@Isidoros:
Δεν Εβρισες ναι. Με απειλησες:)
ουτε σε εβρισα,ουτε σε απειλησα,εσενα προσωπικα.μιλησα γενικα για αυτους που ονειρευονται και τους ενημερωσα για την σταση μου.
ΚΑΠΕΤΑΝ ΑΓΡΑΣ
Α δεν ανεβαζω ξανα κανενα θεμα γιατι ειμαστε για κλαματα.
ΙΣΙΔΟΡΕ ναι αντιγραφη ειναι απο το ιντερνετ το θεμα δεν εχω κατι με τους κομιτατζηδες εκτος του οτι ειναι απατη μεγαλη διοτι καναν δυσκολες αποκρυψεις το απατη το καναμε καλαμπουρι με εναν φιλο απο εδω μεσα.
Παντα με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα φιλε μου ετσι ειμαστε οι ανθρωποι.
Τα φορουμ δημιουργηθηκαν για ανταλαγη αποψεων οχι για να δειχνετε ποιος βριζει απειλη και την εχει μεγαλυτερη κυριοι.
Φυσικα την εχω εγω αλλα αυτο δεν εχει καμια σημασια χαχαχαχα.
Κυριοι σεβαστειτε το φορουμ που μας φιλοξενει και παιρναμε καπιες ωρες διαβαζοντας και ανταλαζοντας γνωση.
Ευχαριστω για τα καλα λογια καποιων για το θεμα.
ΕΙΡΗΝΗ ΗΜΙΝ
ΚΑΠΕΤΑΝ ΑΓΡΑΣ
Α δεν ανεβαζω ξανα κανενα θεμα γιατι ειμαστε για κλαματα.
ΙΣΙΔΟΡΕ ναι αντιγραφη ειναι απο το ιντερνετ το θεμα δεν εχω κατι με τους κομιτατζηδες εκτος του οτι ειναι απατη μεγαλη διοτι καναν δυσκολες αποκρυψεις το απατη το καναμε καλαμπουρι με εναν φιλο απο εδω μεσα.
Παντα με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα φιλε μου ετσι ειμαστε οι ανθρωποι.
Τα φορουμ δημιουργηθηκαν για ανταλαγη αποψεων οχι για να δειχνετε ποιος βριζει απειλη και την εχει μεγαλυτερη κυριοι.
Φυσικα την εχω εγω αλλα αυτο δεν εχει καμια σημασια χαχαχαχα.
Κυριοι σεβαστειτε το φορουμ που μας φιλοξενει και παιρναμε καπιες ωρες διαβαζοντας και ανταλαζοντας γνωση.
Ευχαριστω για τα καλα λογια καποιων για το θεμα.
ΕΙΡΗΝΗ ΗΜΙΝ
Το φόρουμ εξυπακούεται οτι το σεβόμαστε δεν τίθεται θέμα μη σεβασμού προς το φόρουμ. Δεν αναφέρθηκε κάτι ενάντια στο φόρουμ.
Όλα οκ:)
ΚΑΠΕΤΑΝ ΑΓΡΑΣ
Η ανταλλαγή απόψεων είναι οτι καλύτερο για ενα φόρουμ. Λες εσύ την άποψη σου λέω εγώ την δική μου και το κάθε μέλος λέει την άποψη του. Όταν ανεβαίνουν τέτοιου είδους θέματα όμως περί ιστορίας για καπετάνιους για στρατηγούς για Βούλγαρους για Μακεδόνες για Έλληνες για Τούρκους κ.α είναι επόμενο να υπάρχει κάποια αλλη άποψη από κάποιους που έχουν διαφορετική γνώμη σχετικά με κάποιο θέμα. Αυτή η άποψη μπορεί να εκφραστεί ελεύθερα σε ενα δημοκρατικό φόρουμ όπως αυτό. Η άποψη του καθενός αρεστή η μη αρεστή είναι δικαίωμα δημοκρατικό να εκφράζεται χωρίς περιορισμούς.
ΚΑΠΕΤΑΝ ΑΓΡΑΣ
ΚΥΡΙΟΙ ..ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ, ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ…ΥΠΗΡΧΑΝ ,ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ,ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ,ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ. ΕΙΜΑΙ ΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ,ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ,ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ ΕΝΤΟΠΙΟ ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΛΛΑΖΩ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.ΥΠΟΨΗΝ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΥ ΤΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝ ΤΖΩΓΑ.-
ΚΑΠΕΤΑΝ ΑΓΡΑΣ
ΕΙΜΑΙ ΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ,ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ-
Καλώς ήρθες στο φόρουμ.
Οι πόντιοι είναι μια ιδιαίτερη φυλή περήφανος λαός και ο κόσμος πανελλαδικά τους σέβεται. Υπέφερε πολλά αυτός ο λαός γενοκτονίες δολοφονίες διωγμοί κ.α οι τούρκοι ξεριζωσαν τους πόντιους απο την πατρίδα τους. Όλοι το ξέρουμε αυτό δεν ξεχνάμε και υποστηρίζουμε τα δίκαια των ποντίων. Στην Μακεδονία οι πόντιοι είναι φιλοξενούμενοι δεν είναι Μακεδόνες. Τους σεβόμαστε τους θέλουμε αλλά μην ξεχνάμε και την καταγωγή μας και αυτοι την καταγωγή τους. Δεν τους μισουμε. Οι πόντιοι πολίτες έχουν ίσα δικαιώματα με εμάς. Εγώ σαν Έλληνας πολίτης Εθνικά Μακεδόνας σέβομαι τον ποντιακό πληθυσμό επειδή είναι ένας λαος ξεχωριστός απο τον δικό μας όχι κατώτερος ούτε όμως και ανώτερος. Φιλοξενούμενοι ήρθαν και όταν ελευθερωθεί η πατρίδα τους ο πόντος ελεύθερα μπορούν να γυρίσουν εκεί. Ο ρατσισμός αρχίζει εκεί που εθνικιστικές βλέψεις γεννιούνται χωρίς αποδείξεις ύπαρξης..
