩΣΗ αλλα οπως θα δεις η 3 (τριτη) επιλογη ειναι Σκιασμενη.Οταν θελεις Μονο συγκεκριμενα πραγματα στη σελιδα ακολουθησε το πιο πανω παραδειγμα Ctrl - P .
Φίλε Moya σε ευχαριστώ όντως έγινε δεν το γνώριζα να σε καλά που με διαφώτισες….
-
Στην Εκτύπωση το κουμπί - εντολή, ΕΠΙΛΟΓΗ είναι απενεργοποιημένο (με αυτό θα τυπώναμε ό,τι έχουμε επιλέξει)
Οπότε τυπώνεις όλη τη σελίδα που το περιέχει ή το κάνεις αντιγραφή στο word ή σε κάποιο σχεδιαστικό (πχ corel Draw)
Διαβασε το ποστ μου να δεις πως γινεται να εκτυπωσεις κατι μεμονομενο Χωρις Copy paste τιποτα στο word η notepad….
Αγαπητέ moyia διάβασα την ανάλυση στο πρόβλημα που προτείνεις, αλλά δυστυχώς και με Ctrl - P (η συντόμευση της εντολής εκτύπωση),η εντολή <ΕΠΙΛΟΓΗ> είναι απενεργοποιημένη και σε XP και σε Vista με firefox 12.
Η ενεργοποίηση γίνεται υπό μια ορισμένη συνθήκη. Αλλά πια ?