Όπως έλεγε και ο Μακεδόνας ακτιβιστής απο το Κιλκίς Γκότσε Ντέλτσεφ
Αντιλαμβάνομαι τον κόσμο, μόνο ως ένα πεδίο για πολιτιστική άμιλλα μεταξύ των εθνών
ΚΑΠΕΤΑΝ ΑΓΡΑΣ
Παρόλο που δεν θέλω να συμμετάσχω σε τέτοια θέματα, έχω να συμπληρώσω..
Isidoros άλλο πράγμα η ανταλλαγή απόψεων και άλλο η προσβολή.. Το να τα "χώσει εκεί που ξέρει" είναι προσωπική προσβολή/επίθεση προς μέλος και όχι ανταλλαγή άποψης.
Καλό θα είναι να βουτάμε λίγο την γλώσσα στο μυαλό πρωτού πιάσουμε το πληκτρολόγιο και να σκεφτόμαστε πρωτού γράψουμε.
ΚΑΠΕΤΑΝ ΑΓΡΑΣ
Παρόλο που δεν θέλω να συμμετάσχω σε τέτοια θέματα, έχω να συμπληρώσω..
Isidoros άλλο πράγμα η ανταλλαγή απόψεων και άλλο η προσβολή.. Το να τα "χώσει εκεί που ξέρει" είναι προσωπική προσβολή/επίθεση προς μέλος και όχι ανταλλαγή άποψης.
Καλό θα είναι να βουτάμε λίγο την γλώσσα στο μυαλό πρωτού πιάσουμε το πληκτρολόγιο και να σκεφτόμαστε πρωτού γράψουμε.
Ποια ηταν η προσβολή? Μπορείς να την αναφερεις? Ισχύει και για εσένα να σκέφτεσαι πριν γράψεις.
ΚΑΠΕΤΑΝ ΑΓΡΑΣ
Τα ποστ που δεν είναι σύμφωνα με τους κανόνες του φόρουμ θα διαγράφουν.
Υποδείξεις φιλέ φιλέ Γιάννη έπρεπε να είχατε κάνει στο μέλος που παραβίαζε αυτούς.
"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you."
ΚΑΠΕΤΑΝ ΑΓΡΑΣ
Τα ποστ που δεν είναι σύμφωνα με τους κανόνες του φόρουμ θα διαγράφουν.
Υποδείξεις φιλέ φιλέ Γιάννη έπρεπε να είχατε κάνει στο μέλος που παραβίαζε αυτούς.
Φιλε και moderator Moyia το θέμα αυτό ΚΑΠΕΤΑΝ ΑΓΡΑΣ δεν κολλάει στην ενότητα Οδοιπορικά διότι δεν αναφέρει οδοιπορικό για την εύρεση έρευνα θησαυρού. Μιλάει για κάποιο βιβλιο. Οποτε σύμφωνα με τους κανόνες πρέπει να μεταφέρεις το θέμα στην σωστη ενότητα. Βιβλιοθήκη? Ιστορία? Δεν ξέρω. Πάντως άρχισε απο εκεί πρώτα την διόρθωση του θέματος.
ΚΑΠΕΤΑΝ ΑΓΡΑΣ
@Isidoros:
Τα λεπιδια και τα σπαθιά σου να τα βάλεις εκεί που ξέρεις και αυτά περί Βουλγαρίας και Ρουμανίας είναι προπαγάνδες που εφευρέθηκαν με σκοπό την αλλοίωση κάποιων ιστορικών γεγονότων. Κατα την επανασταση του Ίλιντεν η ιδέα και ο σκοπός της επανάστασης ηταν η απελευθέρωση της Μακεδονιας όχι της Βουλγαρίας η της Σερβίας η της Αλβανίας. Κρατά τα σπαθιά σουσου και τα πιστόλια θα τα χρειαστείς
Αυτό δεν θεωρείται επίθεση;
ΚΑΠΕΤΑΝ ΑΓΡΑΣ
Εγώ αυτό που διάβασα και κράτησα είναι οτι ο Περιτας έγραψε "και για οσους ονειρευονται για 3ο και 4ο γυρο τα λεπιδια μας ειναι ακονισμενα δεν τα πεταξαμε και κοιμομαστε με αυτα" και εσύ απάντησες "Τα λεπιδια και τα σπαθιά σου να τα βάλεις εκεί που ξέρεις".
Τώρα απο εκεί και πέρα το τι θες να εννοήσεις, εσύ το ξέρεις. Οι προσωπικές επιθέσεις για τέτοια ζητήματα (ανεξαρτήτως χρήστη - δεν δίνω ελαφρυντικά σε κανέναν) πιστεύω πως δεν έχουν θέση σε ένα φόρουμ που ασχολείται με το χόμπι μας.